Een blik op offset en de relatietijdlijn van Cardi B, van begin tot eind

Inhoudsopgave:

Een blik op offset en de relatietijdlijn van Cardi B, van begin tot eind
Een blik op offset en de relatietijdlijn van Cardi B, van begin tot eind
Anonim

Na drie jaar van ups en downs heeft Cardi B de scheiding aangevraagd bij Offset. Hun huwelijk werd vanaf het begin zwaar besproken in de media, vooral omdat bewijzen van zijn ontrouw overal de kop opstaken. Zelfs in de moeilijkste tijden hield ze haar evenwicht en waste haar vuile linnen nooit in het openbaar.

Cardi B begon grip te krijgen nadat ze in een reality-tv-show Love & HipHop was verschenen en in 2016 "Gangsta Bitch Music, Vol. 1" uitbracht. Een jaar later begon ze rond te hangen met Migos' Offset en bereikte ze tegelijkertijd bovenaan de hitlijsten met "Bodak Yellow". Een tijdje waren ze het powerkoppel van de nieuwe generatie, maar het geluk duurde niet lang.

10 Ze werkten samen aan "Lick"

Cardi B en Offset waren vrienden vóór de release van "Lick" in mei 2017, maar ze waren nog niet zo close. Ze hebben elkaar niet eens ontmoet om het nummer samen op te nemen - ze hebben het apart gedaan. Op dit moment heeft Cardi B het nog niet groot gemaakt. Ze werd later in 2017 beroemd toen ze "Bodak Yellow" uitbracht.

De video verscheen in mei 2017, maar de geruchten dat de twee een speciale band delen, gaan een paar maanden vooraf aan 'Lick'. In februari 2017 gingen ze samen naar de Super Bowl. Offset bevestigde later dat het inderdaad een date en een "power move" was.

9 juni 2017: Cardi B heeft bevestigd dat ze aan het daten zijn

Tegen de zomer van 2017 was het duidelijk dat de liefde tussen hen opbloeide. Offset schonk Cardi B-sieraden en ze noemde hem consequent "de jongen" in interviews. Volgens Fader zei Cardi B dat "veel positieve dingen voortkwamen uit [hun relatie]". Ze was duidelijk verliefd op hem en het was aan haar om vanaf het begin commentaar te geven op hun huidige status - iets dat tot het einde drie jaar later consequent het geval was.

Fans kunnen niet blijer zijn. Sommigen vergeleken ze met Kim en Kayne of Beyonce en Jay-Z. Tegelijkertijd werd Cardi B op zichzelf waanzinnig succesvol, dus de meeste publiciteit draaide om haar hervonden roem.

8 September 2017: Ze trouwen stiekem

Het koppel ging nog een stapje verder toen ze in het geheim trouwden op 20 september 2017. De enige getuige van de ceremonie was Cardi's neef. De ceremonie vond plaats in hun slaapkamer in Atlanta en het bleef een goed bewaard geheim.

In 2018 verwees Offset naar Cardi B als zijn vrouw bij de BET Awards 2018. Fans waren in de war, omdat de hele wereld dacht dat hun huidige status bezig was. Later bevestigden ze dat ze helemaal in 2017 getrouwd waren, toen ze nog maar zes maanden aan het daten waren.

7 oktober 2017: Offset stelt Cardi B voor

Ze waren misschien al getrouwd, maar Cardi B wilde nog steeds de ervaring hebben om ten huwelijk gevraagd te worden, dus in oktober 2017 ging Offset op één knie en vroeg zijn vrouw om met hem te trouwen in Philadelphia. Hij gaf haar een show, oké: hij vroeg haar op het podium van Power 99's Powerhouse concert. De diamant van 20 karaat die hij die avond om haar vinger legde, kostte hem een half miljoen dollar. Fans hadden op dat moment geen idee dat de daad al was gedaan.

Op "Tonight Show" zei Cardi B dat ze verrast was door het gebaar en de grootte van de ring. Omdat hij twee weken daarvoor haar verjaardag had gemist, verwachtte ze iets heel duurs te krijgen, maar geen diamanten ring.

6 december 2017: De beschuldigingen van vreemdgaan verschijnen voor het eerst

De wittebroodswekenfase was vrij snel voorbij. Als er mensen waren die vóór november 2017 niet wisten dat Offset drie babymama's heeft, en dat een van hen hem voor de rechter daagt omdat hij geen kinderbijslag heeft betaald. Cardi B deinsde niet terug, ze bleef ondersteunend en deed niets om zijn reputatie verder aan te tasten. In plaats daarvan overlaadde de "WAP"-ster hem met liefde.

In december 2017 lekten verschillende video's van Offset met andere vrouwen uit en zo begonnen de beruchte beschuldigingen van bedrog. Maar het was Cardi B die er het meest onder druk stond. Ze stelde de eisen die ze zichzelf en haar huwelijk uitlegt niet op prijs. Maar naar verluidt vertelde ze haar fans tijdens een van haar concerten: "Ik laat het een n weten hoor … Als je nog een keer aan die shit trekt, verlies je je vrouw." Gezien de druk waar ze onder stond, is het geen wonder dat ze haar album "Invasion of Privacy" noemde.

5 april 2018: Cardi B kondigt aan dat ze zwanger is

Geen wonder dat Cardi B niet in de stemming was om zichzelf aan het publiek uit te leggen, ze had grotere vissen te bakken. Ze werkte privé aan haar huwelijk, en terecht. De twee bleven bij elkaar en Offset liet haar naam in zijn nek tatoeëren om zijn loyaliteit te tonen. Rond die tijd moet Cardi B zich gerealiseerd hebben dat ze het kind van Offset draagt. In april 2018 kondigde ze aan dat ze zwanger was op "Saturday Night Live" en pronkte ze met haar babybuil in een prachtige witte jurk.

De zwangerschap symboliseerde een nieuw hoofdstuk in hun leven. Het was niet gemakkelijk voor Cardi: sommige mensen lachten haar uit omdat ze de vierde babymoeder van Offset was, maar ze negeerde ze en deed altijd haar best om hem er goed uit te laten zien (vooral).

4 juli 2018: Baby Kulture Kiari Cephus

Op 10 juli is Cardi B bevallen van Kulture Kiari Cephus in Atlanta en kondigde hij dit met trots aan op Instagram. Het paar overlaadde hun bundel van vreugde vanaf het begin met luxe geschenken, sieraden en merkkleding.

Maar zelfs toen hield het drama niet op. In het najaar van 2018 insinueerde Nicki Minaj dat Cardi B bepaalde vrouwen had bevolen om aan te vallen omdat ze naar verluidt met Offset hadden geslapen, wat geen verrassing is aangezien de twee hiphopkoninginnen al een tijdje wrok jegens elkaar tonen. punt. Cardi B werd aangeklaagd voor het aanvallen van twee barmannen in een stripclub in NYC.

3 2018 en 2019: ze liggen laag, maar de dingen vallen uit elkaar

Welke kans had het paar om het verleden achter zich te laten toen hun huwelijksproblemen altijd op de voorgrond stonden? Cardi B had zelf gezegd dat de dagelijkse geruchten over Offsets ontrouw haar grepen en haar welzijn beïnvloedden. Ironisch genoeg werd Offset nooit zo vaak gegrild als zij. In december 2018 vertelde ze fans via IG dat ze uit elkaar waren. Offset probeerde haar terug te krijgen en maakte verschillende grote gebaren om indruk op haar te maken. Hij crashte zelfs haar set en smeekte om vergeving, maar Cardi B wilde er niets van weten.

In "I Like It Like That" zegt ze speels: "Ik hou van sms'jes van mijn exen als ze een tweede kans willen". En ze gaf hem er een: in februari 2019 kwamen ze samen naar de Grammy's en het leek alsof ze het toch hadden goedgemaakt.

2 december 2o19: Cardi B-geschenken gecompenseerd een half miljoen

In 2019 en 2020 plaatste Cardi B vaak foto's van het gelukkige gezin op Instagram en werden ze niet meer zo vaak door de media gesleept. Ze brachten "Clout" uit en werden genomineerd voor een Grammy. Een van de meest iconische gebeurtenissen in 2019 was toen ze haar geliefde Boogschutter een koelkast cadeau deed met een half miljoen dollar aan contant geld voor zijn verjaardag. Dat is slechts een van de manieren waarop ze haar fortuin besteedt.

Aangezien Offset stinkend rijk is, wist Cardi B niet wat hij hem moest halen. "Wat kan ik iemand anders geven die alles heeft?", vroeg ze vlak voordat hij de koelkast opendeed.

1 september 2020: Cardi B vraagt echtscheiding aan

2020 was een wild jaar voor Cardi B. Ze is momenteel op het hoogtepunt van haar roem, dankzij het onmiddellijke succes van "WAP". Vijf dagen voor hun derde huwelijksverjaardag vroeg Cardi B (eindelijk) de echtscheiding aan omdat het huwelijk "onherstelbaar ontwricht" was.

In 2017 was Offset de grotere ster van de twee. Drie jaar en talloze geldtransacties later is Cardi B nu ongeveer $ 15 miljoen meer waard dan haar ex-jongen. Terwijl ze al haar bruggen verbrandt, lijkt het erop dat ze nu alleen maar geweldige dingen op haar pad krijgt.

Aanbevolen: