Wat we weten over het nieuwe vriendje van Honey Boo Boo

Inhoudsopgave:

Wat we weten over het nieuwe vriendje van Honey Boo Boo
Wat we weten over het nieuwe vriendje van Honey Boo Boo
Anonim

We kwamen er onlangs achter dat Honey Boo Boo met een 20-jarige student aan het daten is. Maar wat heeft het internet over hem ontdekt?

Fans van Honey Boo Boo hebben onlangs hun bezorgdheid geuit toen het nieuws brak dat de 16-jarige realityster (die nu haar geboortenaam Alana Thompson draagt) een relatie had met de 20-jarige Dralin Carswell. Het paar is naar verluidt al minstens zes maanden aan het daten, hoewel fans heel weinig informatie hebben over de nieuwe schoonheid van Boo Boo.

Alana Thompson werd beroemd in 2012, toen zij en haar familie schitterden in TLC's Toddlers and Tiaras, een reality-tv-programma over kinderen in schoonheidswedstrijden. De capriolen van Honey Boo Boo maakten haar al snel een virale sensatie, en zij en haar familie speelden vier seizoenen lang in de TLC-spin-off Here Comes Honey Boo Boo. In 2014 werd Here Comes Honey Boo Boo geannuleerd toen het nieuws naar buiten kwam dat Alana's moeder Mama June verkering had met een veroordeelde kinderverkrachter.

Dus hoeveel heeft het internet ontdekt over de nieuwe vriend van Alana Thompson, Dralin Carswell, sinds dit nieuwe stel in maart officieel Facebook werd?

Dit is wat we tot nu toe weten.

10 Het persoonlijke leven van Alana Thompson vandaag

Afbeelding
Afbeelding

Na de daaropvolgende worsteling met verslaving en een arrestatie wegens drugsbezit, is Mama June al meer dan een jaar nuchter en verscheen ze op WE tv's Mama June: Road to redemption. In 2019 werd Thompsons zus Lauryn "Pumpkin" Shannon haar wettelijke voogd.

Ondanks haar ingewikkelde familiegeschiedenis, onthulde Thompson aan Teen Vogue dat ze trots is op de persoon die ze is geworden. Ze verscheen onlangs in Dancing With The Stars: Juniors en zei dat ze goede cijfers wil halen zodat ze verpleegster kan worden.

“Veel mensen in deze wereld realiseren zich niet hoeveel mensen echt getroffen worden door drugs en alcohol [gebruik] … Het is heel, heel moeilijk. Het is iets dat ik echt niemand toewens', vertelde Thompson aan Teen Vogue. “Toen mijn moeder echt slecht werd met haar [drugsgebruik], wist ik niet waar ik terecht zou komen. Ik ben trots op mezelf voor hoe ver ik ben gekomen.”

9 Dralin Carswell en Alana Thompson komen uit dezelfde woonplaats

Hun eerste ontmoeting is misschien een mysterie, maar we weten wel dat het duo een geboorteplaats deelt - beide komen oorspronkelijk uit McIntyre, Georgia.

8 Dralin is een student

Het lijkt erop dat Dralin Carswell naar het Lincoln College of Technology in Nashville ging, maar nu in Georgia woont in de buurt van Alana en haar zus en wettelijke voogd, Lauryn "Pumpkin" Shannon.

7 Alana's familie keurt Dralin goed

Goed nieuws! Een bron vertelde The Sun dat Alana's zussen Lauryn, Anna en Jessica het nieuwe koppel allemaal goedkeuren. “In het begin was hij stil, maar nu is hij als een van de familie. Hij is net zo leuk en gek als de rest”, onthulde de insider.

6 …Maar fans maken zich zorgen over het leeftijdsverschil

In de thuisstaat Georgia van Thompson en Carswell is de meerderjarigheid 16 jaar, wat betekent dat er geen juridische problemen zijn met hun relatie. Fans uiten echter hun bezorgdheid over hun leeftijdsverschil op sociale media, en sommigen roepen zelfs op tot tussenkomst van haar zus en voogd Lauryn. Thompson werd 16 op 28 augustus 2021.

5 Carswell en Thompson komen samen op de heup

Dralin Carswell heeft zich naar verluidt bij Alana Thompson gevoegd op de set van haar recente Teen Vogue-shoot, waar Alana ook onthulde dat Dralin waarschijnlijk haar enige vriend is, aangezien ze problemen heeft met het vertrouwen van mensen. Een bron van The Sun bevestigde dat de twee "de hele tijd samen rondhangen".

4 Dralin Carswell is een auto- en sneakerfanaat

Een diepe duik op de Facebook-pagina van Carswell heeft onthuld dat hij echt van auto's houdt, en zelfs Alana laat rijden in zijn Camaro, die hij beschouwt als 'zijn baby'. Carswells Facebook-pagina onthult ook dat hij vaak foto's plaatst van sneakers die hij bezit en zou willen hebben. Klinkt als een vrij normale 20-jarige man!

3 Alana is blij met haar lichaam met Dralin

In haar Teen Vogue-interview sprak Thompson over lichaamspositiviteit en hoe vaak ze bekritiseerd wordt vanwege haar nagels en wimpers. De 16-jarige lijkt geen last te hebben van de negativiteit en zegt tegen Teen Vogue: "Het kan me niet schelen. Zolang ik mezelf leuk vind, zit ik goed." We kunnen ons alleen maar voorstellen dat Thompsons zelfvertrouwen haar relatie met Carswell nog sterker maakt. "Zoals, ik weet dat ik mooi ben, en ik weet dat ik een bonzend lichaam heb, dus… het maakt me niet uit," verklaarde ze aan Teen Vogue.

2 Mama June en Dralin hebben geen verbinding gemaakt

Hoewel Mama June onlangs weer contact heeft opgenomen met haar dochters, ontdekten internetspeurders dat zij en Dralin Carswell nog geen Facebook-vrienden zijn. Hoewel we alleen maar kunnen speculeren over wat dit betekent, is het mogelijk dat Mama June het nieuwe vriendje van haar dochter nog moet ontmoeten. Alleen de tijd (en Facebook) zal het leren!

1 Dralin Carswell en Alana Thompson zijn niet officieel Insta… Toch

Hoewel ze allebei hun Facebook-relatiestatus hebben gewijzigd, is Dralin Carswell tot nu toe nog niet verschenen op Alana's officiële Instagram. We weten dat veel beroemdheden privé-finstas hebben waar ze details over hun persoonlijke leven onthullen.

Aanbevolen: