Dit is waarom deze SNL-sterren niet meer worden gecast

Inhoudsopgave:

Dit is waarom deze SNL-sterren niet meer worden gecast
Dit is waarom deze SNL-sterren niet meer worden gecast
Anonim

Saturday Night Live blijft een van de beste oefenterreinen voor toekomstige A-List-sterren. Hoewel het een uitdaging is om deel uit te maken van de show, gaan veel van de castleden van SNL door met een aantal grote rollen. Dit geldt ook voor de huidige oogst van SNL-sterren, die werk hebben gevonden buiten de show.

Sommige sterren hebben echter niet zoveel geluk. Een paar van hen zijn doorgegaan naar grotere en betere dingen, maar zijn sindsdien om verschillende redenen bestempeld als 'oncastable'. Dit geldt voor de langstlopende SNL-sterren en castleden die maar één seizoen duurden. Het zal je misschien verbazen waarom een paar van deze hilarische sterren minder werk krijgen dan voorheen.

Zonder verder oponthoud, dit is waarom deze SNL-sterren niet worden gecast.

14 Chevy Chase blijft een negatieve reputatie hebben in Hollywood

Chevy Chase is notoir moeilijk om mee te werken; tijdens zijn SNL-dagen had hij ruzie met Bill Murray. Veel schrijvers en regisseurs hebben geprobeerd hem nog een kans te geven vanwege zijn onmiskenbare genialiteit, maar het is zelden gelukt.

Volgens The Hollywood Reporter vocht community-maker Dan Harmon constant met hem op de set, waardoor Chase uiteindelijk werd ontslagen. Bovendien noemde Will Ferrell hem "de slechtste gast- SNL-host" waarmee hij ooit heeft gewerkt.

13 Victoria Jackson irriteerde haar SNL-co-sterren

Victoria Jackson weet precies waarom niemand meer met haar wil werken, en het gaat allemaal terug naar haar dagen op Saturday Night Live, die duurde van 1986 tot 1992. Volgens Nicki Swift zou Jackson constant proberen haar te bekeren castmates tot het christendom en ze waardeerden het ECHT niet. Sindsdien heeft ze de reputatie een beetje losgeslagen te zijn.

12 Niemand wist wat te doen met Norm MacDonald

Norm MacDonald is briljant, op een droge en ietwat vreemde manier. Hoewel hij uitblonk als stand-upcomedian en als schrijver in shows als Roseanne, wist niemand echt wat hij met hem op het scherm aan moest.

SNL was niet zeker van Norm MacDonald toen hij in de show was, wat een van de redenen is waarom ze hem hebben ontslagen. Volgens Nicki Swift kreeg hij ook een paar vuistgevechten op de set.

11 Chris Kattan leed aan een levensveranderende blessure… en een negatieve reputatie

De reden waarom je Chris Kattan in niets meer hebt gezien sinds SNL en Night At The Roxbury, afgezien van een stint op Dancing With The Stars, is tweeledig. Eerst en vooral liep hij een levensveranderende nekblessure op na een mislukte stunt, die zijn carrière zeker beïnvloedde. Hij staat echter ook bekend als enigszins onaangenaam. SNL-alumnus, Tracy Morgan, schreef een boek. In het boek verweet hij Kattan dat hij gemeen en moeilijk was.

10 Mike Myers was moeilijk om mee samen te werken, dus bouwde hij een succesvolle carrière op zijn eigen voorwaarden

Zovelen van ons zijn dol op Mike Myers, vooral vanwege Wayne's World en de Austin Powers-films. Hoewel hij onlangs in een paar films verscheen, namelijk Bohemian Rhapsody en Inglorious Basterds, stopte zijn carrière eigenlijk omdat hij de reputatie kreeg moeilijk te werken. Myers heeft zijn best gedaan om zijn imago te herstellen, voornamelijk door zijn eigen werk te maken.

9 Gilbert Gottfried gebombardeerd, maar heeft nog steeds een toegewijde sekte die volgt

Als je van loshangende en ongemakkelijk ongepaste humor houdt, dan is Gilbert Gottfried je man. Dit is de reden waarom hij een sterke, cult-achtige aanhang heeft behouden. Zijn fans komen massaal naar zijn stand-upshows. Fans houden ook van zijn retrofilm en tv-podcast, Gilbert Gottfried's Amazing Colossal Podcast.

Toch wordt Gottfried zelden aangenomen, afgezien van het vreemde gebraad van beroemdheden. of stemwerk in Aladdin en Family Guy. Volgens Business Insider, ondanks dat hij vriendelijk en gemakkelijk om mee te werken was, bombardeerde hij tijdens zijn tijd op SNL en hij is echt een beetje vreemd in het echte leven.

8 Randy Quaid vloog van het diepe einde

Yep, voor Independence Day, National Lampoon's Christmas Vacation, en volledig vliegend uit het diepe, was Randy Quaid op SNL. Hij deed maar één seizoen - 1985-1986. De afgelopen jaren staat hij bekend om zijn bizarre complottheorieën en op de vlucht voor de wet. Dus ja, dat verklaart ongeveer waarom je hem nergens meer in ziet.

7 Al Franken heeft zichzelf een aantal zeer openbare problemen gegeven

Na vele jaren op SNL te hebben geschreven en vervolgens van 1977 tot 1980 naar de show te hebben gestaard, werd Al Franken een succesvolle senator. Hij raakte echter verwikkeld in een openbaar schandaal en werd gedwongen af te treden. Het is onwaarschijnlijk dat hij ooit nog een carrière in Hollywood zal hebben, maar hij zou een politieke comeback kunnen maken, gezien zijn gepassioneerde supporters en een sterke staat van dienst van goed werk.

6 Publiek werd niet echt verliefd op Peter Aykroyd

Dan Aykroyd is gemakkelijk een van de beroemdste en meest talentvolle SNL-alumni die er zijn, maar het publiek was niet bepaald enthousiast over zijn jongere broer, Peter. Terwijl hij samen met zijn broer schreef en speelde in de film, Nothing But Trouble, is hij sinds zijn dagen op SNL eigenlijk afwezig in de industrie.

5 Ann Risley won ook niet de harten van publieksleden

Net als Peter Aykroyd leek Ann Risley niet veel lof van het publiek te krijgen. Volgens Business Insider verscheen ze pas in een paar afleveringen op SNL voordat ze werd losgelaten. Ze is zelfs niet meer op het scherm verschenen sinds de tv-film uit 1993, Jericho Fever. Ze runde echter een aantal jaren een acteerschool in Arizona, genaamd The Studio For Actors.

4 Charles Rocket is nooit hersteld van oneerlijke schuld

In 1980 stopte Lorne Michaels kort met zijn taken als showrunner en producer van Saturday Night Live. Het seizoen van 1980 stond bekend als een van de slechtste ooit, en Charles Rocket kreeg daar ten onrechte de schuld van. Een deel van de reden waarom was omdat zijn Weekend Update-segmenten lastiger werden dan normaal, vanwege een gebrek aan leiderschap.

Hij werd uiteindelijk ontslagen omdat hij in de lucht vloekte en zijn carrière kwam nooit meer terug. Helaas stierf hij tragisch in 2005.

3 Nora Dunn kon niet opschieten met haar co-sterren of producenten

Als je niet kunt opschieten met je co-sterren, moet je absoluut opschieten met de producenten. Dat is een les die Nora Dunn op de harde manier leerde toen NBC besloot haar contract niet te verlengen. Volgens Insider wist Dunn echter dat dit zou gebeuren, aangezien ze publiekelijk een SNL-aflevering geboycot door Andrew Dice Clay boycotte. Dit was de laatste druppel voor zowel de cast als haar bazen.

2 Joe Piscopo's blow-up met Eddie Murphy resulteerde in permanente carrièreschade

Als je een openbare vete hebt met een van de grootste en meest geliefde sterren ter wereld, zal er neerslag zijn. Dat is precies wat er gebeurde met Joe Piscopo, volgens Insider.

In het midden van de jaren 80 werd Eddie Murphy aangenomen bij SNL en redde de show volledig van de ondergang. Murphy kon het echter niet goed vinden met zijn collega-castlid, Joe Piscopo, die langzaam een vreselijke reputatie opbouwde. Hierdoor verliet Piscopo SNL en had hij niet de carrière waar hij van droomde.

1 Jay Mohr stal een schets en dat kwam niet helemaal goed over

Volgens Salon heeft Jay Mohr vrijwel zijn hele carrière verwoest toen hij een SNL-schets schreef met gestolen materiaal van collega-komiek Rick Shapiro. Mohr schreef en voerde de sketch doelbewust live op SNL uit… en bracht iedereen in de problemen. Wat nog belangrijker is, hij bezoedelde zijn eigen reputatie die nooit echt herstelde, ondanks af en toe een acteeroptreden.

Aanbevolen: