O.J Simpson getrolld nadat hij beweerde dat hij bang was om de 'echte moordenaar' van zijn vrouw tegen het lijf te lopen

O.J Simpson getrolld nadat hij beweerde dat hij bang was om de 'echte moordenaar' van zijn vrouw tegen het lijf te lopen
O.J Simpson getrolld nadat hij beweerde dat hij bang was om de 'echte moordenaar' van zijn vrouw tegen het lijf te lopen
Anonim

O. J Simpson is zwaar getrolld nadat hij had onthuld dat hij Los Angeles vermeed.

De reden? Omdat hij denkt dat hij een kans heeft om zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson en de 'echte' moordenaar van haar vriend Ron Goldman tegen te komen.

Simpson - die werd vrijgesproken van de brute steekmoorden op Brown en Goldman - sprak onlangs met TheAthletic.com.

Simpson vertelde Tim Graham: "Mensen denken misschien dat dit egoïstisch is, maar ik zit misschien naast degene die het heeft gedaan. Ik weet echt niet wie dit heeft gedaan."

Simpson legde uit dat zijn juridische problemen, die hij "het LA-ding" noemde, ertoe hebben geleid dat sommige mensen "iets ten onrechte geloven".

De voormalige running back die nu in Florida woont, voegde eraan toe:

"Ik denk nog steeds dat ik een goede vent ben. Ik heb me er niet door laten veranderen. Dat deed het een tijdje", zei Simpson.

"Ik was een tijdje boos, maar ik behandel iedereen zoals ik zelf behandeld wil worden."

Met betrekking tot het leren van de wereld wat er precies gebeurde toen Brown en Goldman dodelijk werden vermoord, zei Simpson: "Je moet kijken om te leren. Ik dacht dat uiteindelijk iemand iets zou bekennen, weet je?"

"Ik had één verdachte waar ik mijn advocaten naar moest laten kijken. Ik denk nog steeds dat hij erbij betrokken is, maar ik kan er niet over praten."

Door de overweldigende hoeveelheid bewijs geloven de meeste commentatoren op sociale media dat de jury het bij het verkeerde eind had en dat O. J een dubbele moordenaar is.

"if 'dat is mijn verhaal en ik blijf erbij' een persoon was!!!'" schreef een persoon online.

"Naast zitten? Iemand geeft deze man een spiegel!" een tweede toegevoegd, "meneer, u bent de echte moordenaar lol. Maar op dit punt geloof ik dat u uw eigen leugens gelooft," merkte een derde op.

"Als je niet je mond houdt en de rest van je leven leeft. We weten allemaal wie het heeft gedaan", staat er in een commentaar.

Maar verrassend genoeg kwam er één persoon naar Simpsons verdediging.

"s ik geloof hem, wat als ze probeerden hem erin te luizen? Ze waren er zo op gefocust dat hij het was en zochten niemand anders", schreef iemand op Instagram.

Ze werden echter al snel beschoten door een aantal mensen, met één schrijven:

"Het is respectloos voor de familie van de doden dat je dat zou zeggen. Er is overweldigend bewijs als je het onderzoekt."

Fred Goldman - de vader van Ron Goldman, sprak zich uit tegen Simpson nadat het artikel opdook. Fred heeft altijd volgehouden dat O. J zijn zoon heeft vermoord.

Hij noemde het "jammer" dat O. J. was niet een van de mensen die is overleden aan COVID.

Zijn opmerkingen kwamen nadat The Juice beweerde dat hij vorig jaar de dood overwoog terwijl hij tegen de ziekte vocht.

De 80-jarige vertelde de New York Daily News: "Van alle mensen die zijn overleden aan COVID, wat jammer dat hij niet een van hen was. Ik denk zeker niet dat hij verdient alle sympathie. Hij leeft, hij is vrij."

"Hij kan alles doen wat hij wil. Alles wat mijn zoon niet kan."

Aanbevolen: