Ryan Gosling verloor een rol om Wahlberg te markeren omdat hij uit vorm was

Inhoudsopgave:

Ryan Gosling verloor een rol om Wahlberg te markeren omdat hij uit vorm was
Ryan Gosling verloor een rol om Wahlberg te markeren omdat hij uit vorm was
Anonim

Op 12-jarige leeftijd nam Ryan Gosling al deel aan open audities. Hij maakte deel uit van de exclusieve 'Mickey Mouse Club', die in de loop der jaren verschillende enorme Hollywood-sterren heeft gecreëerd.

Destijds had het echter het tegenovergestelde resultaat, Gosling werd door zijn agent gedropt toen hij besloot serieus te gaan acteren, omdat het stigma van een kindacteur teveel was voor zijn representatie… yikes.

Toen hij eenmaal een bijrol scoorde in 'Remember the Titans', veranderde zijn carrière zeker ten goede. Kort daarna begonnen de rollen te stromen en werd hij een van de A-listers in de branche.

Maar zelfs in de bloei van zijn carrière kreeg Gosling te maken met afwijzing.

Beide kanten vertellen een ander verhaal. Volgens Gosling was hij te zwaar geworden voor een bepaalde rol, wat hem ontslag opleverde. De regisseur verklaarde echter dat Gosling nooit echt in het project was. Het zou ervoor zorgen dat Gosling net voor de productie zou worden uitgebracht, alleen om te worden vervangen door Mark Wahlberg.

Er zou meer nieuws naar buiten komen dat de zaken niet helemaal in orde waren voordat de film werd gemaakt en bovendien bleken de kassanummers een teleurstelling te zijn.

Gosling is een van de meest fitte mannen in Hollywood

Laten we één ding duidelijk maken, Gosling kwam 60 pond aan, niet uit pure luiheid, maar specifiek voor de rol zelf. In werkelijkheid is hij een van de meest in vorm zijnde acteurs in de game van vandaag.

Als je zijn trainingsplan bekijkt, is het gelaagdheid zonder het zelfs maar te proberen, vol met gewichtheffen en conditionering.

Het is echter allemaal logisch, de man ziet eruit alsof hij in de meeste films is gephotoshopt. Mensen als David Arquette lijken het daarmee eens te zijn.

"Als ik het orgaan van iemand kan nemen, zou het een van die veganistische gezonde mensen moeten zijn. Ik zou die van Ryan Gosling nemen, dus misschien kan ik wat van zijn onderdelen krijgen. Ik wil gewoon zijn onderdelen nemen, " Arquette vertelde Page Six.

Ondanks die schandalige blik, gaf mede-ster Emma Stone toe dat Gosling een snackgewoonte heeft, vooral als het om Twizzlers gaat.

"Hij houdt van Twizzlers. Hij at er zoveel op de set dat het zorgwekkend was. Hij had ze in zijn zak. Breng hem wat Twizzlers als je aan zijn goede kant wilt staan."

We nemen aan dat hij wat extra Twizzlers had op weg naar de film van Peter Jackson.

Hij overdreef het met de gewichtstoename

Op papier klinkt Ryan Gosling samen met Peter Jackson als een samenwerking die je gezien moet hebben. Achter de schermen was dat echter niet het geval. Tijdens de voorbereiding van 'The Lovely Bones' hadden de twee verschillende opvattingen over hoe het personage van Gosling eruit moest zien. Volgens Ryan moest hij aankomen, wat uiteindelijk niet goed paste bij Jackson's visie.

"We hadden een ander idee van hoe het personage eruit zou moeten zien", vertelde Gosling aan The Hollywood Reporter. "Ik geloofde echt dat hij 210 pond zou moeten zijn."

Wat niet hielp, is het gebrek aan preproductie van communicatie, toen Jackson Gosling eenmaal zag, was het einde van de weg voor de acteur.

"We hebben niet veel gepraat tijdens het preproductieproces, wat het probleem was", zei Gosling.

“Het was een enorme film, en er zijn zoveel dingen om mee om te gaan, en hij kon de acteurs niet afzonderlijk behandelen. Ik kwam net op de set en had het bij het verkeerde eind."

“Toen was ik dik en werkloos.”

Jacksons team vertelt het verhaal anders en beweert dat Ryan ontelbare keren heeft verklaard dat hij niet geschikt was voor de rol en te jong was.

Het was blijkbaar tijdens de preproductie duidelijk gemaakt dat hij zich niet op zijn gemak voelde met de rol, wat ertoe zou leiden dat Mark zou ingrijpen.

Wahlberg krijgt het optreden net voor de productie

Uiteindelijk had de film matig succes aan de kassa, wat $ 93 miljoen opleverde op een duur budget van $ 65 miljoen.

Bovendien waren er meerdere problemen met de preproductie, de film moest van het kleine budget zijn, maar toen Peter Jackson als vervanger inviel, schoot het budget omhoog.

Bovendien werd Mark Wahlberg binnengehaald, hoewel zelfs de acteur het al vroeg moeilijk had met het script, gezien de inhoud.

"Vanwege de manier waarop ik werk benader, was ik niet zo enthousiast over het onderwerp", legt Wahlberg uit. "Ik heb niet het door God gegeven talent dat Rachel heeft om er gewoon in te springen, deze golven van emoties naar buiten te laten komen en het dan uit te schakelen. Ik moest eigenlijk de hele tijd in die hoofdruimte leven."

Mark deed het goed in de rol, hoewel we ons wel afvragen hoe de film eruit zou hebben gezien met Gosling als vaderfiguur.

Aanbevolen: