Welke van de ouders van Zoë Kravitz is rijker - Lisa Bonet of Lenny Kravitz?

Inhoudsopgave:

Welke van de ouders van Zoë Kravitz is rijker - Lisa Bonet of Lenny Kravitz?
Welke van de ouders van Zoë Kravitz is rijker - Lisa Bonet of Lenny Kravitz?
Anonim

Hoewel sommigen het misschien niet weten, heeft actrice Zoë Kravitz eigenlijk heel beroemde ouders. De Batman-ster werd opgevoed door actrice Lisa Bonet en muzikant Lenny Kravitz, en ze heeft onthuld dat het hebben van beroemde ouders niet altijd gemakkelijk was. Het lijkt er echter op dat de ster een geweldige relatie heeft met zowel Lisa als Lenny, ondanks het feit dat ze het grootste deel van haar leven gescheiden waren.

Vandaag bekijken we hoe rijk Lisa Bonet en Lenny Kravitz zijn. Hoewel het geen geheim is dat de twee goede vrienden bleven na hun breuk - Lenny Kravitz is zelfs bevriend met Jason Momoa, de echtgenoot van Lisa Bonet - welke van de ouders van Zoë Kravitz is rijker?

8 Actrice Lisa Bonet had haar acteerdebuut in de vroege jaren 80

Lisa Bonet werd beroemd als Denise Huxtable in de sitcom The Cosby Show, waarin ze speelde van 1984 tot 1992. Voor de rol werd Bonet zelfs genomineerd voor de Primetime Emmy Award voor Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series. De actrice speelde van 1987 tot 1993 hetzelfde personage in de spin-off A Different World van de show.

7 Muzikant Lenny Kravitz steeg naar roem in de late jaren 80

Muzikant Lenny Kravitz werd eind jaren 80 beroemd, maar in de jaren 90 schoot zijn roem omhoog. De zanger bracht in dat decennium enkele van zijn grootste hits uit - "It Ain't Over 'til It's Over" (1991), "Always on the Run" (1991), "Are You Gonna Go My Way" (1993), " Fly Away" (1998), en "American Woman" (1999).

In de jaren 2000 en 2010 gaf Kravitz ook acteren een kans, en hij verscheen in projecten als Precious, The Hunger Games en The Butler.

6 Lisa Bonet en Lenny Kravitz trouwden in 1987

Lisa Bonet en Lenny Kravitz ontmoetten elkaar tijdens een New Edition-concert in het midden van de jaren '80, en in die tijd was de actrice al een gevestigde ster, terwijl Kravitz nog grotendeels een onbekende muzikant was. De twee waren aanvankelijk gewoon vrienden, maar uiteindelijk begonnen ze te daten en op 16 november 1987 - Bonet's 20e verjaardag - stapte het paar in het huwelijksbootje. Dit is wat Kravitz in 1995 aan Rolling Stone over Bonet vertelde: "Ze was als een vrouwelijke versie van mij. Die vrouw heeft me zo geïnspireerd. Het was een magische tijd die zij en ik deelden. Ik ben gewoon artistiek opengegaan."

5 In 1988 werd hun dochter Zoë Isabella Kravitz geboren

Iets meer dan een jaar nadat ze trouwden - op 1 december 1988 - beviel Lisa Bonet van hun dochter Zoë Isabella Kravitz. Helaas hield het huwelijk van Lisa Bonet en Lenny Kravitz geen stand en in 1991 ging het paar uit elkaar. Hun scheiding werd in 1993 afgerond. Het paar bleef echter goede vrienden en vandaag lijken ze een geweldige relatie met elkaar te hebben.

4 Lisa Bonet heeft sinds 2017 niet meer geacteerd

Terwijl Lisa Bonet in de jaren 90 en 2000 speelde in tal van projecten, lijkt de actrice besloten te hebben om het in de jaren 2010 rustiger aan te doen.

Enkele van Bonets bekendste projecten zijn de actiethriller Enemy of the State uit 1998, het comedy-drama High Fidelity uit 2000, het actiedrama Biker Boyz uit 2003 en de thriller Road to Paloma uit 2013. Lisa Bonet's laatste projecten op het moment van schrijven zijn haar vertolking van Marisol in de misdaaddramaserie Ray Donovan in 2016 en haar vertolking van een receptioniste in de korte film Jellywolf in 2017.

3 Terwijl het laatste album van Lenny Kravitz in 2018 werd uitgebracht

In de loop van zijn carrière heeft Lenny Kravitz 11 studioalbums uitgebracht - Let Love Rule in 1989, Mama Said in 1991, Are You Gonna Go My Way in 1993, Circus in 1995, 5 in 1998, Lenny in 2001, Doop in 2004, Het is tijd voor een liefdesrevolutie in 2008, Black and White America in 2011, Strut in 2014 en Raise Vibration in 2018. Hoewel de muzikant wel onthulde dat hij begon te werken aan een vervolg op een Raise Vibration, is er op het moment van schrijven nog niets vrijgegeven.

2 Lisa Bonet heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Lisa Bonet momenteel naar schatting een vermogen van ongeveer $ 10 miljoen. De actrice verdiende het grootste deel van haar rijkdom door te acteren, en ze is nog steeds een bekende naam in de industrie. Aangezien ze de afgelopen jaren echter een pauze lijkt te hebben genomen met acteren, is het moeilijk te zeggen of haar vermogen in de toekomst zal groeien.

1 terwijl Lenny Kravitz naar schatting 80 miljoen dollar waard is

Vergeleken met zijn ex-vrouw Lisa Bonet heeft Lenny Kravitz een veel hoger vermogen. Momenteel wordt de muzikant geschat op ongeveer $ 80 miljoen - waarvan het grootste deel te danken is aan zijn talrijke succesvolle albums. Naast muziek is acteren een andere bron van inkomsten voor de ster, vooral in het afgelopen decennium. Hoewel Lenny Kravitz absoluut indrukwekkend rijk is, houdt de ster er zeker niet van om ermee te pronken.

Aanbevolen: