Gebruikers van sociale media kopen de verklaring van Hailey Bieber over Justins mishandeling jegens haar niet

Gebruikers van sociale media kopen de verklaring van Hailey Bieber over Justins mishandeling jegens haar niet
Gebruikers van sociale media kopen de verklaring van Hailey Bieber over Justins mishandeling jegens haar niet
Anonim

Hailey Bieber heeft geprobeerd de geruchten over de relatie tussen haar en Justin Bieber op te helderen, maar gebruikers van sociale media pikken het niet.

Op 17 september verscheen Hailey op de 4D met Demi Lovato-podcast en sprak over haar relatie. In het bijzonder ging ze in op geruchten dat Justin haar mishandelt: "Er zijn zoveel verhalen die rondzweven over mij, over hem, over ons samen. Zoals, 'Justin is niet aardig tegen haar en mishandelt haar' en ik heb zoiets van, het is zo ver van de waarheid en het is het complete tegenovergestelde."

Ze herhaalde Justin's respect voor haar: "Ik heb echt het geluk om te zeggen dat ik met iemand ben die extreem respectvol voor me is en die me elke dag speciaal laat voelen. Dus als ik het tegenovergestelde daarvan zie, ik heb zoiets van, 'huh?'"

E! News deelde dit verhaal op hun Instagram-account en gebruikers van sociale media merkten op dat ze de opmerkingen van Hailey niet kochten.

Sommigen gingen zelfs zo ver dat ze haar een slachtoffer van misbruik noemden, die niet konden zien wat er met haar gebeurde.

JB 1
JB 1
JB 2
JB 2

Anderen verklaarden dat ze zijn mishandeling jegens haar op video hebben gezien.

JB4
JB4
JB 3
JB 3

Critici hebben Justin beschuldigd van onbeleefd en respectloos jegens Hailey te zijn vanwege video-interacties van het paar. Een specifieke video ging viraal in juli 2021. In de video communiceert Justin met zijn vrouw in een hotellobby, na een optreden in Las Vegas.

Hij lijkt tegen haar te schreeuwen en zijn handen in de lucht te gooien, maar het geluid wordt overstemd door schreeuwende fans. Veel fans gingen ervan uit dat Justin tegen Hailey schreeuwde en geruchten begonnen dat hij haar beledigend zou zijn. Hailey probeerde de geruchten de kop in te drukken door een foto in haar Instagram-verhalen te plaatsen met een bijschrift dat de geruchten 'een ander vals verhaal' noemde.

Er zijn zelfs fans geweest die YouTube-video's hebben gemaakt van compilaties van gebeurtenissen waarin Justin grof of passief-agressief was tegen Hailey.

Ondanks de geruchten vierde het paar onlangs hun derde huwelijksverjaardag op 13 september in het Met Gala. Op een afterparty van het Met Gala bracht Justin Hailey een serenade met een uitvoering van 'All That Matters'. Hij gaf haar zelfs een speciale shoutout. Justin plaatste later een foto van zijn vrouw op Instagram, met het bijschrift "Dit is de vrouw van mijn dromen."

Aanbevolen: