Hayden Panettiere en vriend gaan naar openbare bar Brawl

Inhoudsopgave:

Hayden Panettiere en vriend gaan naar openbare bar Brawl
Hayden Panettiere en vriend gaan naar openbare bar Brawl
Anonim

Heldenactrice Hayden Panettiere en haar vriend Brian Hickerson werden betrapt op vechten buiten een beroemd hotel in Sunset Strip. In beeldmateriaal dat is verkregen door TMZ, werd het paar betrapt tijdens een vechtpartij buiten de Sunset Marquis.

Ooggetuige onthult argument waarbij koppel betrokken is

Een ooggetuige vertelde TMZ dat alles binnen begon in de hotelbar, waar Hayden, Brian en enkele andere klanten ruzie begonnen te maken. Vermoedelijk heeft Brian op iemand gespuugd, waardoor de manager van het etablissement de hele groep naar buiten heeft geschopt. Tijdens de vechtpartij kun je zien dat Hayden haar best doet om Brian weg te houden van de anderen in de groep. In de ongemakkelijke beelden lijkt de 32-jarige actrice uit Nashville een trap in het gezicht te krijgen. Ze hoort hem waarschuwen voor de gevangenis, aangezien hij momenteel een proeftijd heeft tot 2025.

Zodra iedereen in de vechtpartij uit elkaar is gegaan - Brian en Hayden gingen terug naar het hotel - waar ze haar excuses aanbood aan het personeel en de andere groep het toneel verliet.

Wetshandhavers werden naar het hotel geroepen, maar tegen de tijd dat ze aankwamen, was iedereen vertrokken en werd er geen aangifte gedaan.

Hayden en Brian hebben een rotsachtige geschiedenis

Hayden en Brian hebben een tumultueuze geschiedenis gehad. Hij is gearresteerd voor huiselijk geweld en mishandeling wegens vermeende aanvallen op de I Love You Beth Cooper-actrice. In de recente video leek het paar aan dezelfde kant te staan in plaats van met elkaar te vechten.

Hickerson bracht in 2021 tijd door in de gevangenis nadat hij had gepleit voor geen wedstrijd tegen twee misdrijftellingen van het verwonden van een echtgenoot of vriendin. Hij kreeg ook een proeftijd van vier jaar, kreeg het bevel 52 lessen huiselijk geweld bij te wonen en betaalde een vergoeding van $ 500.

Brian Hickerson is een makelaar die probeert het te maken als acteur. Zijn enige huidige acteerrol tot nu toe was in de film M. F. A. uit 2017. De actrice begon met Brian te daten direct na haar breuk met Wladimir Klitschko met wie ze een kind deelt.

Hij kreeg ook een straatverbod van vijf jaar dat hem zou verbieden om in de buurt van Panettiere te komen, maar het paar verzoende zich al snel. Na hun breuk in 2020 plaatste Panetierre op sociale media en zwoer om andere vrouwen te beschermen tegen Hickerson.

"Ik kom naar voren met de waarheid over wat er met mij is gebeurd in de hoop dat mijn verhaal anderen in gewelddadige relaties in staat zal stellen de hulp te krijgen die ze nodig hebben en verdienen", schreef ze op haar Instagram. “Ik ben bereid om mijn deel te doen om ervoor te zorgen dat deze man nooit meer iemand pijn doet. Ik ben dankbaar voor mijn ondersteuningssysteem, dat me heeft geholpen de moed te vinden om mijn stem en mijn leven terug te krijgen.”

Aanbevolen: