Amelia Hamlin-fans zeggen dat ze er 'onherkenbaar' uitziet na de breuk met Scott Disick

Amelia Hamlin-fans zeggen dat ze er 'onherkenbaar' uitziet na de breuk met Scott Disick
Amelia Hamlin-fans zeggen dat ze er 'onherkenbaar' uitziet na de breuk met Scott Disick
Anonim

Amelia Hamlin heeft wrede kritiek gekregen van commentatoren op sociale media, nadat ze donderdagavond had genoten van een diner met vrienden in het trendy restaurant Craig's in West Hollywood.

Het 20-jarige supermodel was geknapt in een wit overhemd dat ze alleen aan de bovenkant dichtknoopte.

De dochter van acteurs Harry Hamlin en Lisa Rinna voegde een zwarte broek en zwarte schoenen toe aan haar minimalistische look.

Haar donkerbruine lokken werden in een gedeeltelijke paardenstaart geveegd, waarbij de meerderheid weelderig viel met een lichte krul aan de uiteinden. De voormalige vriendin van realityster Scott Disick droeg een bedrukte groen-zwarte tas over haar schouder en werd gezien terwijl ze een rode manicure wiegde.

Maar gemene trollen konden niet anders dan commentaar geven op haar uiterlijk.

"Ze ziet eruit als iets uit de Exorcist", een louche opmerking.

"OHMYGOD HAAR GEZICHT!! LOL," een tweede toegevoegd.

"Haar moeder is ook Lisa rina of hoe het ook wordt gespeld, die al jaren in de publieke belangstelling staat en zichzelf chaos en schaamte veroorzaakt. Ook is ze nu in huisvrouwen van Beverly Hills, maar ja, de appel v alt niet ver van de boom lijkt het! met die belachelijke lippen ook! Deze jongen is een auto-ongeluk dat wacht om te gebeuren, "lees een derde onbeschofte opmerking.

Amelia Hamlin T-shirt Scott Disick Instagram
Amelia Hamlin T-shirt Scott Disick Instagram

Hamlin heeft het onlangs uitgemaakt met Talentless CEO Scott Disick, 38, na 11 maanden samen.

De twee realitysterren werden voor het eerst romantisch met elkaar verbonden in oktober 2020, zoals een insider aan UsWeekly vertelde: "Amelia was degene die een einde maakte aan de dingen."

Het nieuws kwam nadat Disick betrapt was op het praten over zijn ex Kourtney Kardashian tegen haar ex-vriend Younes Bendjima.

Het stel kreeg felle kritiek te verduren nadat Disick met Hamlin begon te daten toen ze 19 was. Hun relatie werd officieel enkele maanden nadat hij het uitmaakte met model Sofia Richie - met wie hij ook begon te daten toen ze 19 was.

Amelia Hamlin en Scott Disick
Amelia Hamlin en Scott Disick

Op 30 augustus stuurde Disick Kourtney's ex Younes een direct bericht over haar Italiaanse vakantie vol PDA's met vriend Travis Barker.

"Yo is deze meid ok!??? Broo zoals wat is dit. In het midden van Italië, "schreef Scott terwijl hij een foto stuurde van Kourtney die de Blink-182-drummer kust en schrijlings op een opblaasbare boot zit.

Younes - die van 2016 tot 2018 met de oprichter van POOSH uitging - lekte het bericht boos op Instagram.

"Houd dezelfde energie die je publiekelijk en privé over mij had", schreef het model terwijl hij een greep uit het verhaal deelde, na een reactie op Disick: "Maakt niet uit voor mij, zolang ze maar blij is PS: Ik ben je broer niet."

Amelia plaatste later een dun gesluierd bericht aan haar ex en deelde een foto van zichzelf met een tanktop met de tekst: "Heb je geen vriendin?"

Aanbevolen: