‘BlackPink’-fans zeggen dat Jennie de ‘heetste persoon ter wereld’ is na nieuwe Calvin Klein-fotoshoot

Inhoudsopgave:

‘BlackPink’-fans zeggen dat Jennie de ‘heetste persoon ter wereld’ is na nieuwe Calvin Klein-fotoshoot
‘BlackPink’-fans zeggen dat Jennie de ‘heetste persoon ter wereld’ is na nieuwe Calvin Klein-fotoshoot
Anonim

Blackpink-lid en K-popster Jennie heeft fans verrast met haar nieuwe Calvin Klein-campagne. De Zuid-Koreaanse zangeres werd onlangs gefotografeerd door het merk en poseerde in Calvin Klein essentials, en fans noemen haar de "hottest woman alive".

Jennie Models For Calvin Klein

De zangeres en rapper staat bekend om haar bijdrage als rapper en zangeres aan de Zuid-Koreaanse meidengroep Blackpink, naast leden Rosé, Lisa en Jisoo.

Jennie is een modeliefhebber en heeft de muze gespeeld voor verschillende internationale merken, waaronder het luxehuis Chanel, en is eerder gefotografeerd voor Calvin Klein. Maar voor de herfstcampagne van 2021 werd de zanger-rapper gezien met de katoenen grijs-en-zwarte bralette en ondergoedset van het merk, evenals een gebreide trui en een zwart spijkerjack.

In de onlangs vrijgegeven foto's wordt Jennie gezien terwijl ze poseert boven een bed, terwijl ze pronkt met haar strakke lichaamsbouw in de intieme kleding van het merk.

Blackpink-fans, of "Blinks" waren gecharmeerd van de foto's en prezen Jennie voor haar vertrouwen en haar nieuwe samenwerking.

'de heetste persoon ter wereld', gutste een fan in de reacties.

“IK BEN DIT NIET KLAAR VOOR. IK BEN SPEECHLESS, OMYYYYGOOSH JENNIE KIM, deelde een fan.

“HEETSTE MEISJE IN DE WERELD” een derde stemde in.

“jennie x calvin klein beste wat ooit is gebeurd” schreef een fan.

"Wie heeft het beste lichaam op aarde en waarom is het Jennie van Blackpink?" nog een toegevoegd.

Dit is niet de eerste merkcampagne van Calvin Klein voor de K-popster, en haar debuut maakte eerder dit jaar furore. Voor de nieuw uitgebrachte herfstcampagne van 2021 is Jennie de nieuwste ster in een campagne met andere beroemdheden zoals model Kaia Gerber, Francesca Scorsese en Dominic Fike.

Jennie is altijd erg geïnteresseerd geweest in mode en heeft voor haar solodebuut meer dan 20 verschillende outfits voor haar muziekvideo samengesteld. Ze vindt het leuk om mode op verschillende manieren te benaderen, en hoewel haar focus ligt op zingen, rappen en songwriting, geniet ze zoveel mogelijk van mode.

Jennie's debuutsingle getiteld Solo werd uitgebracht op 12 november 2018. In tegenstelling tot de meeste K-popgroepen, heeft Blackpink zijn leden zeer aangemoedigd om hun eigen solocarrière na te streven, terwijl ze ook aan de groep bijdroegen.

Aanbevolen: