Hier is waarom fans zich zorgen maken over de relatie van Megan Fox met machinegeweer Kelly

Hier is waarom fans zich zorgen maken over de relatie van Megan Fox met machinegeweer Kelly
Hier is waarom fans zich zorgen maken over de relatie van Megan Fox met machinegeweer Kelly
Anonim

Het lijkt erop dat het internet niet kan stoppen met praten over Megan Fox en Machine Gun Kelly na hun bizarre interview in GQ-stijl en enigszins romantische verloving.

Het stel ontmoette elkaar tijdens het filmen voor Midnight in the Switchgrass en had meteen een klik. Ze zijn bijna twee jaar samen en op 11 januari was niemand verrast om te horen dat Colson Baker, ook bekend als Machine Gun Kelly, Megan ten huwelijk had gevraagd.

Het lijkt goed te gaan met het paar - dus waarom zijn fans zo bezorgd en noemen ze de relatie een 'bos rode vlaggen'?

Het ging niet goed met M. G. K. en Megan Fox vanaf het begin. Hoewel Midnight on the Switchgrass de officiële scène is waar ze elkaar ontmoetten, hadden ze jaren eerder contact met elkaar.

"Ik herinner me net dit lange, blonde, spookachtige wezen en ik keek op en ik dacht: "Je ruikt naar wiet." Hij keek op me neer en zei: "Ik ben wiet." Toen, ik zweer het, verdween hij als een ninja in een rookbom." Megan zei.

Deze relatie is altijd intens geweest, zoals Megan Fox toegaf aan GQ. Ze beschouwt M. G. K ook als haar soulmate en voelt zich spiritueel met hem verbonden.

“Als je hem ontmoet, is het alsof je de reflectie van je eigen ziel ontmoet. Ik herken zoveel van mezelf in hem, en vice versa, en dat opgesloten deel van mij dat ik had opgeborgen, zei Megan toen ze haar onbegrepen relatie met de muzikant probeerde te beschrijven.

Na bijna twee jaar samen, besloot het paar dat het tijd was om in het huwelijksbootje te stappen. Op 11 januari 2022 ging Machine Gun Kelly op één knie zitten voor een opgetogen Megan Fox.

De verloving leek perfect te zijn, waarbij M. G. K er veel over heeft nagedacht, zoals ervoor kiezen om Megan ten huwelijk te vragen onder dezelfde Banyan-boom waarmee ze hun relatie twee jaar eerder officieel hadden gemaakt. Maar waar fans zich echt zorgen over maakten, was de prachtige aangepaste ring die M. G. K voor Megan ontwierp.

M. G. K ontwierp de ring met juwelier Stephen Webster. De ring bevat zowel de geboortestenen van Colson als Megan en heeft een macaber kenmerk dat is geïnspireerd op de intense relatie van het paar.

M. G. K zei dat de smaragd in de ring een "volbloed Colombiaanse smaragd is, zonder behandeling. Hij is gewoon in de traan gesneden, rechtstreeks uit de mijn."

De twee geboortestenen zijn ook verbonden door een magneet, wat betekent dat ze kunnen worden gescheiden in twee afzonderlijke sieraden.

"En zie je daar? De banden zijn eigenlijk doornen", zei M. G. K, alsof zijn prachtige ring een normaal sieraad is om aan je soulmate te geven. "Dus als ze het probeert af te doen, doet het pijn. Liefde is pijn!"

Fans zijn naar sociale media gegaan sinds er is gezegd dat de ring Megan pijn zal doen als hij wordt verwijderd om hun zorgen te delen. "Het sentiment van de verklaring is controle en [het is] sadistisch, beide zijn beschadigd als ze denken dat dit gezond is!" zei een fan.

"Het is geen gezonde relatie en het klinkt alsof hij serieuze steun nodig heeft", zei een Facebook-commentator. "Ik hoop dat Brian de kinderen heeft", merkte een ander op; "Ik laat mijn kinderen niet rond die freak van de natuur."

Twitter-gebruikers konden hun gevoel voor humor tonen door memes te plaatsen die betrekking hadden op hun verwarring en schok over de ring. Een Twitter-gebruiker smeekte: "Stop alsjeblieft met hen alles te vragen wat ik niet meer wil weten, ik heb GENOEG gehad."

Een andere Twitter-gebruiker plaatste een foto die lijkt weer te geven hoe de meeste mensen over de verloving denken en waarom ze zich zorgen maken over de relatie tussen Megan en Colson: "Een dozijn rode vlaggen?! Ik hou van ze!"

Fans smeken om niets meer te horen over het vreemde paar, vooral nadat ze vernamen dat ze naar verluidt elkaars bloed dronken. Zoals zielsverwanten doen, toch?

Beide helften van het paar waren respectievelijk al beroemd, met Megan als Hollywood-actrice voor meer dan tien jaar, en met M. G. K die in 2010 bekendheid verwierf met zijn muziek - maar het paar lijkt ooit naar nieuwe hoogten van roem te zijn geschoten sinds hun intense relatie begon.

Dus misschien zijn hun schokkende verhalen allemaal voor publiciteit om hen beiden verder te helpen in hun carrière. Megan Fox heeft tot nu toe twee films uitgebracht in 2022: Big Gold Brick en The Expendables 4, en Machine Gun Kelly zal verschijnen in Jackass Forever en zal in 2022 twee albums uitbrengen.

Met fans die Megan en M. G. K smeken om te stoppen met het doen van interviews, maken hun schokkende beweringen over netelige ringen en het drinken van elkaars bloed misschien allemaal deel uit van een slimme pijn om de media-aandacht van hen af te leiden.

Misschien hopen ze dat als ze genoeg zeggen, mensen ze met rust zullen laten en zouden willen dat ze niet zoveel vragen hadden gesteld.

Of misschien zijn de twee echt vampiers. Ze zien er zeker goed uit met de esthetiek.

Wie weet hoe de bruiloft zal zijn. M. G. K en Megan kennende, zullen ze willen choqueren. Het zal onvermijdelijk een uitbundige en dramatische affaire worden die miljoenen kost en met honderden beroemde gezichten als hun gasten, zoals Travis Barker en Kourtney Kardashian, met wie het paar goede vrienden lijkt te zijn.

En misschien wordt er meer bloed gedronken. Wie weet? Het is duidelijk dat met deze twee alles mogelijk is!

Aanbevolen: