15 foto's van de relatietijdlijn van Monica en Chandler op vrienden

Inhoudsopgave:

15 foto's van de relatietijdlijn van Monica en Chandler op vrienden
15 foto's van de relatietijdlijn van Monica en Chandler op vrienden
Anonim

Laten we eerlijk zijn, er waren veel leuke koppels om te verzenden tijdens de 10-seizoenenloop van Friends. Het is duidelijk dat heel veel fans de voorkeur gaven aan Ross en Rachel, maar we moeten ook Mike en Phoebe en natuurlijk Monica en Chandler met grote eer strijken. Mondler was het echte krachtkoppel van de serie en ze waren zelfs nooit bedoeld om iets te zijn! Toen de serie voor het eerst begon, zou Chandler alleen een secundair personage zijn. Fans hielden echter zoveel van hem dat hij bijna onmiddellijk als hoofdrolspeler werd beschreven.

Tegenwoordig kunnen we elke aflevering opnieuw bekijken en de magie van deze twee ontmoetingen opnieuw beleven. Van beste vrienden tot nieuwe geliefden, helemaal tot ouders. De verhaallijn van Monica en Chandler was echt een schoonheid om te zien ontvouwen. Vandaag hebben we de tijdlijn van hun relaties samengevat in 15 foto's. Laten we beginnen met scrollen en onthouden hoe ver deze twee tortelduifjes hebben gereisd.

15 Gewoon een paar vrienden

Monica & Chandler - Seizoen 1
Monica & Chandler - Seizoen 1

Toen seizoen 1 begon, waren Monica en Chandler duidelijk gewoon goede vrienden. Het oorspronkelijke plan voor Monica's liefdesleven was eigenlijk om een relatie met Joey Tribbiani op te nemen, maar zoals we weten, is dat nooit gelukt. Monica en Chandler waren voor elkaar bestemd, zelfs voordat de schrijvers het zelf wisten.

14 Knippert terug

Monica & Chandler - Flashback
Monica & Chandler - Flashback

Sommige van Mondler's beste momenten waren niet eens tijdens hun tijd als koppel. Elke flashback-aflevering bleek een lichtend moment te zijn voor zowel Monica als Chandler. Hoewel hun middelbare school / universiteitsdagen ongetwijfeld de beste waren, was zelfs deze flashback-aflevering van seizoen 3 perfectie. Eerlijk gezegd, Monica heeft er nog nooit zo goed uitgezien!

13 Een schouder om op te leunen

Monica & Chandler - Vrienden
Monica & Chandler - Vrienden

Dit shot komt uit de aflevering "The One With the Birth". Dit was helemaal terug in seizoen 1 en kenmerkte de geboorte van Ross' zoon Ben. In de aflevering raakt Monica ontmoedigd omdat ze denkt dat ze nooit haar eigen baby zal krijgen. Chandler doet zijn best om haar te troosten, maar Chandlers beste is zelden troostend…

12 Bereid om alles voor elkaar te doen

Monica & Chandler - Vrienden - Strand
Monica & Chandler - Vrienden - Strand

In seizoen 3 was Mondler nog niets, maar hun vriendschap bleek een van de sterkste die er bestaat. Dit geldt ook voor Joey. Toen de bende naar het strand ging, werd Monica beroemd gestoken door een kwal. Met maar één oplossing om haar pijn te verminderen, deden Chandler en Joey allebei wat zo weinigen voor haar zouden hebben gedaan.

11 Wat gebeurt er in Londen…

Monica & Chandler - Londen - Vrienden - Ross
Monica & Chandler - Londen - Vrienden - Ross

Op dit moment weten we natuurlijk allemaal dat wat er in Londen is gebeurd, absoluut NIET in Londen is gebleven. Er was echter een tijdje dat we echt niet wisten wat er zou komen van Mondler's geheime romance. We dachten tenslotte allemaal dat Ross en Rachel er voor de lange termijn in zaten.

10 Het geheim is uit

Monica & Chandler - Vrienden - Daten - Phoebe
Monica & Chandler - Vrienden - Daten - Phoebe

Hoe belangrijk deze aflevering ook was voor de relatie van Monica en Chandler, het is mogelijk dat het een nog grotere deal was voor Joey. Arme Joey was gedwongen hun geheim een paar afleveringen te bewaren, dus toen de rest van de bende er eindelijk achter kwam, waren zowel Joey als Mondler vrij!

9 's Werelds meest romantische Turkije

Monica & Chandler - Kalkoenhoofd - Ik hou van jou
Monica & Chandler - Kalkoenhoofd - Ik hou van jou

Dit was een enorm moment in de geschiedenis van Friends. Wat een relatieveranderende ruzie had kunnen zijn, veranderde in Monica die ronddanste met een kalkoen op haar hoofd. Dit was niet alleen de meest epische verontschuldiging ooit, maar het leidde ook tot Chandlers eerste "I love you" aan Monica. Absoluut magisch!

8 Degene waar ze bijna getrouwd waren

Monica & Chandler - Vrienden - In Vegas
Monica & Chandler - Vrienden - In Vegas

Een ander cruciaal moment in Mondler's relatie was ongetwijfeld hun reis naar Vegas. Deze twee hadden in deze aflevering gemakkelijk kunnen trouwen, ware het niet dat een dronken Ross en Rachel hen tot het uiterste sloegen. Terwijl ze een beetje wachtten op het huwelijk, zorgde deze aflevering ervoor dat ze het eens werden om samen te gaan wonen.

7 De grote stap

Monica & Chandler - Verhuizen - Vrienden
Monica & Chandler - Verhuizen - Vrienden

Hoe opgewonden we ook waren toen deze twee besloten samen te gaan wonen, de gelukkige tijden waren van korte duur. Toen we ons realiseerden dat dit betekende dat Joey en Chandler en Monica en Rachel moesten worden gescheiden, voelde het allemaal verkeerd aan. Toen de aflevering echter eindigde met ze tweeën alleen in het appartement, wist iedereen dat dit het beste was.

6 Het voorstel dat iedereen aan het huilen maakte

Monica & Chandler - Voorstel - Vrienden
Monica & Chandler - Voorstel - Vrienden

We hebben in de loop der jaren veel televisievoorstellen gezien, maar toch geldt Monica en Chandler als een van de beste ooit. Natuurlijk, toen de aflevering begon, probeerde Monica te kiezen tussen Chandler en Richard, maar toen we dit paar eenmaal in hun kaarsverlichte appartement vonden, was het game over. Chandler huilde, Monica huilde en ieder van ons ook.

5 Hun verlovingsfoto's waren op zijn zachtst gezegd gedenkwaardig

Monica & Chandler - Verlovingsfoto's - Vrienden
Monica & Chandler - Verlovingsfoto's - Vrienden

Niemand was meer opgewonden over hun verloving dan Monica zelf. Na er een paar uur over te hebben geschreeuwd op het balkon en daarna te hebben gevierd met vrienden, was het tijd voor Mondler om hun verlovingsfoto's te maken. Dit was misschien wel de grootste uitdaging van Chandler gedurende hun hele relatie (behalve dat ze door het gangpad liepen).

4 Ze zeiden allebei de juiste namen

Monica & Chandler - Vrienden - Bruiloft - Joey
Monica & Chandler - Vrienden - Bruiloft - Joey

Gedurende alle 10 seizoenen hebben we nogal wat gedenkwaardige huwelijksafleveringen gezien. De lesbische bruiloft, de verbintenis van Barry en Mindy en nou ja, alle pogingen van Ross door het gangpad. Dat gezegd hebbende, tegen de tijd dat Mondler zou worden gekoppeld, waren we er vrij zeker van dat er iets mis zou gaan. Terwijl Chandler het bijna verpestte, slaagden ze er allebei in om "ik doe" te zeggen.

3 Een gelukkige vrouw…

Monica & Chandler - Halloween - Roze konijntje - Zwarte kat - Armworstelen
Monica & Chandler - Halloween - Roze konijntje - Zwarte kat - Armworstelen

Nadat ze officieel een getrouwd stel waren geworden, veranderde er niet veel tussen Chandler en Monica, behalve het feit dat Chandler nu nog meer gretig was om haar gelukkig te houden. Het belachelijke roze konijnenkostuum aantrekken was slechts een perfect voorbeeld van Chandler die zijn best deed om Monica in een goed humeur te houden.

2 Barbados liet Chandler een nieuwe kant van Monica zien

Monica & Chandler - Barbados - Vlechten
Monica & Chandler - Barbados - Vlechten

De reis van de bende naar Barbados bewees dat hoe lang je ook met iemand samen bent, er altijd meer te leren is. Toen Monica's krullen explodeerden in de vochtigheid, loste ze het probleem op door haar haar in de war te brengen. Het is moeilijk te zeggen of Chandler meer geschokt was door haar 'Weird Al'-uiterlijk, of door haar controversiële vlechten.

1 Eindelijk ouders

Monica & Chandler - Seizoen 10 - Baby's - Vrienden
Monica & Chandler - Seizoen 10 - Baby's - Vrienden

Het v alt gewoon niet te ontkennen dat deze twee bedoeld waren om ouders te worden. Monica was sowieso altijd de moederfiguur van de groep en Chandler was in feite gebouwd om vadermoppen te vertellen. Het krijgen van kinderen was echter niet gemakkelijk voor ons geliefde stel. Gelukkig kwam Anna Faris net op tijd langs om ze haar tweeling te laten adopteren.

Aanbevolen: