Dit is wat prins Harry zich zorgen kan maken over de verhaalupdate van Meghan Markle voor 'Finding Freedom

Inhoudsopgave:

Dit is wat prins Harry zich zorgen kan maken over de verhaalupdate van Meghan Markle voor 'Finding Freedom
Dit is wat prins Harry zich zorgen kan maken over de verhaalupdate van Meghan Markle voor 'Finding Freedom
Anonim

Een jaar nadat Meghan Markle en prins Harry's allesomvattende biografie Finding Freedom werd gepubliceerd, heeft het stel besloten het boek bij te werken en een gloednieuwe versie uit te brengen die vanaf 31 augustus beschikbaar is. De hertogin werkte samen met journalisten Omid Scobie en Carolyn Durand over het boek, dat vorig jaar werd uitgebracht. Een bron heeft aan Instagram-roddelaccount DeuxMoi onthuld dat Prince Harry naar verluidt bezorgd is over het bijwerken van het boek, omdat meer mensen gefocust lijken op het drama hen omringen in plaats van het werk dat ze doen.

Harry maakt zich zorgen, maar steunt Meghan

Volgens uitgever HarperCollins bevat de bijgewerkte versie "Achter de schermen van Harry en Meghan's baanbrekende interview met Oprah, details achter de verhuizing van het paar naar Californië (en) de verschillende filantropische en zakelijke inspanningen die de Sussexen hebben gedaan betrokken bij sinds hun verhuizing en wat er gaat komen met Archewell Productions."

Het zal ook de tragische miskraam van het paar en "Meghan's emotionele genezingsreis" door dit alles beschrijven, en bevatten "de voortdurende uitdagingen waarmee het paar wordt geconfronteerd met betrekking tot privacy en de Britse pers (en) het liefdesverdriet dat het paar voelde over de prins Philip's dood."

DeuxMoi Via Insta Story
DeuxMoi Via Insta Story

De bron onthulde: "Meghan had het gevoel dat het eerste boek een manier was om haar waarheid te zeggen en deze herziening is ongeveer hetzelfde."

"Ze vindt het leuk om haar stuk te kunnen zeggen en de laatste tijd was stil zijn hard voor haar geweest, vooral gezien het feit dat ze alleen over een miskraam sprak in een opiniestuk, niet over Lili heeft gesproken …" eraan toevoegend dat de hertogin boos over het verhaal rond het paar dat een Oprah-interview deed toen prins Philip zich onwel voelde.

"Ze is boos over het verhaal dat zij en Harry het interview deden terwijl Philip stervende was, want ja, hij lag in het ziekenhuis, maar ze hadden nog niet verwacht dat hij zou overlijden."

Hoewel Meghan hoopt dat de herziening "elk onwaar verhaal over hen zal onderdrukken", is de voormalige actrice nerveus omdat de eerste versie van het boek niet goed werd ontvangen. Prins Harry heeft andere redenen tot bezorgdheid, hij maakt zich zorgen over de verhaalupdate omdat mensen de laatste tijd niet echt op hun werk zijn gefocust.

De gespannen relatie tussen de Sussexen en de koninklijke familie heeft de aandacht van de media getrokken sinds ze stopten met werken als senior leden van de familie. De hertog steunt Meghan, maar hij maakt zich zorgen dat mensen zich concentreren op al het 'drama' in plaats van op het boek en het echte werk dat ze sindsdien hebben gedaan.

Aanbevolen: