Hier is alles wat fans zich zorgen maken over de nieuwe film van Harry Styles, maak je geen zorgen schat

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat fans zich zorgen maken over de nieuwe film van Harry Styles, maak je geen zorgen schat
Hier is alles wat fans zich zorgen maken over de nieuwe film van Harry Styles, maak je geen zorgen schat
Anonim

Van auditie in de zangwedstrijd van The X-Factor, het vormen van One Direction dankzij de bekende producer Simon Cowell, tot zijn nummer Watermelon Sugar in de officiële Big Top 40 voor 64 weken, Harry Styles is gekomen een heel eind. In zijn volgende artistieke fase als acteur voor zijn film Don't Worry Darling uit 2022, lijkt het erop dat hij niet de vergelijkbare hype krijgt die hij van zijn fans krijgt. Met de verwachte bioscooprelease dit jaar, is de ophef rond de grote première van de film minder dan de problemen rond Harry en de regisseur van de film, Olivia Wilde.

Waarom twijfelen fans aan Don't Worry Darling? Vinden fans dat Harry Styles zijn gewaagde rol in de film niet had moeten spelen? Zijn Harry Styles en Olivia Wilde's romantische relatie van invloed op de kwaliteit van Don't Worry Darling? Blijf lezen om erachter te komen …

6 Wat doet Harry Styles nu?

Terug in zijn comfortzone, dat is muziek, zet Harry Styles zijn Love on Tour-shows in het VK voort. Na een eerdere Amerikaanse tournee, kondigde hij ook de release aan van zijn nieuwe single in april 2022, getiteld As It Was. De virale trend van zijn nummer op TikTok zorgde er ook voor dat het populairder werd en werd al snel een van de meest gebruikte nummers in het eerste kwartaal van 2022.

Harry ging de filmindustrie in en heeft het druk gehad met het werken aan twee films: My Policeman met zijn co-ster Emma Corrin en Don't Worry Darling met Florence Pugh. Hoewel de eerste nog geen definitieve releasedatum heeft, gaat Don't Worry Darling in première op 23 september 2022.

5 Waar maak je je geen zorgen over schat?

Harry Styles' acteercarrière verkende een ander genre toen hij een hoofdrol accepteerde in de psychologische thriller Don't Worry Darling met zijn co-ster, de Britse actrice Florence Pugh.

In een setting uit de jaren 50 draait het verhaal om de getrouwde personages van Florence Pugh en Harry Style die de utopische gemeenschap waarin ze leven in twijfel trekken. heeft iets verborgen.

4 Harry Styles en Florence Pugh's relatie

Don't Worry Darling-regisseur Olivia Wilde maakt grapjes over het ontdekken van Harry Styles als acteur omdat hij zo'n 'openbaring' was in hun film. Deze 'openbaring' zoals Olivia haar vriend beschreef, is vanwege hoe effectief en open hij was in het leren van het mysterieuze en passief-agressieve karakter van zijn personage Jack.

In tegenstelling tot de speculaties van fans dat Harry Styles en Florence Pugh misschien aan het daten zijn vanwege de natuurlijk ogende stomende scènes die ze in de trailer van Don't Worry Darling hebben, daten ze niet in het echte leven. Florence heeft een relatie met Zach Braff, terwijl Harry Styles een relatie heeft met de regisseur van de film, Olivia Wilde.

3 Zijn Harry Styles en Olivia Wilde nog steeds samen?

Fans voorspellen dat Harry Styles en Olivia Wilde nog eerder uit elkaar zullen gaan. Don't Worry Darling gaat in première in de bioscoop omdat ze geloven dat hun relatie alleen voor PR is. Ten eerste omdat Harry Styles nooit officieel een bevestigende verklaring heeft uitgebracht over het daten van Olivia.

De tijdlijn van hun relatie had ook hiaten, waardoor het voor fans verwarrender was om te geloven dat het waar was. Ondanks de twijfels rond hun relatie, zijn Olivia Wilde en Harry Styles nog steeds samen in 2022, terwijl de regisseur voortdurend het goede acteerwerk van haar vriend prijst in hun film.

2 Zijn Harry Styles en Olivia Wilde bedriegers?

Er gaan geruchten dat Olivia Wilde tegelijkertijd met haar ex-vriend Jason Sudeikis en Harry Styles uitgaat. Harry en Olivia's PR-stuntachtige relatie helpt het probleem ook niet, omdat Olivia vóór Harry geruchten had over relaties met veel van haar filmco-sterren.

Hoewel Olivia veel verwante mannen aan haar naam had gekoppeld, overlapte haar relatie met Harry Styles niet met zijn ex-verloofde Jason Sudeikis omdat deze eindigde in november 2020. Harry en zij begonnen twee maanden later met daten.

Aan de andere kant heeft Harry Styles geruchten gehad over vreemdgaan met zijn ex-vriendin, Camille Rowe. Taylor Swift hintte ook naar Harry in een van haar liedjes, maar bevestigde niet dat hij het was naar wie hij verwees.

1 Is Olivia Wilde een goede regisseur?

Volgens Hypebae zei Harry Styles in een interview met SiriusXM: "Acteren is soms een beetje ongemakkelijk. Je moet veel vertrouwen. Je regisseur [Olivia Wilde] kunnen vertrouwen is een geschenk; dat was erg behulpzaam." Dat was Harry die sprak over zijn ervaring met zijn vriendin.

Olivia Wilde staat erom bekend dat ze in 2022 meer een actrice dan een regisseur was. Haar beroemdste optreden in een film is in TRON: Legacy in 2010. Op het gebied van regie is haar meest opvallende film de film uit 2019 Booksmart.

Hoewel nog relatief nieuw in de film die de scène regisseert, hielpen Olivia Wilde's instincten als nieuw gevonden regisseur haar bij het kiezen van de perfecte acteur voor de film Don't Worry Darling, namelijk Harry. Fans vragen zich echter nog steeds af of Olivia een film met een geweldige cast zou kunnen regisseren, aangezien de romantische relatie tussen haar en Harry het werk in de weg zou kunnen staan.

Aanbevolen: