Alles wat we weten over het vriendje van Giada Di Laurentiis

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het vriendje van Giada Di Laurentiis
Alles wat we weten over het vriendje van Giada Di Laurentiis
Anonim

Er zijn enkele Food Network-sterren met wie mensen direct contact maken en het is heel gemakkelijk om van Giada DiLaurentiis te houden. Het culinaire talent combineert een beachy, Californische stijl met het Italiaanse eten waarmee ze is opgegroeid, en ze is daardoor super succesvol geworden. Giada De Laurentiis heeft een nettowaarde van $ 20 miljoen en fans hebben ervan genoten om haar haar gemakkelijke maar heerlijke ma altijden te zien koken in veel verschillende tv-shows. Giada De Laurentiis is enkele jaren geleden gescheiden van haar man Todd Thompson en fans waren nieuwsgierig naar Giada's nieuwe relatie, omdat het lijkt alsof alles goed gaat.

Hoewel het absoluut triest is dat Giada is gescheiden, heeft ze weer liefde gevonden met Shane Farley. De twee zijn sinds 2015 samen volgens The Sun. Blijf lezen om alles te weten te komen over de vriend van Giada De Laurentii, Shane Farley, en hoe de relatie tussen Giada en Shane is verlopen.

8 Shane kan het goed vinden met Giada's dochter Jade

Fans van Giada's hebben veel schattige foto's gezien op haar Instagram-account van haar dochter Jade, die voor ieders ogen opgroeide. Fans zijn misschien nieuwsgierig naar hoe Shane en Jade met elkaar overweg kunnen en het klinkt alsof het geweldig is tussen hen.

Volgens People legde Shane uit dat hij het leuk vindt om met Jade om te gaan, omdat hij haar zo hoog in het vaandel heeft staan. Shane zei, “Ik heb geen kinderen en het was heel fijn om zo'n goed aangepast, leuk kind in de buurt te hebben. Ze is gewoon een geweldig kind. Zij is slim. Ze is grappig. Ze is schattig.”

7 Shane produceerde 'The Rachel Ray Show'

Als mensen nieuwsgierig zijn naar wat Giada's vriend voor de kost doet, is Shane Farley een tv-producent.

Volgens The Sun produceerde Shane The Rachel Ray Show en werd genomineerd voor vijf Emmy Awards, waarvan hij er twee won. Shane bekleedde deze productiebaan zes jaar. De Rachel Ray Show werd uitgezonden in 2006 en er zijn tot nu toe 16 seizoenen geweest. Enkele van Shane's andere productiecredits zijn Steve Harvey's show Steve, The Gossip Table, Big Evening Buzz met Carrie Keegan en FabLife.

6 Giada zei dat tijd samen doorbrengen tijdens de COVID-19-pandemie hen heeft geholpen

Toen hij het had over het in quarantaine zijn met Shane Farley tijdens de COVID-19-pandemie, zei Giada dat dit een positieve zaak was voor hun relatie. Veel beroemde koppels hebben hun ervaringen gedeeld met het samen thuisblijven en veel meer dan normaal bij elkaar zijn.

Giada legde uit aan People: "We brengen elke seconde van elke dag samen door, en nou, dat is nooit voor mij gebeurd omdat ik altijd heb gereisd en gewerkt. Ik denk dat het ons sterker heeft gemaakt. Werkelijk. Ik denk dat dat is wat er soms gebeurt in deze dingen. Of je wordt sterker of je begint te zeggen: 'Ah, ik kan dit niet.' Dus het was leuk."

5 Het koppel ontmoette elkaar omdat ze samen aan een show werkten

Fans die willen weten hoe Giada en Shane elkaar hebben ontmoet, zullen blij zijn te horen dat Shane als producer werkte voor een tv-aflevering waarin Bobby Flay en Giada verschenen.

Cheat Sheet meldde dat Giada en Shane wachtten om hun relatie te beginnen, toen Giada scheidde en toen legde ze uit dat ze een tijdje vrijgezel was.

4 Shane was getrouwd met Jennifer Giamo

Wat betreft Shane's romantische verleden voordat hij met Giada begon te daten, hij was getrouwd met Jennifer Giamo. Volgens Us Weekly is Jennifer een personal trainer en besloot Shane in maart 2015 de scheiding aan te vragen.

Zoals een bron aan Page Six uitlegde over de situatie: "Jen heeft via Facebook contact gezocht met alle kennissen van Shane. Ze probeert te zien of Shane met Giada is gaan daten terwijl ze nog bij hem was."

3 Het koppel ging naar Hawaï met Giada's dochter Jade

Shane Farley en Giada Di Laurentiis gingen op familievakantie naar Hawaï. Volgens People reisden Giada, Shane en Giada's 13-jarige dochter Jade in juni 2021 naar Maui.

Giada vertelde over de reis op haar Instagram-account en schreef dat zij en Jade gingen zeilen en snorkelen. De drie zagen er zo gelukkig uit op alle foto's.

2 Shane houdt van de wereld van tv

Voordat hij een tv-producent werd, was Shane altijd een grote fan van tv-shows. Mashed.com meldde dat hij dol was op het kijken naar talkshows 's avonds laat en hij besefte dat hij een producer kon zijn toen hij David Letterman tijdens één aflevering zag praten met Robert Morton, die als zijn uitvoerend producent werkte.

Shane werkte ook aan The Joan Rivers Show toen hij afstudeerde van de middelbare school.

1 Zou Giada met Shane trouwen?

Sinds Giada en Shane al een aantal jaren samen zijn, willen mensen weten of ze zich ooit gaan verloven.

Volgens Us Weekly zei Giada: "Ah, weet je wat? Je weet maar nooit in dit leven. Ik ga nooit nooit zeggen." Ze behield een gevoel voor humor over de vraag en zei: "Het hangt ervan af van wie het voorstel afkomstig is!"

Aanbevolen: