Britney Spears-fans maken zich zorgen over de ster nadat ze zich 'kinderlijk' gedraagt in nieuwe IG-video

Britney Spears-fans maken zich zorgen over de ster nadat ze zich 'kinderlijk' gedraagt in nieuwe IG-video
Britney Spears-fans maken zich zorgen over de ster nadat ze zich 'kinderlijk' gedraagt in nieuwe IG-video
Anonim

Britney Spears heeft fans bezorgd na het delen van een training op Paaszondag met haar vriend Sam Asghari.

Spears, 39, werd op de sociale media van haar vriend gezien in een oranje topje met geruite korte broek. Terwijl ze op een loopband rende, nam haar 27-jarige beau de video op.

"Wie is dit meisje", vroeg de personal trainer, waarop de Grammy-winnende popster de fans vertelde: "Ik ben het, b----, vrolijk Pasen!" terwijl ze zwaaide tijdens de training overdag.

Asghari zei tegen zijn 1,6 miljoen volgers: "Gelukkige eieren zoeken", terwijl hij zijn biceps spande tijdens de zweetsessie en ondertiteld bij het schot: "De dag beginnen met een geweldige training."

Maar sommige fans merkten dat de toon en het gedrag van Spears "slecht" leken.

"Er is hier gewoon iets heel erg mis", merkte een fan op.

"Die babystem. Het werkt absoluut niet op alle cilinders. Hij lijkt een handler, niet haar echte vriend", voegde een tweede eraan toe.

"Ze proberen slecht te verbergen dat ze een wereldwijde ontwikkelingsachterstand heeft, nietwaar. Dat is het minste van wat er aan de hand is", voegde een derde eraan toe.

De nieuwste Britney-clip komt nadat fans eisten dat haar social media-manager zou stoppen na de recente Instagram-post van de zangeres.

Britney Spears en Sam Asghari
Britney Spears en Sam Asghari

De 39-jarige popster verbrak eindelijk haar stilzwijgen over het Framing Britney Spears-document eerder deze week. Ze beweerde dat ze het niet helemaal had gezien, maar wel clips had gezien die haar 'twee weken aan het huilen hadden gemaakt'." De Grammy-winnaar beweerde ook dat ze "in verlegenheid was gebracht" door de film.

Het is geen geheim dat Britney's vader Jamie sinds 2008 haar conservator is. Hij heeft ook zijn vertolking in de New York Times-documentaire bekritiseerd. De 68-jarige heeft naar verluidt de controle over de financiën van zijn dochter en zelfs over de mensen die ze kan zien.

Fans beweren dat Britney's post waarin ze de documentaire toesprak, niet door haar is geschreven, maar door haar socialmediamanager, Cassie Petrey.

Britney Spears en haar Social Media Manager
Britney Spears en haar Social Media Manager

Eagle-eyed Free Britney-volgers zeggen dat de stijl van schrijven veelzeggend is en dat dit is hoe Britney's oude social media-manager de neiging heeft om te posten.

Maar een bron vertelde TMZ: "Cassie heeft de verklaring van Britney over de Hulu-documentaire NIET verzonnen, en ze was niet eens op de hoogte van Brits plan om zich uit te drukken totdat de IG-post werd gepubliceerd."

Petrey is zelfs naar buiten gekomen met haar eigen verklaring en beweerde dat ze de post van haar cliënt niet had geschreven. Maar dat weerhield de fan van de ster "Oeps…I Did It Again" er niet van om haar verdediging in twijfel te trekken.

Een fan schreef: "Britney Spears' social media manager, @cassiepetrey, werd boos op de reactie die ze kreeg voor het plaatsen van twijfelachtige inhoud op Britney's IG gisteren, dus Cassie postte dat Britney zich schaamde voor de Framing Britney-documentaire via Britney's IG. Wat een freak. FreeBritney."

Een fan zei simpelweg op Twitter: "Er is geen enkele kans dat Britney dit heeft geschreven."

Aanbevolen: