Kylie Jenner sloeg Tristan Thompson neer en noemde hem 'de slechtste persoon ter wereld

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner sloeg Tristan Thompson neer en noemde hem 'de slechtste persoon ter wereld
Kylie Jenner sloeg Tristan Thompson neer en noemde hem 'de slechtste persoon ter wereld
Anonim

Sinds ze beroemd werden door hun populaire tv-show Keeping Up With The Kardashians, is hun familienaam een van de meest besproken familienamen geworden in huishoudens over de hele wereld. In de loop der jaren zijn fans getuige geweest van liefdesverdriet, tranen, familiegevechten, vetes en persoonlijke worstelingen, terwijl ze uitblinken in de schijnwerpers en consequent nieuwe hoogten van roem bereiken.

Kim scheidde onlangs van haar ex Kanye West na een achtjarige relatie en heeft nu romantische banden aangewakkerd met Hollywood-komiek Pete Davidson. Het is echter niet alleen Kim die de laatste tijd een moeilijke periode doormaakt. Haar jongere zus, Khloé Kardashian, is meegenomen voor een hartverscheurende achtbaanrit met haar nu ex, Tristan Thompson.

Terwijl hij de hoofdrol speelde in de nieuwe Hulu-show van de familie, The Kardashians, wordt vermoed dat hij een aardige cent heeft verdiend. Zijn salaris van The Kardashians is waarschijnlijk vergelijkbaar met wat de rest van het gezin krijgt, maar het is onmogelijk om zeker te zijn op basis van de huidige beschikbare informatie.

Maar nu de waarheid over Tristans wandaden naar buiten is gekomen, heeft Kylie Jenner (en de rest van de familie) heel specifieke gedachten over het gedrag van de NBA-ster.

De Kardashians zijn niet blij met Tristan Thompson

Sinds hun relatie in 2016 begon, hebben Khloé en Tristan een aantoonbaar turbulente relatie gehad. Zijn eerste vreemdgaanschandaal deed zich voor in 2018 en fans walgden van het virale nieuws, vooral omdat Khloé op dat moment negen maanden zwanger was.

Deze weerzinwekkende daad van verraad bracht logischerwijs ook de rest van de Kardashian-clan van streek, en terecht. In een interview uit 2018 met Ellen DeGeneres gaf Kim haar oprechte mening over de situatie.

Kim morste: "Ik weet niet eens hoe ik het moet beschrijven, behalve dat het gewoon zo fed is. We waren echt aan het wroeten voor Khloé, en dat zijn we nog steeds! Ze is zo sterk en ze doet haar best dat ze het kan. Het is overal een heel trieste situatie."

Toen het paar hun vlam echter in 2020 weer aanstak, leek het erop dat de familie klaar was om hem nog een kans te geven, vooral Kendall en Kim.

In een latere scène in de laatste aflevering van het seizoen merkte Kim op: "Weet je, we geloofden echt dat hij was veranderd… Ik was zijn grootste supporter, maar als dit niet duidelijker is… de meest duidelijke situatie … ik weet niet wat het is".

De familie leek echter ontzet toen ze het nieuws van het laatste schandaal ontdekten tijdens seizoen 1 van The Kardashians.

In 2018, tijdens een scène van de originele Keeping Up With The Kardashians-show, zien Kim, Kris en Kris's moeder zijn meest recente schandaal bespreken, met als hoogtepunt van de discussie dat hij alleen spijt had omdat hij niet wil er niet slecht uitzien. Er hangt zeker een sfeer van spanning in de lucht dat ze allemaal zijn gruwelijke acties afkeuren.

Tristan en Khloé zijn ouders van twee kinderen

Op het moment van schrijven delen Khloé en Tristan hun dochter True en staan ze op het punt een zoon te verwelkomen via een draagmoeder. Op 2 augustus 2022 lieten fans via een bericht op sociale media denken dat de zoon van het ex-echtpaar al was gearriveerd, aangezien de uitgerekende datum juli 2022 zou zijn.

Khloé en Tristan werden kort na een jaar samenzijn zwanger van hun eerste dochter; voordat zijn ware aard aan de wereld werd geopenbaard. Hun tweede baby samen was blijkbaar verwekt voordat Khloé hoorde van weer een ander vreemdgaanschandaal, wat haar begrijpelijkerwijs ertoe aanzette om voorgoed een einde te maken aan hun relatie.

Kylie Jenner ha alt uit naar Tristan en noemt hem 'de slechtste persoon ter wereld'

Kylie was niet verlegen om haar mening over Tristan te delen toen ze het laatste nieuws over zijn ontrouw ontdekte. Nadat ze een boos maar oprecht telefoontje van Kim had ontvangen over de situatie, ontmoette ze het nieuws onmiddellijk met een schok. 'Je liegt' snakte de 24-jarige naar adem toen Kim het walgelijke nieuws onthulde van zijn affaire met zijn personal trainer, die sindsdien zijn baby heeft gekregen. Ze gaat dan verder met te zeggen: "Is Tristan niet de slechtste persoon op aarde?". Onmiddellijk is Kim het met haar eens.

Kourtney werd vervolgens in het gesprek getrokken, waar ze de situatie bestempelde als 'nooit eindigend verraad'. Het is duidelijk dat de drie walgingen van zijn acties, en kort nadat zowel Kourtney als Kylie Tristan ontvolgden op Instagram.

Kim ging vervolgens door met het uitschelden van hem in dezelfde scène, duidelijk woedend op zichzelf omdat ze hun relatie steunde na zijn eerste verraad. Ze vertelt Khloe later aan de telefoon 'we geloofden echt dat hij was veranderd', terwijl ze haar zus probeert te troosten.

Nu, na enige tijd nodig te hebben om te genezen, lijkt het erop dat Khloé iemand nieuw ziet, en hopelijk behandelt hij haar veel beter! We zijn er zeker van dat fans met adelaarsogen zullen wachten om te zien waar deze nieuwe relatie en/of vriendschap naartoe kan gaan.

Aanbevolen: