Een update over alle kinderen van Michael Jackson

Inhoudsopgave:

Een update over alle kinderen van Michael Jackson
Een update over alle kinderen van Michael Jackson
Anonim

Michael Jackson verliet de wereld in rouw om zijn dood in 2009. Ironisch genoeg stierf de King of Pop terwijl hij zich voorbereidde op zijn grote comeback na tien jaar afwezigheid van het podium. Naast een langdurige erfenis en tien hitlijsten in zijn discografie, liet Jackson ook drie kinderen achter: Prince, Paris en Bigi.

Dat gezegd hebbende, het is 12 jaar geleden dat de krachtpatser overleed, en zijn kinderen hebben zich in veel dingen gewaagd. Zo is Parijs toegetreden tot de lijst van A-lijstmodellen, terwijl Bigi al geruime tijd buiten de schijnwerpers geniet. Om het samen te vatten, hier is een update van alle kinderen van Michael Jackson.

9 Michael Joseph 'Prince' Jackson Jr maakte zijn uitstapje naar entertainment in 2013

Prince was pas 12 toen zijn vader stierf. Na het plotselinge overlijden kwam hij onder de wettelijke voogdij van zijn grootmoeder, Katherine. Snel vooruit naar 2013 maakte hij zijn debuut in de entertainmentindustrie en diende als gastcorrespondent voor Entertainment Tonight. In een interview met de Los Angeles Times gaf hij echter ook toe dat hij nog steeds niet in de voetsporen van zijn vader kon treden in dans en zang.

8 Paris Jackson tekende een modellencontract in 2017

Misschien is Paris Jackson het meest bekende kind van de drie, met tot aan dit schrijven miljoenen volgers op sociale media. In 2017 sloot Parijs een deal met IMG Models, de thuisbasis van A-list "it girls" zoals Hailey Baldwin, Ashley Graham, Gigi en Bella Hadid, en meer.

7 Prins Michael 'Bigi' Jackson II probeerde afstand te nemen van de bijnaam die zijn vader hem gaf

Bigi, ook bekend als Blanket, werd geboren als Prins Jackson en is het derde en jongste kind van de overleden poplegende. Hij was pas zeven toen Jackson in 2009 overleed. Deken zelf is een bijnaam die het publiek hem enigszins heeft gegeven omdat hij destijds tijdens vele openbare optredens onder een deken was gehuld. Echter, vanwege buitensporig en constant pesten door zijn collega's, besloot hij in 2015 zijn naam legaal te veranderen in Bigi Jackson.

6 Prince is een fervent motorliefhebber en is lid geworden van YouTube om zijn rijavonturen te delen

In 2019, vers van de boot nadat hij cum laude afstudeerde aan de Loyola Marymount University's school of business, lanceerde Prince een YouTube-kanaal gewijd aan dingen waarin hij het meest geïnteresseerd is: filmdiscussie. Het is zelfs niet het enige kanaal dat hij runt, aangezien hij actief aan het vloggen is op zijn motorkanaal voor zijn 24.000 miljoen abonnees.

5 Parijs maakte vorig jaar haar uitstapje naar muziek

Ondanks dat ze niet volledig in muziek was geïnvesteerd, deed Paris vorig jaar haar intrede in de wereld van zijn vader door haar debuutalbum, Wilted, uit te brengen. Uitgebracht onder de vlag van Republic Records, viert Wilted diepgaande persoonlijke en openhartige verhalen door middel van eersteklas verhalen onder een alt-rock en folk-fuse. Paris schakelde Andy Hull in om het album te masteren en te produceren.

4 Bigi leeft al een tijdje uit de schijnwerpers'

In tegenstelling tot zijn twee andere broers en zussen, heeft Bigi ervoor gekozen om rustig buiten de schijnwerpers te leven. Hij heeft niet eens een openbare social media-account waar fans mee kunnen communiceren, behalve het gezamenlijke YouTube-kanaal met zijn broer Prince.

"Op dit moment ben ik alleen, mijn broer (Bigi) en mijn neef Taj, één camera in een kamer in ons huis, en we zijn echt gefocust op het beoordelen van films en huidige films zodra ze uitkomen, " Prince deed open voor FOX Soul over het werken met Bigi.

3 Prins brak zijn stilzwijgen over zijn beroemde vader

Tijdens hetzelfde interview vertelde Prince ook over de herinneringen aan zijn overleden vader en hoe hij de sterrenstatus van zijn vader begon te begrijpen.

"Het is echt meer alsof er kleine zaadjes waren, toen ik opgroeide en ouder werd, en ik zag dat mensen ons zouden volgen, mensen zouden gewoon uit willen reiken en mijn vader willen aanraken," herinnerde hij zich. "Ik vroeg mijn vader, ik zei: 'Waarom vielen ze flauw? Ik zie je elke dag en ik val niet flauw.'"

2 Parijs maakte dit jaar haar 'American Horror Story'-debuut

Dit jaar verhoogde Paris haar acteercarrière en voegde nog een titel toe aan haar indrukwekkende portfolio. Ze speelde in de spin-off American Horror Story als gemene meid Maya naast Sierra McCormick en speelde Maya's liefdesbelang.

"Dus toen ik het script de eerste keer las, was ik eerlijk gezegd behoorlijk geschokt over hoe wreed en gewoon slecht en wraakzuchtig het personage is", vertelde ze aan The Wrap."Ze zouden cut bellen en ik zou zeggen: 'Het spijt me zo. Ik heb beloofd dat ik je niet haat' tegen Sierra. En ze zei: 'Het is prima, het is prima.'"

1 Bigi kocht vorig jaar een huis van $ 2,26 miljoen

Niet alleen werd hij vorig jaar 18, maar Bigi kocht ook een huis in Calabasas met een waarde van meer dan $ 2 miljoen. Het gebied van het pand klokt op 6, 382 vierkante voet in een goed omheinde gemeenschap, perfect voor Bigi die liever buiten de schijnwerpers leeft. Het landgoed beschikt over zes slaapkamers en zit vol met elegante details, samen met een eigen stenen zwembad en een spa in de achtertuin.

Aanbevolen: