Zijn Lenny Kravitz en Jason Momoa nog steeds close na zijn scheiding van Lisa Bonet?

Inhoudsopgave:

Zijn Lenny Kravitz en Jason Momoa nog steeds close na zijn scheiding van Lisa Bonet?
Zijn Lenny Kravitz en Jason Momoa nog steeds close na zijn scheiding van Lisa Bonet?
Anonim

Lisa Bonet is een succesvolle actrice die vele jaren geleden bekendheid kreeg in The Cosby Show. Ze heeft een geweldige carrière gehad die veel krantenkoppen heeft gehaald. Dankzij haar mainstream exposure, heeft haar liefdesleven dat ook.

Bonet was met zowel rocker Lenny Kravitz als DC's Jason Momoa. Terwijl Momoa en Bonet samen waren, waren hij en Kravitz zo dik als dieven, en hun band was iets dat mensen oprecht leuk vonden om te zien en over te horen.

Onlangs is openbaar gemaakt dat Momoa en Bonet zijn gestopt met hun romance. Hierdoor zijn mensen benieuwd of Momoa en Kravitz nog cool zijn. We hebben alle details hieronder!

Lenny Kravitz en Jason Momoa vormden een hele vriendschap

Lenny Kravitz is een zeldzame artiest die succes heeft gehad in muziek en acteren, wat bewijst dat hij het allemaal kan.

In de muziek brak Kravitz jaren geleden uit als stud-gitarist en -zanger. Hij was misschien niet zo groot als Prince, maar hij had talloze hits.

Wat het acteerwerk betreft, is hij te zien geweest in films als Zoolander, The Diving Bell and the Butterfly en zelfs The Hunger Games.

Jaren geleden bracht Kravitz een deel van zijn leven door met de mooie Lisa Bonet, en het duo had samen een dochter, Zoe. Hun relatie hield uiteindelijk geen stand en uiteindelijk kreeg Bonet een romance met Jason Momoa.

Na verloop van tijd werd één ding over Kravitz en Momoa glashelder: deze twee mannen hadden oprechte liefde en waardering voor elkaar, ondanks het feit dat ze zich in een situatie bevonden die mensen uit elkaar kan drijven.

"Mensen kunnen niet geloven hoe hecht Jason en ik zijn, of hoe hecht ik nog steeds ben met Zoë's moeder, hoe we ons allemaal verhouden. We doen het gewoon omdat je dat doet. Jij laat de liefde regeren, toch? Ik bedoel, natuurlijk, na een breuk is het werk - het kost wat werk en tijd, genezing en reflectie, enzovoort. Maar voor zover Jason en ik? Letterlijk op het moment dat we elkaar ontmoetten, hadden we zoiets van: 'Oh, ja. Ik hou van deze kerel'", vertelde Kravitz aan Men's He alth in 2020.

Over Momoa gesproken, het is belangrijk om zijn kant van de zaak te bekijken, aangezien het zich ontwikkelt tot waar de jongens nu zijn.

De relatie tussen Jason Momoa en Lenny Kravitz had een interessante dynamiek

Jason Momoa is de laatste jaren in opkomst, en dit is te danken aan zijn werk in grote franchisefilms.

Met DC heeft hij in meerdere films Aquaman gespeeld. Natuurlijk, de franchise is momenteel in wanorde, maar Momoa was een lichtpuntje en zijn solo Aquaman-avontuur genereerde wereldwijd meer dan $ 1 miljard. Hij heeft nog een solo-uitje binnen, en het zal waarschijnlijk ook enorme aantallen opleveren.

Momoa is ook een prominente artiest in de Dune-franchise. Hij keert misschien niet terug in de vervolgfilms, maar die eerste film was een enorm succes.

Terugkerend naar Kravitz en hun vriendschap, heeft Momoa zich ook uitgesproken over zijn liefde voor Lenny. Het hebben van een ex in het leven van je partner is voor de meesten niet gemakkelijk, maar hij en Kravitz hebben een geweldige dynamiek.

Helaas kondigden Momoa en Lisa Bonet in januari hun splitsing aan.

"We hebben allemaal de druk en veranderingen van deze transformerende tijden gevoeld… Er ontvouwt zich een revolutie en onze familie is daarop geen uitzondering… voelen en groeien door de seismische verschuivingen die plaatsvinden. En dus delen we ons familienieuws dat we zijn afscheid nemen in het huwelijk, " schreven ze.

Momoa en Kravitz waren cool toen de eerste nog bij Lisa Bonet was, maar is hun dynamiek veranderd sinds de splitsing?

Waar ze nu staan

Nou, als een recent bericht van Kravitz een indicatie is, dan staat het duo nog steeds op goede voet met elkaar.

"Gefeliciteerd, Jason. Altijd liefde en respect", schreef Kravitz bij een bericht dat hij voor Jasons verjaardag maakte.

Dit is cool voor fans om te zien, want deze twee vrienden hebben de boel gaande gehouden, ondanks alles wat er in hun persoonlijke leven gebeurde. Het had makkelijk kunnen zijn om de banden te verbreken, maar hun oprechte vriendschap heeft kunnen voortduren.

Natuurlijk weet niemand echt wat er achter de schermen gaande is, maar het feit dat Kravitz een openbare post plaatste waarin hij liefde toonde voor de verjaardag van zijn vriend, spreekt boekdelen over hoe ze tegenover elkaar staan.

Alle tekenen wijzen erop dat Jason Momoa en Lenny Kravitz nog steeds dichtbij zijn. Naarmate de tijd verstrijkt, is de hoop dat deze twee hun geweldige vriendschap zullen voortzetten.

Aanbevolen: