Waarom is Joe Rogan in vorm maar behoudt hij een darm?

Inhoudsopgave:

Waarom is Joe Rogan in vorm maar behoudt hij een darm?
Waarom is Joe Rogan in vorm maar behoudt hij een darm?
Anonim

Fysiek actief zijn heeft Joe Rogan op jonge leeftijd enorm geholpen. Hij miste zelfvertrouwen en deelname aan zoiets als vechtsporten gaf hem een grote boost in zelfvertrouwen.

Hij zou in het begin in de wereld van comedy duiken, iets wat hij niet had verwacht. Al snel zou hij zijn weg terug vinden in de wereld van vechtsporten en een omroeper worden voor de UFC.

We kunnen gerust zeggen dat het voor Rogan best goed uitpakte, aangezien de UFC de sportwereld overnam, terwijl zijn status omhoog zou schieten.

Rogan floreerde in de wereld van MMA en hij zou later zijn talenten meenemen naar de wereld van podcasting. Nogmaals, het was een andere onderneming waarin hij gedijde, en hij tekende een deal ter waarde van miljoenen naast Spotify.

Fans houden van zijn arbeidsethos, samen met de meedogenloze houding die hij heeft als hij in de sportschool is. Miljoenen fans luisteren naar zijn motiverende toespraken voorafgaand aan de training.

Fans hebben zich echter altijd afgevraagd over Rogan's lichaamsbouw, vooral als het gaat om zijn buikstreek.

Hij is extreem mager maar heeft een maag. Artsen en fans hebben de zaak besproken, terwijl Rogan zelf ook de vraag zou beantwoorden.

Zijn schema staat vol met trainingen

Eén ding is zeker, Rogan heeft geen tekort aan trainingen. Vanaf zondag plant hij zijn hele trainingsweek, die gevuld is met verschillende vaardigheden.

"Ik plan mijn trainingen elke zondag, ik plan alles wat ik ga doen tijdens de week."

"Ik zeg 'Ik moet deze week twee keer yoga doen' en 'Ik moet deze week drie keer gewichtheffen' en 'Ik moet deze week twee keer hardlopen.' En hoe ik dat ook inpas, ik pas dat erin. Maar ik ben die dingen verschuldigd, dus ik moet die dingen binnen krijgen. De enige uitzonderingen zijn blessures en ziekte. Dat is het schema."

"Bovendien zijn er andere dingen die ik leuk vind om te doen, zoals kickboksen en Jiu-Jitsu. Daar werk ik aan wanneer ik kan."

Alleen al dat schema hardop lezen klinkt extreem vermoeiend… Daarnaast zorgt Rogan, als hij echt hard pusht, ervoor dat het dieet erg schoon is.

Het dieet is vrij streng in termen van geen brood, heel weinig koolhydraten, geen suiker, geen onzin. Gezond eten, veel groenten en veel wildvlees, voornamelijk wild.

"Ik neem elke dag vitaminesupplementen. Ik neem multivitaminen, ik neem probiotica, ik neem vitamine B12 en D."

Met al dat werk zouden de meesten aannemen dat Rogan een platte buik heeft. Door de jaren heen merken fans echter dat dit niet echt het geval is.

Fans en dokters bellen in op de darm

Bekend als de 'bubble gut', lijkt iedereen het erover te hebben. Volgens de YouTuber, More Plates More Dates, kan het te maken hebben met het feit dat Rogan insulineresistent is.

"Naarmate de insulineresistentie begint toe te nemen, kunnen hun chronisch hoge bloedsuikerspiegels leiden tot zenuwbeschadiging in de ledematen. Hoe meer zenuwbeschadiging de ledematen krijgen, hoe meer geatrofieerd het uiterlijk, en ook, hoe meer opgezwollen de maag zal eruit zien."

Fans nemen ook deel aan het gesprek via platforms zoals Quora. Sommigen geloven dat overontwikkelde buikspieren een ander probleem voor Rogan kunnen zijn.

"Ik denk dat het voornamelijk spiermassa is rond zijn kernspieren, zijn buikspieren zijn behoorlijk gedefinieerd - dit is geweldig voor jiu-jitsu en krachttraining, maar visueel minder aantrekkelijk voor mannen."

Bovendien heeft Rogan toegegeven in het verleden verbeteringen te hebben gebruikt, die ook waterretentie kunnen veroorzaken, samen met dingen zoals het verhogen van de insulinespiegels.

Rogan zou zich over de zaak uitspreken en zijn maag een veel eenvoudigere reden geven.

Rogan geeft de schuld aan slechte eetgewoonten

Volgens Rogan is het antwoord simpel: een bord pasta teveel. De podcast-host gaf toe dat hij soms afwijkt van het dieet.

“Toen zaterdag kwam, at ik Italiaans eten, ik had pasta. Gisteren ging ik naar Disneyland, dus ik ging ver van het dieet af."

"Ik had een ijsje en at allerlei soorten voedsel en ik kreeg rugpijn en kniepijn die weggingen toen ik op dieet was."

Misschien had dit een rol kunnen spelen, maar het lijkt de laatste paar jaar een voortdurend probleem te zijn. Fans hebben ook een soortgelijke situatie opgemerkt met Dwayne The Rock Johnson.

Desalniettemin ontmoedigt het hun harde werk en bereidheid om beter te worden niet. Rogan is een freak in de sportschool

Aanbevolen: