Hoe dicht is Jason Momoa bij de ex-echtgenoot van Lisa Bonet, Lenny Kravitz?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht is Jason Momoa bij de ex-echtgenoot van Lisa Bonet, Lenny Kravitz?
Hoe dicht is Jason Momoa bij de ex-echtgenoot van Lisa Bonet, Lenny Kravitz?
Anonim

Jason Momoa leeft de droom van elke fan. Hij ging van het verpletteren van Lisa Bonet als kind naar met haar trouwen en samen twee prachtige kinderen krijgen. "Sinds ik ongeveer 8 jaar oud was en ik haar op tv zag, dacht ik: 'Mama, die wil ik'", zei de Aquaman-ster. "Ik heb zoiets van, 'ik ga je de rest van mijn leven stalken, en ik ga je pakken." En ja hoor, hij slaagde erin om "een volwaardige stalker" te zijn, wat hij later toegaf aan de ster van The Cosby Show nadat ze hun twee kinderen al hadden gekregen.

Maar dat is niet het enige buitengewone aan hun relatie. Bonet, 53, was eerder na hun scheiding, de Fly Away-zanger ging op date met een reeks A-listers, waaronder Nicole Kidman, maar is goede vrienden gebleven met zijn ex-vrouw. Momoa, 42, is ook een ondersteunende stiefvader voor Zoë geweest. Ze zijn gemakkelijk de coolste gemengde familie in Hollywood. Maar hoe is de relatie tussen Kravitz en Momoa echt?

Lisa Bonet's huidige relatie met Lenny Kravitz

Laten we eerst eens kijken naar de geschiedenis van Bonet en Kravitz. Net als Game of Thrones-acteur was de viervoudig Grammy-winnaar al een grote fan van de actrice voordat ze elkaar ontmoetten. Hij zei dat hij haar op de omslag van een tijdschrift van een tv-gids had gezien en tegen zijn vriend zei: "Ik ga met dat meisje trouwen." En hij had gelijk. Eind jaren '80 leerden ze elkaar kennen tijdens een concert waar hij het "een beetje verknalde" toen hij zichzelf voorstelde. "[Ik zei] 'Ik hou van je haar.' Het was een slappe regel, een stomme regel, een van de ergste regels in de geschiedenis van slechte regels", vertelde Kravitz aan Rolling Stones.

Maar eerlijkheid gaat een lange weg. Hij vervolgde: Nou, weet je, we gingen waar we heen gingen, dus ik denk dat het goed was. Toen we elkaar ontmoetten bij het New Edition-concert backstage, was ik gebiologeerd en ik bedoel, ik hield van haar haar. Het was prachtig.' De twee hadden echter allebei een relatie. Kravitz moest zijn gevoelens opzij zetten en genoegen nemen met vriendschap. Hij zei dat het er niet toe deed omdat hij alles zou doen om 'in haar energie te zijn'. de zangeres van Again verbrak zijn verloving en liep weg met de actrice in 1987, op haar 20e verjaardag.

Het jaar daarop beviel Bonet van Zoë. Het paar stopte ermee na vier jaar huwelijk en rondde hun scheiding in 1993 af. Er gingen geruchten dat het te wijten was aan ontrouw. Maar volgens de It Ain't Over 'Til It's Over hitmaker waren ze gewoon te jong. "Ik denk dat ik er gewoon nog niet klaar voor was", zei hij. "Ik moest een pauze nemen. Ik heb veel emotionele dingen meegemaakt, veel sterfgevallen in mijn familie." Ondanks de enorme pijn die ze na hun breuk doormaakten, vonden de twee hun weg terug in elkaars leven. "Zoë's moeder en ik zijn nu beste vrienden", vertelde Kravitz aan Oprah's Masterclass.

Zijn Lenny Kravitz en Jason Momoa vrienden?

Kravitz is niet alleen beste vrienden met zijn ex-vrouw, maar ook met haar man en hun kinderen. "Als we nu allemaal samen zijn - [Lisa], haar kinderen, Zoe, ik - zijn we allemaal samen, en we zijn één grote gelukkige familie. Het is mooi en het laat je gewoon zien wat er kan worden gedaan," de Are You Gonna Go My Way zanger zei. Hij is zich ervan bewust dat mensen het moeilijk vinden om te geloven dat hij een goede band met Momoa heeft, waarop hij antwoordde: "We doen het gewoon omdat je dat doet. Je laat de liefde regeren, toch?"

Hij legde uit dat het wat tijd kostte om zijn vriendschap met zijn ex-vrouw weer op te bouwen, maar niet als het erom ging met haar man om te gaan. Ik bedoel, natuurlijk, na een breuk is het werk - het kost wat werk en tijd, genezing en reflectie, enzovoort. Maar wat Jason en ik betreft? Letterlijk op het moment dat we elkaar ontmoetten, hadden we zoiets van, 'Oh, ja. Ik hou van deze kerel', zei de Let Love Rule-zanger.

Onlangs waren de "broers" trending op Twitter vanwege een verjaardagsbericht dat de zanger voor de acteur op Instagram had geschreven.“Gelukkige Verjaardag, @prideofgypsies. Ik ben er trots op je mijn broer te noemen. Een liefde. Een familie,” schreef hij naast een foto van hen samen. Het was kort maar krachtig, net als het antwoord van Momoa - "hou van je. mahalo nui loa [heel erg bedankt] ❤️❤️" De gezonde uitwisseling schudde het internet met een fan in de commentaarsectie en zei: "twee goden op dezelfde foto ? heet!!!!" We zijn het eens.

Aanbevolen: