Wat vindt Suri Cruise van Bobby Wooten III, het nieuwe vriendje van haar moeder?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Suri Cruise van Bobby Wooten III, het nieuwe vriendje van haar moeder?
Wat vindt Suri Cruise van Bobby Wooten III, het nieuwe vriendje van haar moeder?
Anonim

Katie Holmes heeft een nieuwe man gevonden. Deze keer hopen fans dat hij beter zal zijn dan haar laatste beau, die enige controverse veroorzaakte die zijn karakter in twijfel trok.

Zou hij ook de voormalige actrice van Dawson's Creek kunnen gebruiken om te proberen beroemd te worden?

En wat vindt haar 16-jarige dochter Suri Holmes van het nieuwe vriendje van haar moeder?

Wie is de nieuwe vriend van Katie Holmes?

Bobby Wooten III is een muzikant en producer die is geboren in New Jersey en opgegroeid in Chicago. Hij bracht zijn leven door met het maken van muziek en heeft een behoorlijk cv verzameld. Hij werkte op Broadway, waar zijn stuk werd genomineerd voor een Grammy, en trad op in Coachella naast Carly Rae Jepsen. Hij is het meest bekend als bassist.

Hij ontmoette Katie Holmes toen een wederzijdse vriend van hen een date regelde en in april 2022 werd het paar gezien in het tonen van tonnen pda's in New York City.

Meer recentelijk woonde het paar een bruiloft bij waar Wooten de getuige was. Een bron die ook de bruiloft bijwoonde, werd geciteerd door US Magazine en zei: "Elke keer dat ze zouden gaan zonder elkaar te zien, zouden ze kussen en erg blij zijn om weer samen te zijn. Katie en Bobby waren te allen tijde erg aanhankelijk met elkaar; ze zag er erg verliefd uit en het kon me niet schelen wie het zag… Katie leek de hele nacht zorgeloos en erg verliefd op Bobby."

Er werd ook gezegd dat ze "plezier had, [ze] nooit geprobeerd de schijnwerpers te stelen en de bruid echt te laten schijnen". Helaas is dit niet de enige keer dat een aanstaande bruid zich zorgen moest maken dat Katie Holmes haar bruiloft mogelijk zou verpesten door simpelweg op de foto te staan.

Katie Holmes heeft behoorlijk wat problemen gehad in haar liefdesleven

In 2020 werd de 41-jarige Katie Holmes in New York City behoorlijk gezellig gezien met de 33-jarige chef-kok Emilio Vitolo Jr. Het paar werd opgemerkt door paparazzi die uit eten gingen en kusjes deelden, die de volgende dag in de roddelbladen stonden. Het enige probleem hierbij is dat Emilio Vitolo Jr. op dat moment al verloofd was met iemand. Rachel Emmons, een 24-jarige ontwerper, was Emilio's verloofde en inwonende vriendin.

In een artikel gepost door Micky AU werd een bron geciteerd die persoonlijk van de situatie op de hoogte was en zei: Rachel was volledig overrompeld - ze ontving een koelbloedige breuk-tekst van Emilio zodra hij wist dat de foto's met Katie openbaar werden. Ze weet dat Katie had moeten weten dat Emilio verloofd was.”

Emilio en Rachel waren bijna 2 jaar samen voordat hun verloving in 2019 op Instagram werd aangekondigd. Datzelfde jaar, in oktober, werd een andere bron geciteerd door Daily Mail UK die zei dat Katie en Emilio toen 'vriendelijk' werden."

"Katie wist absoluut dat Emilio een verloofde had en begon iets met hem terwijl hij heel erg samenwoonde met zijn verloofde… Tot het moment dat de pers naar buiten kwam, had Rachel geen idee wat er aan de hand was. Hij is een bedrieger, en dit is geen 'happy end'-verhaal." Katie en Emilio gingen in mei 2021 uit elkaar, slechts 8 maanden later.

Wat vindt Suri Holmes van Bobby Wooten III?

In een artikel gepost door Hollywood Life, sprak een bron dicht bij Katie Holmes openlijk over Suri Holmes en haar ware gevoelens over deze nieuwe man die haar moeder in haar leven heeft geïntroduceerd.

De bron wordt geciteerd en zegt: Katie heeft haar vriend Bobby voorgesteld aan Suri en Suri keurt hem absoluut goed. Bobby behandelt Suri als een volwassene, wat ze leuk vindt en Suri vindt het geweldig om haar moeder gelukkig te zien… Suri is 16 jaar oud, en ze weet wat liefde is en ze weet wat liefdesverdriet is. Ze weet wat het betekent als twee mensen een echte band delen en ze ziet dit bij haar moeder en Bobby. Ze is er helemaal voor. Bobby en Suri zijn een beetje close geworden omdat Katie dit heeft toegestaan. Hij is ontelbare keren bij hen thuis geweest, en hij is uit geweest met Katie en haar dochter.”

De bron zegt verder: "Hij weet dat Suri Katie's wereld is, en hij vindt haar een fantastische moeder. Hij is een goede kerel en hij heeft Katie's hele familie ontmoet. Ze ze vinden het allemaal geweldig dat ze iemand heeft gevonden die haar geen geheim wil houden en iemand die niet bang zal zijn om zijn ware gevoelens voor haar te tonen, waar ze ook zijn. Ze verdient dit."

Fans van Katie Holmes leken deze nieuwe unie ook goed te keuren. Alleen de tijd zal leren of het bedoeld is om lang mee te gaan.

Aanbevolen: