Donald Trump getrolld nadat hij beweerde dat hij president Joe Biden in elkaar kon slaan

Donald Trump getrolld nadat hij beweerde dat hij president Joe Biden in elkaar kon slaan
Donald Trump getrolld nadat hij beweerde dat hij president Joe Biden in elkaar kon slaan
Anonim

Voormalig president Donald Trump is op brute wijze online geroosterd nadat hij had opgeschept dat hij de huidige president Joe Biden in "seconden" zou uitschakelen.

Trump riep op tot een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tussen Evander Holyfield en Vitor Belfort op donderdag. Hij MC de wedstrijd op zaterdag in de Hard Rock LIVE in Seminole Hard Rock Hotel in Miami.

De voormalige Apprentice-host werd gevraagd wie hij zou kiezen om uit iemand in de wereld te boksen.

"Als ik iemand in de wereld zou moeten boksen, en ik zal de professionele boksers passeren, want dat kan een heel gevaarlijk onderwerp zijn, maar als ik iemand zou moeten boksen, zou mijn gemakkelijkste gevecht Joe zijn Biden, "zei Trump, die op 75-jarige leeftijd slechts drie jaar jonger is dan Biden.

"Hij zou heel, heel snel ten onder gaan. Hij zei ooit "oh, ik zou hem graag achter de bar willen hebben" en hij zou in grote problemen komen als hij dat deed. Ik denk dat Biden ten onder zou gaan binnen de eerste paar seconden, "zei hij.

Trump juichte ook Holyfield toe, met wie hij al jaren bevriend is, en die hij omschreef als "geweldig" en "bijzonder".

"Ik heb een goede band met Evander gehad, ik ben bij hem geweest tijdens een aantal ongelooflijke tijden in zijn carrière en ik heb hem een beetje een slechte tijd zien ingaan, maar hij is eruit gekomen."

Social media-commentatoren hadden een velddag na de opmerkingen van Trump en beschuldigden hem ervan zich niet als een president te gedragen.

Via: Giphy.com
Via: Giphy.com

"Ha!! Dat zegt de man met een oranje spray-on kleurtje, een slechte pruik, een gordel aan!!!" één persoon schreef online.

"The Great White Hope… eh, ik bedoel… The Great Orange Dope!" een tweede toegevoegd.

"Er is iets vreselijk mis met Donald Trump. Hij lijkt de emotionele volwassenheid te hebben van een bullebak in Jr. High. Dat is alleen voor het begin", luidde een derde opmerking.

"Wie praat er zo???? Een realityster die niet de president van de Verenigde Staten van Amerika is", merkte een vierde op.

Afbeelding
Afbeelding

In 2018 zei Biden dat hij 'Trump helemaal zou verslaan'.

"Ze vroegen me of ik met deze heer in debat zou willen gaan, en ik zei nee. Ik zei: 'Als we op de middelbare school zaten, zou ik hem mee naar de sportschool nemen en hem verrot slaan, " zei hij.

De voormalige president was zelden in het openbaar gezien sinds hij in januari zijn ambt verliet.

Afbeelding
Afbeelding

Hij verhuisde fulltime naar Florida, waar hij regelmatig golft en onlangs pronkte met wat leek op een aanzienlijk gewichtsverlies.

Trump moet nog officieel aankondigen of hij in 2024 weer zal rennen en is verbannen van alle sociale media-netwerken.

Aanbevolen: