Hier is waarom Chevy Chase niet populair was bij deze acteurs

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Chevy Chase niet populair was bij deze acteurs
Hier is waarom Chevy Chase niet populair was bij deze acteurs
Anonim

Chevy Chase werd ooit erkend voor zijn bijdragen in de wereld van komisch entertainment, met regelmatig in de hoofdrol op Saturday Night Live en een reeks andere shows en films waar fans enorm van genoten. Maar alle tijd die hij besteedde aan het perfectioneren van zijn vermogen om mensen aan het lachen te maken op het scherm, werd al snel overschaduwd door zijn enorm ongepaste en vaak aanstootgevende gedrag buiten het scherm.

Het duurde niet lang voordat de sterren die hem omringden hun ervaringen met de acteur begonnen te delen, en Chase in een minder gunstig licht schilderde. Blijkbaar niet in staat zijn sarcasme en zijn ongefilterde commentaar te beheersen, maakte Chevy Chase snel vijanden in de industrie en werd hij bekend om zijn botte commentaar en arrogante houding. Zijn gedrag bezoedelde de ooit bewonderenswaardige reputatie die hij in Hollywood had.

10 Bill Murray en Chevy Chase gooiden klappen

Na een tumultueuze tijd op het natte van Saturday Night Live,Chevy Chase verliet de show op minder prettige voorwaarden met het productiepersoneel. In 1978 werd hij uitgenodigd om als gastgastheer op te treden, maar de man die werd ingehuurd om hem te vervangen, Bill Murray, was niet erg enthousiast over deze beslissing. Met duidelijke spanning tussen hen stormde Chase Murray's kleedkamer binnen en daagde hem uit voor een fysiek gevecht, terwijl hij persoonlijk beledigende opmerkingen maakte.

Hij vertelde Murray dat zijn "gezicht zo vol pokdalige plekken was dat het leek op de ideale landingsplek voor Neil Armstrong." Alsof dat nog niet genoeg was, ging Chase verder met commentaar op Murray's intieme relatie met zijn vrouw. De twee wisselden klappen uit, en dit werd duidelijk een relatie die permanent littekens had.

9 Robert Downey Jr. moest de eer van zijn overleden vader verdedigen

Chevy Chase zei te veel tegen Robert Downey Jr. en toen hij dat deed, overschreed hij een onvergeeflijke drempel. Dit gebeurde allemaal in 1985 toen Chase opnieuw terugkeerde naar het SNL-podium. Tijdens dit specifieke geval liet hij opnieuw zijn mond aflopen in een richting die voor niemand om hem heen acceptabel was. Hij sloot de dag af door uit te halen naar Robert Downey Jr. door zijn overleden vader voor de gek te houden. Chase maakte grapjes over waar zijn dag zou kunnen zijn en verklaarde toen dat hij 'waarschijnlijk naar de hel ging', wat Robert Downey Jr. natuurlijk woedend maakte tot het punt waarop hij niet meer terug kon.

8 Terry Sweeney werd geconfronteerd met de homofobe razernij van Chevy Chase

Chevy Chase overschreed een grote grens toen hij de spot begon te drijven met Terry Sweeney, mede-castlid van Saturday Night Live. Sweeney was de eerste acteur in de show die ooit naar voren was gekomen als openlijk homoseksueel, en Chase vond dit een gemakkelijke opening voor hem om binnen te lopen en wat problemen te veroorzaken. Hij beledigde Sweeney door te suggereren dat het showpersoneel hem wekelijks moest wegen om er zeker van te zijn dat hij geen hiv had opgelopen. De homofobe opmerking bereikte de top van het netwerk en Chase werd gedwongen zich te verontschuldigen en toe te geven dat hij het bij het verkeerde eind had door op deze manier te spreken.

7 Howard Stern vertrouwt Chevy Chase niet

Toen Chase te gast was op de Larry King Show in 1992, realiseerde hij zich niet dat de camera's nog draaiden tijdens het reclameblok. Hij werd betrapt terwijl hij Howard Stern sloeg, en natuurlijk kwam die band in Sterns handen terecht. Hij speelde de tirade in de lucht en belde Chase om woorden uit te wisselen. Stern kreeg te horen dat hij Chase nooit meer mocht bellen.

De situatie verstomde even voordat Stern en Richard Belzer Chase herhaaldelijk begonnen te bellen - om 5 uur 's ochtends. Interessant is dat deze twee een manier hebben gevonden om vrede met elkaar te sluiten en Stern nodigde Chase zelfs uit voor zijn bruiloft. Die rust duurde echter niet lang. Chase hield een vreselijk ongepaste huwelijkstoespraak en hun vriendschap was weer verbroken!

6 Zal Ferrell een hekel hebben aan de manier waarop Chevy Chase vrouwen behandelt

Will Ferrell is niet onder de indruk van de seksistische, vrouwonvriendelijke houding van Chevy Chase. Eigenlijk wil hij er helemaal niets mee te maken hebben. Ferrell zegt dat Chase vrouwen op een zeer respectloze manier behandelde en dat hij "snobistisch" leek en geneigd was om onderhandse beledigingen te uiten. Will was vooral afgeschrikt door Chevy Chase toen hij een grof en expliciet verzoek deed aan een vrouwelijke schrijver, en vervolgens meer vernederende taal gebruikte.

5 John Belushi was ziek van de negativiteit

John Belushi probeerde Chevy Chase het voordeel van de twijfel te geven, maar uiteindelijk werd hij ook ziek van zijn aanhoudende slechte gedrag. Belushi heeft verklaard dat Chevy Chase voortdurend andere mensen naar beneden haalde en zijn ego echt te veel had laten opblazen door zijn status van beroemdheid. Omringd worden door Chase toen hij anderen uitschelde, was niet langer te verdragen. De situatie werd steeds erger en de algehele werkomgeving had er enorm onder te lijden.

4 Pete Davidson heeft geen respect voor Chevy Chase

Pete Davidson heeft een doorlopende rol gespeeld in Saturday Night Live sinds hij nog maar 20 jaar oud was en heeft echt het gevoel dat op de set zijn alsof je thuis bent. Hij voelt zich op zijn gemak en is blij met zijn castgenoten en kan zich niet voorstellen dat iemand als Chevy Chase deel uitmaakt van zijn werkomgeving. Chase's reputatie riekt nog steeds naar slechte behandeling en ongemakkelijk, expliciet en soms ronduit aanstootgevend gedrag. Pete Davidson heeft misschien geen directe ervaring met Chevy Chase, maar hij heeft genoeg geleerd om te weten dat hij absoluut geen respect voor hem heeft en zijn aanwezigheid niet wil accepteren.

3 Donald Glover en Yvette Nicole Brown waren slachtoffers van zijn racisme

Donald Glover en Yvette Nicole Brown kregen veel meer dan ze hadden verwacht toen ze samenwerkten met Chevy Chase. De Afro-Amerikaanse acteurs speelden samen met Chase toen hij weer een van zijn tirades uithaalde. Zijn laserscherpe vermogen om de mensen om hem heen te beledigen met precieze beledigingen, trof opnieuw. Hij gebruikte herhaaldelijk 'het N-woord' terwijl hij in hun directe aanwezigheid was en maakte een hele reeks racistische opmerkingen. Glover en Brown voelden zich ongemakkelijk en werden persoonlijk aangevallen toen hij in de buurt was.

2 Johnny Carson geeft zijn plek niet op aan Chevy Chase

Toen New York Magazine grote liefde en toewijding toonde voor Chevy Chase, was het duidelijk dat ze klaar waren om zijn kant volledig te kiezen. Ze prezen Carson en stuurden tegelijkertijd berichten die gericht waren op Carson, wat suggereerde dat Chase het overnam. De publicatie schreef: "Het is een bewijs van de macht van de televisie dat hij, na een half dozijn optredens in een late night show, de troonopvolger is van Johnny Carson." Natuurlijk had Carson er niets van en ging Carson tijdens een interview met Tom Shales kapot maken. Carson stond bekend als te zeggen: "Hij kon geen scheet laten bij een boneneetwedstrijd."

1 Kevin Smith was de arrogantie zat

Luisteren naar Chevy Chase die zichzelf groot maakt en zichzelf consequent de eer geeft dat hij zijn 'superieure vaardigheden' bezit, kan heel snel oud worden. Zijn energie is vernederend en uitputtend, en Smith moest een streep in het zand trekken. Hij was niet langer in staat zichzelf te omringen met dit niveau van giftigheid en kon de wolk van arrogantie die Chase omringde niet aan. Smith annuleerde plannen die hij had gemaakt om samen te werken met Chevy Chase en sloot snel de mogelijkheid uit om ooit nog met hem samen te werken.

Aanbevolen: