Wie is het 'mysterieuze' vriendje van Billie Eilish? Hier is alles wat we over hem weten

Inhoudsopgave:

Wie is het 'mysterieuze' vriendje van Billie Eilish? Hier is alles wat we over hem weten
Wie is het 'mysterieuze' vriendje van Billie Eilish? Hier is alles wat we over hem weten
Anonim

Billie Eilish is opnieuw onder vuur komen te liggen nadat een reeks controverses rond de pop-tienersensatie is opgedoken. Tijdens het recente fiasco op sociale media van de afgelopen dagen, kreeg de hitmaker "Bad Guy" te maken met verschillende beschuldigingen van racistische opmerkingen, problematisch gedrag en een "toondove" queerbaiting-post op Instagram.

Een van de meest besproken punten is Matthew Tyler Vorce, haar recente boe-geroep. Verschillende oude vermeende screenshots van de 29-jarige acteur die racistische en homofobe opmerkingen rondstrooit, hebben hun relatie op het randje van gevaar gebracht. Om het samen te vatten, hier is alles wat we weten over het meest recente mysterieuze vriendje van de zanger.

10 Hij is gevestigd in Los Angeles

Net als de meeste Hollywood-acteurs en -schrijvers, is Matthew Tyler Vorce gevestigd in Los Angeles. Interessant is dat haar ex-vriend, Brandon Adams, een opkomende rapper is die ook uit de City of Angels komt.

"Ik denk niet dat je in een relatie super enthousiast zou moeten zijn over bepaalde dingen waar de andere persoon niets om geeft", sprak ze over haar ex, die ze altijd "Q" noemde. op haar Apple TV-documentaire, The World's A Little Blurry.

9 Hij heeft verschillende titels op zijn acteerportfolio

Vorce moet zijn grote Hollywood-doorbraak nog maken. Volgens de IMDb-pagina van de acteur is Matthew Tyler Vorce op verschillende titels verschenen. Hij werkte samen met James Franco en Tori Spelling in Mother, May I Sleep with Danger? en met Jillian Alexander in Dark Hours: Typee in 2016.

8 Ze werden ooit gespot in Disneyland

Ongeveer twee jaar na het uiteenvallen van de zangeres uit "Q", werden zij en Vorce op 11 juni 2021 samen gespot in Disneyland. Hoewel het paar nog niet publiekelijk over hun relatie heeft gesproken, hebben ze de fans gek nadat paps ze zagen rondhangen terwijl ze gezichtsmaskers droegen in het pretpark.

7 De zangeres heeft altijd geprobeerd haar liefdesleven op de DL te houden

Over haar liefdesleven gesproken, Eilish heeft altijd geprobeerd het laag te houden, in ieder geval tot de recente razernij op sociale media. In een gesprek met Roman Kemp van Capital Breakfast in 2020 zei de "ilomilo"-zangeres dat ze relaties privé wil houden. Ondanks haar diva-status in de popindustrie, is Eilish nog nooit uitgegaan met bekende beroemdheden, waarschijnlijk om de chaotische waanzin te vermijden.

6 Niemand heeft iets bevestigd

"Ik heb relaties gehad en hield ze privé, en zelfs degene die ik heb gehad; met het kleine bedrag dat ik de wereld heb laten zien, heb ik spijt. Ik denk aan de mensen die hun relaties openbaar hebben gemaakt, en dan gaan ze uit elkaar, en het is als 'Wat als het slecht gaat?'", zei ze, weigerend enig licht te werpen op haar liefdesleven.

5 Ze delen een enorm leeftijdsverschil

Zoals hierboven vermeld, wordt aangenomen dat Matthew Tyler Vorce 29 is en binnenkort 30 wordt, terwijl Eilish afgelopen december net 19 is geworden. Ze delen een leeftijdsverschil van tien jaar. Hoewel ze de meerderjarigheid volgens de Amerikaanse wet al heeft overschreden, hebben velen het leeftijdsverschil als zorgwekkend gezien, vooral wetende dat de zangeres zich uitsprak over kinderverzorging in de Hollywood-industrie.

4 Verschillende oude screenshots van zijn verleden zijn opgedoken en ze zien er niet zo goed uit

Vorce is ook het laatste slachtoffer van internetvoetafdrukken. In het recente fiasco zijn verschillende oude screenshots opgedoken van het oude Facebook-account van de acteur. Op de screenshots gebruikte Vorce schaamteloos het n-woord, de f-slur en verschillende andere vernederende termen. Hij zou ook zijn vriendin hebben bedrogen om bij de zanger te zijn.

3 Als reactie op de controverse zijn haar fans begonnen met het verbranden van haar merchandise

Om het nog erger te maken, heeft de zangeres indirect haar eigen fandom opgeroepen en gezegd dat ze zich 'met hun eigen zaken moesten bemoeien'. Ze gaf haar goedkeuring aan een Instagram-bericht en zei: "Deze fandom is soms zo gênant, zoals waarom zou je in iemands opmerkingen gaan en iets zeggen waarvan je letterlijk niet eens weet dat het waar is."

Als reactie hebben veel van haar fans een video gedeeld waarin ze Billie Eilish-merchandise verbranden en verwijderen.

2 Sindsdien heeft hij zijn Instagram-profiel op privé gezet

Na de recente terugslag besloot de acteur zijn Instagram-profiel @corduroygraham op privé te zetten. Hij verontschuldigde zich verder voor de racistische opmerkingen in het verleden voor zijn 40.5k volgers en zei: "Het spijt me en het spijt me dat ik ze in welke context dan ook heb gebruikt. Het is niet hoe ik ben opgevoed en het is ook niet waar ik voor sta."

1 Hij verontschuldigt zich voor racistische opmerkingen uit het verleden, maar fans willen dat ze uit elkaar gaan

De fans van de zanger geven echter niets om de verontschuldiging en riepen hun idool op om uit elkaar te gaan. Sommigen weigerden zelfs te geloven dat de verontschuldiging oprecht was: "Het spijt hem omdat hij werd gepakt, er was niets oprechts aan."

"Ik neem de volledige verantwoordelijkheid en blijf mezelf verantwoordelijk houden voor mijn acties", voegde de acteur eraan toe.

Aanbevolen: