Hayden Panettiere-fans maken zich zorgen als ze wordt gezien met 'beledigende' vriend

Hayden Panettiere-fans maken zich zorgen als ze wordt gezien met 'beledigende' vriend
Hayden Panettiere-fans maken zich zorgen als ze wordt gezien met 'beledigende' vriend
Anonim

Hayden Panettiere is zwaar bekritiseerd door fans nadat ze tijdens een dinsdagavond uitje tijd doorbracht met haar zogenaamd beledigende vriendje Brian Hickerson.

De 32-jarige werd afgebeeld met Hickerson, die was veroordeeld voor mishandeling, terwijl ze dineerden in het luxe Italiaanse restaurant Dan Tana's in West Hollywood.

Het paar werd gezien met acteur Ken Davitian, die een ondersteunende rol heeft in de komedie Borat van Sacha Baron Cohen.

Hayden zag er casual uit in een dik groen vest over een beige crop top met een versleten jeans die tot boven haar enkels was opgerold.

Ze had haar haar in verschillende korte staartjes gestyled en droeg zwarte, witte en gouden Air Jordans.

Brian werd gezien in een wit T-shirt met een witte baseballpet en een acid wash jeans in zijn witte sportschoenen.

De waarneming maakte fans boos die de Nashville-actrice bekritiseerden omdat ze geen voogdij had over haar 6-jarige dochter Kaya Evdokia Klitschko.

Het kleine meisje woont naar verluidt bij Haydens ex-verloofde Wladimir Klitschko, 45, in zijn geboorteland Oekraïne, terwijl de actrice in Los Angeles woont.

"Elke moeder die een man voor haar kind stelt, is helemaal geen moeder. Ik hoop dat ze haar eigenwaarde vindt, de vrouwenklopper dumpt en haar dochter gaat opzoeken", schreef iemand online.

"Ze is een schande. Jaren geleden de voogdij over haar kind verloren en het kan haar niets schelen. Egoïstisch, narcistisch, zelfgeobsedeerd puinhoop," voegde een tweede eraan toe.

"Hayden, iemand die je beledigt, zal het opnieuw doen. Zoek wat eigenwaarde en verlaat hem. Ga ook je dochter halen", merkte een derde op.

Brian Hickerson zat in mei in een gevangenis in LA County, als gevolg van meerdere beschuldigingen van huiselijk geweld en mishandeling tijdens zijn relatie met de actrice.

Op Valentijnsdag 2020 werd Brian gearresteerd omdat hij de 31-jarige tijdens een ruzie "met een gesloten vuist op de rechterkant van haar gezicht" zou hebben geslagen.

Hickerson pleit uiteindelijk niet voor twee misdrijven voor het verwonden van een echtgenoot of vriendin afgelopen april, volgens een woordvoerder van het LA District Attorney's Office, zoals gerapporteerd door USA Today.

Hij werd veroordeeld tot 45 dagen gevangenisstraf en een proeftijd van vier jaar. De 31-jarige acteur en makelaar moest een restitutievergoeding van $ 500 betalen, 52 lessen huiselijk geweld volgen en kreeg een straatverbod van vijf jaar.

Aanbevolen: