Sociale media scheldt Jed en Katey Duggar uit over zwangerschapsgrap: 'Ze testte positief, maar niet op COVID

Inhoudsopgave:

Sociale media scheldt Jed en Katey Duggar uit over zwangerschapsgrap: 'Ze testte positief, maar niet op COVID
Sociale media scheldt Jed en Katey Duggar uit over zwangerschapsgrap: 'Ze testte positief, maar niet op COVID
Anonim

Jedidiah Duggar en zijn vrouw, Katey, hebben voor opschudding gezorgd op sociale media nadat ze hun zwangerschapsaankondiging op Instagram hadden gedeeld.

Jed en Katey maakten maandag bekend dat ze hun eerste kind samen verwachten. Het stel kuste elkaar op de foto terwijl Katey een bord omhoog hield met de tekst: "En toen waren er 3. Baby Duggar. Lente '22."

Alles met die foto en dat bord was prima en dandy totdat het publiek las wat Jed voor zijn bijschrift schreef. Jed plaatste een knipoog-emoji met het bijschrift: "Ze testte positief, maar niet voor Covid."

Jed en Katey ontvingen felicitaties van familie en vrienden, maar veel volgers vonden het controversiële bijschrift behoorlijk alarmerend. Het lichtvaardig maken van een wereldwijde pandemie viel niet in goede aarde bij het publiek.

Jed en Katey's zwangerschapsaankondiging

"Ze testte positief, maar niet op Covid. ? LINK IN BIO! ?"

Katey Duggar onthult dat ze een zwangerschapstest heeft gedaan in een Walmart-badkamer!

"Hij begon te tranen. Het was zo lief", herinnert Katey zich in hun YouTube-video over hoe Jed reageerde op het zwangerschapsnieuws. "En toen begonnen we elkaar te knuffelen in het midden van Walmart. En hij huilde. En toen gingen we naar buiten, en ik begon te schreeuwen op de parkeerplaats."

Jed en Katey trouwden in april in Arkansas en zijn zo opgewonden om hun eerste baby in het gezin te verwelkomen. Ze wisten niet dat hun zwangerschapsaankondiging zo'n groot verzet zou krijgen.

Dit is echter niet de eerste keer dat de Duggar's in de media onder vuur liggen sinds Jed's broer, Josh Duggar's lopende kinderpornozaak.

Fans zijn geschokt

Host of Without a Crystal Ball, Katie Joy, wees erop hoe er momenteel een golf van gevallen van coronavirus is waar het paar in Arkansas woont.

"Arkansas wordt momenteel geconfronteerd met een van de ergste met Covid vanwege de lage vaccinatiegraad", schreef Joy op Instagram. "656.000 Amerikanen zijn overleden aan Covid sinds het virus 18 maanden geleden toesloeg." Joy voegde eraan toe: "Katey & Jed hebben deze foto gedeeld in hun YouTube-video, maar niet op Instagram. Ik ben er zeker van dat dit opzettelijk was."

Het publiek koos de kant van Joy's post zwaar, een die zei: "Omdat er 2 familieleden zijn overleden aan COVID, vind ik dit erg smakeloos en ongevoelig", zoals een ander schreef: "Ik haat dit. Het is zo plakkerig en onsmakelijk. Mensen gaan dood."

Ten slotte merkte een gebruiker op: "zeker niet grappig of schattig, maar ze geloven waarschijnlijk niet dat het een probleem is en zijn waarschijnlijk niet gevaccineerd."

Aanbevolen: