Hoe Amelia Gray Hamlin 'zichzelf verloor' nadat ze het uitmaakte met Scott Disick

Inhoudsopgave:

Hoe Amelia Gray Hamlin 'zichzelf verloor' nadat ze het uitmaakte met Scott Disick
Hoe Amelia Gray Hamlin 'zichzelf verloor' nadat ze het uitmaakte met Scott Disick
Anonim

Het veelbesproken leven van de Kardashian draait niet alleen om hun directe familieleden, maar ook om hun partners en exen, zoals Scott Disick. Hoewel Scott veel van zijn zendtijd heeft verloren nu Kourtney Kardashian getrouwd is met Travis Barker, houden fans er nog steeds van om hem te controleren. Vooral vanwege zijn achtbaanrelaties. De meest opvallende was die met de veel jongere Amelia Hamlin.

Sinds hun traumatische breuk heeft Amelia een kleine metamorfose ondergaan. Hoewel het misschien niet het beste was…

Wat doet Amelia Hamlin voor de kost?

Amelia Gray Hamlin is een 21-jarige actrice, model en social media-persoonlijkheid die de dochter is van de Amerikaanse The Real Housewives of Beverly Hills-actrice Lisa Rinna en Golden Globe-genomineerde Harry Hamlin. Hoewel Amelia werd geboren in een bevoorrecht gezin, werkte ze even hard om haar enorme sociale media nu aan het volgen te krijgen.

Met de hulp van haar modellenbureau Women 360 Management New York begon de mode-industrie haar in 2017 te herkennen als catwalkmodel nadat ze model stond voor Dolce & Gabanna. Haar geschatte vermogen is minder dan $ 10 miljoen, maar een deel daarvan kwam niet van haar model en het inkomen van haar merkambassadeur, omdat ze ook een enorme hoeveelheid geld van haar ouders heeft geërfd.

Het eenentwintigjarige model is gefocust op het werken met high fashion-merken in plaats van in 2022 in de acteerindustrie te stappen. Omdat een deel van haar werk bestaat uit het volgen van de look die ontwerpers voor hun merk voor ogen hebben, heeft ze onlangs gebleekt haar wenkbrauwen voor een modeshow en bleef de look zelfs na het evenement rocken. Amelia plaatste een foto van haar en co-model Julia Fox met bijpassende gebleekte wenkbrauwen, en veel fans merkten op dat haar nieuwe uiterlijk 'eng' was.

Hoe lang heeft Amelia Hamlin daten met Scott Disick?

Amelia Hamlin en Scott Disick werden Instagram-functionarissen in februari 2021, maar het duurde slechts elf maanden voordat ze besloten om hun relatie te beëindigen.

Het was moeilijk voor Amelia om met Scotts drama om te gaan, waarbij hij probeerde weer een relatie aan te gaan met zijn ex-vriendin Kourtney. Amelia maakte eindelijk een einde aan de relatie met haar 39-jarige ex-vriend toen er screenshots lekten van Scotts directe berichten waarin negatief werd gesproken over zijn 43-jarige ex-vriendin.

Naast het ontdekken van Scott's DM's, ontving Amelia Halim ook negatieve opmerkingen omdat ze ermee instemde een relatie te hebben met de vader van drie. Veel Kardashian-fans noemden Amelia een rebound omdat haar ex-vriendje een paar maanden met Sofia Richie was voordat hij haar begon te zien.

Het duurde echter niet lang voordat Amelia haar relatie met de Keeping Up With The Kardashian-socialite achter zich liet. Voordat het jaar 2021 eindigde, had ze al een cryptisch bericht op Instagram geplaatst waarvan fans denken dat het ook schaduw wierp naar haar ex-vriend Scott Disick.

Heeft Scott Disick een date met een achttienjarige gehad?

Amelia Hamlin was twintig jaar oud toen ze met Scott Disick uitging, wat betekent dat ze allebei meerderjarig waren toen ze een relatie kregen. Voordat Scott echter met Amelia uitging, zou hij een date hebben gehad met het achttienjarige model Lindsay Vrckovnik.

Het maakte veel fans meteen van streek, want hoewel achttien de wettelijke minimumleeftijd is, is daten met iemand die bijna de helft van hun leeftijd is niet het beste om te doen.

Amelia Hamlin zou pas geboren zijn toen Scott Disick achttien was. Bovendien was Scott al vijftien jaar oud toen haar ex-vriendin Sofia Richie pas werd bevallen.

Toch, tot Scott's verdediging en amusement van Kris Jenner, verdedigt hij zichzelf door te zeggen: "Ik [Scott Disick] ga niet op zoek naar jonge meisjes. Zij [jongere meisjes] voelen zich tot mij aangetrokken omdat Ik zie er jong uit."

Amelia Hamlin verloor haar gevoel van eigenwaarde

Nadat Amelia Hamlin in 2021 het uitmaakte met Scott Disick, liet ze haar 1,3 miljoen Instagram-volgers weten wat ze het afgelopen jaar heeft meegemaakt. In een selfie die ze postte met haar gebleekte wenkbrauwen, zegt ze: "2021, het jaar van het gebleekte voorhoofd en dromen die uitkomen. Het jaar dat ik [Amelia Gray Hamlin] mijn zelfgevoel volledig verloor, niet wetende dat ik het zelfs zou terugwinnen meer authentiek. Het jaar dat ik naar New York ging en nooit meer wegging. Bedankt, 2021. Bedankt aan iedereen die mijn dromen heeft laten uitkomen. Je weet wie je bent! Ik hou van je!"

Fans speculeren dat Amelia zichzelf verloor omdat de vijandige omgeving om haar en de relatie van Scott Disick haar mentale toestand had aangetast. Nadat ze echter uit elkaar waren gegaan, nam de gespannen druk van Kardashian-fans op haar af en kon ze weer doen waar ze het meest van hield zonder overdreven kritiek-modellering.

Met achterlating van haar ex-vriendje en de constante vergelijking met Kourtney Kardashian die ze van fans kreeg, ging ze 2022 in met betere carrièremogelijkheden.

Aanbevolen: