Fans maken zich zorgen over de dochter van Machine Gun Kelly en Emma Cannon

Inhoudsopgave:

Fans maken zich zorgen over de dochter van Machine Gun Kelly en Emma Cannon
Fans maken zich zorgen over de dochter van Machine Gun Kelly en Emma Cannon
Anonim

Hoewel fans veel meer weten dan ze zouden willen over de relatie van Machine Gun Kelly met Megan Fox, weten ze veel minder over zijn ex en baby mama, Emma Cannon.

Hier en daar zijn een paar weetjes te vinden, maar over het algemeen zien fans MGK uit met zijn dochter, Casie Colson Baker, terwijl haar moeder nergens te vinden is.

Dat wil niet zeggen dat Emma Cannon niet net zo (of meer) betrokken is bij het leven van hun dochter als Kelly. Maar fans maken zich om een specifieke reden een beetje zorgen over Casie van twee jaar en ze hopen dat haar moeder het kind nauwlettend in de gaten houdt.

Fans denken dat machinegeweer Kelly niet de meest stabiele is

Op basis van zijn veel gepubliceerde persoonlijke geschiedenis hebben fans waarschijnlijk gelijk als ze denken dat Kelly niet per se de meest stabiele persoon is. Maar hij leek altijd een praktische ouder, en het is duidelijk dat hij van zijn dochter houdt en veel tijd met haar doorbrengt.

Toch zijn er enkele zorgwekkende momenten geweest met betrekking tot de opvoedingsvaardigheden van MGK. Om te beginnen was het niet lang geleden dat fans zich zorgen maakten over het nummer dat Kelly naar verluidt aan zijn dochter had opgedragen.

In de tekst zei MGK enkele dingen die luisteraars alarmerend vonden, vooral omdat de artiest opmerkte dat hij het nummer naar Casie stuurde zodra hij het af had. Maar het is meer dan alleen zijn muzikale uitdrukking van zijn persoonlijke worstelingen waardoor fans zich zorgen maken over zijn dochter met Emma Cannon.

Buitenstaanders denken dat MGK en Emma Cannon goed co-ouderschap hebben

Fans geven wel toe dat ze denken dat Emma en MGK er redelijk goed in zijn om hun dochter samen op te voeden. Anders zouden fans waarschijnlijk over hun bedrijf horen.

Als MGK zou weigeren om alimentatie te betalen of Emma Cannon zou bevechten voor voogdij, zouden er gerechtelijke dossiers zijn die internetspeurders zogenaamd zouden kunnen achterhalen.

Het gebrek aan beschikbare informatie, in combinatie met het feit dat MGK zijn dochter overal op sociale media plaatst, suggereert dat hij en Emma goed genoeg met elkaar overweg kunnen.

En toch maken fans zich om een specifieke reden zorgen over de tijd die MGK alleen met Casie doorbrengt.

Fans denken dat machinegeweer Kelly te veel op zijn dochter leunt

Als het zorgwekkende nummer dat hij blijkbaar voor zijn dochter schreef niet genoeg was, zeggen fans dat er verder bewijs is dat MGK in emotionele zin te veel op zijn dochter vertrouwt.

Een fan wees erop dat "Hij erg aanhankelijk is met zijn dochter", wat ze als een goede zaak beschouwen. Kelly "lijkt echter ook veel op haar te leunen", en fans van zijn muziek vinden dat helemaal niet gezond.

De fan legde uit dat Machine Gun Kelly 'niet de beste opvoedingsstrategie' koos, hoewel ze beseffen dat veel 'tienerouders' hetzelfde doen. Het is waar dat MGK en Emma hun dochter verwelkomden voordat ze in de twintig waren, en Kelly is nu pas 31.

Een jonge ouder zijn kan een van de redenen zijn waarom Kelly een "gecompliceerde maar ongelooflijk lieve relatie met zijn dochter" heeft, als de aannames van fans correct zijn. Tegelijkertijd zijn veel fans in wezen bereid om Machine Gun Kelly een soort pass te geven vanwege de persoonlijke worstelingen die hij lang heeft gehad.

MGK doet zijn best, maar fans willen meer

Verschillende fans merkten op dat MGK een aardige vent lijkt. En ondanks zijn zeer openbare en soms ongemakkelijke relatie met Megan Fox, heeft hij relatief goed werk geleverd door zijn dochter op te voeden.

Maar hoewel zijn gedrag met zijn dochter "een beetje tot zijn karakter spreekt" -- op een positieve manier -- vinden fans dat Emma Cannon zich bewust moet zijn van de manier waarop Kelly op hun dochter "leunt".

Met zijn toegegeven geestelijke gezondheidsproblemen is Kelly misschien niet de meest betrouwbare ouder, suggereren fans. En ze lijken te denken dat, hoewel hij al met veel persoonlijke demonen met succes heeft gevochten, Emma alert moet zijn als het op Casie aankomt.

Toch herhalen verschillende fans hetzelfde sentiment; "Hij lijkt op een betere plek te zijn, dus dat is altijd goed!" En het feit dat Kelly veel bezoek heeft met zijn dochter, lijkt te wijzen op een zekere mate van vertrouwen tussen de twee tienerouders.

Emma Cannon vertrouwt MGK duidelijk met hun dochter

Fans hebben niet veel te doen als het gaat om raden hoe Emma Cannon, of haar relatie met Casie, is. Maar nogmaals, een gebrek aan bewijs dat ze middelenmisbruik of juridische problemen heeft gehad, suggereert dat ze gewoon voorzichtig is met het leiden van een privéleven, ondanks haar connectie met een beroemde artiest.

Daarom kunnen fans alleen maar aannemen dat Cannon een attente ouder is die Machine Gun Kelly volledig vertrouwt met hun dochter, ondanks de hoge mate van publiciteit die hij aantrekt.

Aanbevolen: