Fans maken zich zorgen over het nummer dat Machine Gun Kelly voor zijn dochter schreef

Inhoudsopgave:

Fans maken zich zorgen over het nummer dat Machine Gun Kelly voor zijn dochter schreef
Fans maken zich zorgen over het nummer dat Machine Gun Kelly voor zijn dochter schreef
Anonim

Machinegeweer Kelly heeft zijn deel van de fans verdiend voor zijn muziek. Maar de laatste tijd staat hij veel meer in de schijnwerpers vanwege zijn relatie met Megan Fox. Het punt is, MGK had een heel leven voor Megan, inclusief een dochter die bijna een tiener is.

Fans denken dat hij ook een lastiger verleden heeft dan hij eerder liet blijken. Maar het is een nummer dat hij in 2020 uitbracht, waardoor ze zich echt zorgen maken over waar zijn leven naartoe gaat en hoe zijn dochter daarin meespeelt.

Waarom maken fans zich zorgen over het nummer van Machine Gun Kelly?

Veel van MGK's muziek is… niet kindvriendelijk. Toch beschouwen de meeste fans het als kunst, en er zijn niet voor niets inhoudswaarschuwingen op nummers. Maar vorig jaar bracht Machine Gun Kelly een nummer uit waarvan hij later zei dat het voor zijn dochter was.

Hij plaatste berichten die hij naar zijn tween-dochter had gestuurd op sociale media, zo vertelden fans. In die teksten vertelde MGK haar dat hij een lied voor haar had geschreven. Welk nummer was het? 'Speel dit als ik weg ben.' Het is de inhoud van het nummer die een probleem suggereert, zeggen fans, en ze maken zich een beetje zorgen.

Wat is 'Play This When I'm Gone' over?

In het nummer 'Play This When I'm Gone' praat Machine Gun Kelly over zijn dochter, zijn liefde voor haar en zijn strijd in het leven. In de tekst zegt hij dat hij 29 is, wat betekent dat hij het nummer blijkbaar rond 2019 schreef (toen zijn dochter 10 was).

Een greep uit de teksten laat zien waarom fans zich zorgen maakten. Een paar regels later zegt Kelly: "Ik denk dat het tijd is voor mij om te vertrekken, maar ik zal je nooit verlaten / ik heb net naar je foto's gekeken, dus het laatste wat ik deed was je zien."

Door tussen de regels door te lezen, kunnen fans zien wat het nummer suggereert. Maar MGK wordt intenser in latere verzen, na te hebben gezegd: Ik heb je dit nummer geschreven om te bewaren als ik weg ben

Als je je ooit alleen voelt/Je gaat huilen en schat, dat is goed, het is goed."

Is Machine Gun Kelly nu in orde?

Eén regel beschrijft zelfs dat MGK elke avond met zichzelf en zijn "nuchterheid" vecht. De teksten suggereren dat MGK het heeft over zelfbeschadiging, en het nummer klinkt (en leest) als een letterlijk afscheid van zijn dochter. Het is een beetje freaky en fans maakten zich zorgen.

Plus, er zijn alle krantenkoppen over de problemen die MGK en Megan Fox samen hebben. Er waren zelfs zorgen dat Megan Fox de voogdij over haar kinderen zou riskeren na een 'reis' met Kelly.

Het lijkt erop dat de demonen waar MGK tegen vocht toen hij dit nummer schreef nog niet zijn vertrokken -- en dat maakt fans op Reddit bezorgd over zijn dochter en haar toekomst. Helaas kunnen ze alleen maar kijken en wachten.

Aanbevolen: