Anne Hathaway wil nog een kind, maar zegt: "Zwangerschap is niet allemaal positief"

Inhoudsopgave:

Anne Hathaway wil nog een kind, maar zegt: "Zwangerschap is niet allemaal positief"
Anne Hathaway wil nog een kind, maar zegt: "Zwangerschap is niet allemaal positief"
Anonim

Anne Hathaway heeft haar mening over het moederschap gedeeld en reflecteert op haar ongelijke ervaring met zwangerschap.

De ster uit 'Devil Wears Prada', meer recentelijk te zien in 'WeCrashed' op AppleTV+ naast Jared Leto, heeft twee kinderen uit haar huwelijk met Adam Shulman: Jonathan Rosebanks, 6, en Jack, 2.

Anne Hathaway opent zich over het hebben van een ander kind en het omgaan met zwangerschap

In een interview met 'People' heeft de Oscar-winnende actrice onthuld dat er nog een baby op het spel staat voor haar en Shulman.

Ze zei dat ze "zo kon zien dat we voor een andere zouden gaan", hoewel ze toegaf dat ze de uitdagingen begreep die zwangerschap met zich meebrengt. Hathaway deelde ook haar frustratie over moederschap en zwangerschap, vaak uitsluitend als positieve ervaringen voorgesteld.

"Er is een neiging om zwanger worden, kinderen krijgen, in één licht te stellen, alsof het allemaal positief is. Maar ik weet uit eigen ervaring… het is zoveel ingewikkelder dan dat," legde ze uit.

"En als je erachter komt dat jouw pijn wordt gedeeld door anderen… denk je gewoon, ik voel dat het nuttige informatie is om te hebben, dus ik ben niet geïsoleerd in mijn pijn."

Ze voegde eraan toe: "Ik bedoel, wat is er om je voor te schamen? Dit is verdriet en dat hoort bij het leven."

Hathaway over de toekomstige carrièrekeuzes van haar twee kinderen

De ster opende eindelijk de mogelijkheid dat haar twee zonen zouden kiezen voor een carrière in acteren, en legde uit dat ze het geweldig zou vinden als ze zo lang mogelijk van hun jeugd konden genieten.

"Ik zou waarschijnlijk dezelfde tack nemen als mijn ouders met mij deden, namelijk: je hebt alle tijd van de wereld om een professionele acteur te zijn; je kunt maar één keer kind zijn", zei ze.

Hathaway beleefde haar grote doorbraak als Mia Thermopolis in de tienerkomedie 'The Princess Diary', uitgebracht in 2001. De actrice was toen 19. Ze speelde de hoofdrol in een vervolg, 'The Princess Diaries 2: Royal Engagement, 'uit in 2004. Haar acteercredits omvatten ook 'Brokeback Mountain', 'The Dark Knight Rises' en 'Ocean's 8'.

Ze heeft tot nu toe meer dan 100 nominaties ontvangen voor haar acteerwerk. De actrice werd twee keer genomineerd bij de Academy Awards: ze kreeg een Beste Actrice-knik voor 'Rachel Getting Married' in 2009 en een nominatie voor beste vrouwelijke bijrol voor haar beurt als Fantine in 'Les Misérables' in 2013. Ze won de prijs voor de laatste rol.

Aanbevolen: