Een blik op de relatietijdlijn van Nina Dobrev en Shaun White

Inhoudsopgave:

Een blik op de relatietijdlijn van Nina Dobrev en Shaun White
Een blik op de relatietijdlijn van Nina Dobrev en Shaun White
Anonim

Nina Dobrev en Shaun White behoren tot de schattigste koppels die Coachella in april 2022 sieren. Maar wist je dat ze niet onder de indruk was van hem toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten? Hier is een tijdlijn van hoe de ster van Vampire Diaries uiteindelijk viel voor de Olympiër.

Hoe hebben Nina Dobrev en Shaun White elkaar ontmoet?

De allereerste ontmoeting van het stel was tijdens een prijsuitreiking in 2012. Ze ontmoetten elkaar opnieuw tijdens een workshop in 2019 in Florida, georganiseerd door de motiverende spreker Tony Robbins. Na het evenement besloten de twee om samen te dineren in een nabijgelegen restaurant. "Ik wist eigenlijk niets over haar", zei White over Dobrev. Hij realiseerde zich niet dat ze een beroemde tv-ster was totdat een groep fans over hun tafel kwam en vroegen om een foto met haar te hebben. "Ik had zoiets van, 'Wat is er aan de hand? Wat is er aan de hand?' Het was eigenlijk heel grappig, "herinnerde de professionele snowboarder zich.

De datinggeruchten ontstonden in februari 2020 toen ze aparte foto's van een Zuid-Afrikaanse safari plaatsten. Fans merkten dat de twee de hele week op dezelfde plek waren. "Zo zijn we eigenlijk onze relatie begonnen", vertelde White later aan Us Weekly. "En zij [dacht]: 'Oh, deze man, hij kwam om te spelen. Hij meent het.' Dus dat is iets dat we samen delen. We houden allebei van reizen." Een maand later werden ze samen fietsend gespot in Malibu. Dobrev maakte ook indruk op haar schoonheid toen ze hun eerste snowboardsessie samen hadden.

De Love Hard-ster is blijkbaar aan het skiën en snowboarden sinds ze "8 of 9" was, zoals ze later onthulde in E! Nieuws' dagelijkse pop."Ik denk dat [White] meer verrast was toen we voor het eerst gingen [snowboarden]", vertelde ze. "Hij verwachtte dat hij op me zou wachten en het was precies het tegenovergestelde. Ik was hem al gepasseerd door een aardverschuiving … ik kan hem bijhouden!" White vertelde Us Weekly ook dat Dobrev "getalenteerd" en "al behoorlijk pro" is als het gaat om snowboarden. In april 2020 werden ze officieel op Instagram toen Dobrev een clip deelde waarin ze samen in quarantaine zaten.

Hoe is de relatie tussen Nina Dobrev en Shaun White?

Dit stel lijkt er voor de lange termijn in te zitten. In november 2020 plaatste White foto's van zijn familie Thanksgiving waar Dobrev aanwezig was. "Ik ben zo dankbaar om omringd te zijn door zoveel liefde", schreef hij bij de Instagram-post. "Ouder worden en mijn familie zien groeien is ongelooflijk." Ze hadden ook een dubbele date met Dobrev's Vampire Diaries co-ster, Paul Wesley en zijn vrouw Ines de Ramon. Het viertal ging de hellingen op in het Jackson Hole Mountain Resort in Wyoming. Dobrev noemde de groep haar 'poedervrienden'.

Als het op jubilea aankomt, is White het type dat alles uit de kast ha alt voor zijn vriendin. Voor hun eerste verjaardag wilde hij hun eerste date nabootsen, maar vanwege de COVID-19-beperkingen was dat niet gemakkelijk. "Ik wilde onze eerste date recreëren, maar alles was gesloten", zei de Olympisch gouden medaillewinnaar. "Ik slaagde erin om de eigenaar van het huis lief te praten om voor ons open te gaan. Het was eigenlijk best leuk om een plaats helemaal voor onszelf te hebben."

In oktober 2021 werkte het stel ook samen voor een doe-het-zelf-renovatieproject voor het huis van Dobrev. "Ik wilde het altijd wit schilderen en voor het eerst merkte ik dat ik geen excuus had", legde de actrice uit. "En mijn vriend en ik hebben de hele buitenkant van het huis zelf geverfd en het duurde een eeuwigheid."

Hoe Nina Dobrev Shaun White inspireerde voor de Olympische Winterspelen van 2022

Vooruitlopend op de Olympische Spelen van 2022 in Peking zei White dat zijn "prachtige relatie" met Dobrev een grote invloed op zijn leven heeft gehad."Nina is ongelooflijk", vertelde hij in oktober 2021 aan People. "Wat een invloed op mijn leven. Ze runt niet alleen haar eigen show, haar eigen wereld, bedrijven waar ze bij betrokken is, dingen die ze produceert, al deze dingen die gaande zijn. mij aan dezelfde hoge standaard die zo geweldig is om in een partner te hebben." Nadat ze als vierde eindigde in zijn laatste Olympische halfpipe, zei Dobrev dat ze "ontzag" had voor White.

"Het einde van een hoofdstuk betekent het begin van een spannend nieuw hoofdstuk met eindeloze mogelijkheden", schreef ze op een Instagram-tributepost. "Je zult voor altijd de G. O. A. T. van het snowboarden zijn. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je ook de G.(B). O. A. T.=Greatest Boyfriend Of All Time bent. ?" White vertelde Jimmy Kimmel ook dat Dobrev een pensioenlijst voor hem had gemaakt om hem te helpen. "Mijn vriendin zei: 'Als je met pensioen gaat, moet je deze lijst maken met dingen die je wilt doen'", zei hij. "Dus ik stel deze lijst samen, en vrij dicht bij de top van de lijst was: 'Ga naar een Super Bowl', omdat het altijd tijdens het competitieseizoen is - ik ben er nog nooit naar geweest."

Aanbevolen: