Kanye West-fans komen tot zijn verdediging nadat hij beweerde dat hij Kim eerst had 'gedumpt

Kanye West-fans komen tot zijn verdediging nadat hij beweerde dat hij Kim eerst had 'gedumpt
Kanye West-fans komen tot zijn verdediging nadat hij beweerde dat hij Kim eerst had 'gedumpt
Anonim

Kanye West zou "super geïrriteerd" zijn dat fans denken dat zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian degene was die de scheiding initieerde.

Een bron voor Page Six zei maandag dat de 43-jarige rapper Kardashian "eerst liet indienen om haar waardigheid te geven".

Bronnen dicht bij Kim zeggen dat het einde van het huwelijk kwam met het presidentiële bod van haar Grammy-winnende echtgenoot.

Op 22 juli 2020 lanceerde West zijn Amerikaanse presidentiële campagne met een brede rally in Charleston, South Carolina. Tijdens dat evenement beweerde hij in tranen dat Kim hun eerste kind, North, bijna had geaborteerd.

Kanye vertelde de menigte dat Kim 'pillen in haar hand had'.

Hij deelde: "Weet je, deze pillen die je neemt en het is een wrap - de baby is weg."

Volgens UsWeekly begon Kim haar "exit" te plannen nadat hij "de grens was overschreden".

De 40-jarige social media-ster heeft naar verluidt de hulp ingeroepen van haar advocaat Laura Wasser.

Afbeelding
Afbeelding

In nu verwijderde tweets beweerde de 'Gold Digger'-artiest dat Kim na zijn bekentenis probeerde hem in secties te krijgen.

"Kim probeerde met een dokter naar Wyoming te vliegen om me op te sluiten zoals in de film Get Out, omdat ik gisteren huilde om het redden van mijn dochters leven", zei West in de tweet.

Kim Kardashian Kanye West Kinderen
Kim Kardashian Kanye West Kinderen

"Als ik wordt opgesloten zoals Mandela, weet je waarom", schreef hij in een andere verwijderde tweet.

In andere tweets, die later werden verwijderd, deed West een rechtstreeks beroep op Kardashian en haar moeder, Kris Jenner, om contact met hem op te nemen op zijn ranch in Wyoming.

Fans van Kanye zeggen dat ze meer dan geloofden dat de vader van vier uit zijn huwelijk met de oprichter van SKIMS wilde stappen. Ze verwezen naar zijn verhuizing naar Wyoming als bewijs.

Kim Kardashian Kanye West Kerstkaart 2019
Kim Kardashian Kanye West Kerstkaart 2019

"Ik geloof dat de nia is vertrokken en naar Wyoming is gegaan!!" een fan schreef online.

"Het is oké Kanye, we weten dat je om echtscheiding hebt gevraagd en haar ego kan het niet verdragen", luidde een tweede duistere opmerking.

hij heeft het letterlijk getweet lmao. maar ik denk eerlijk gezegd dat kim ook weg wilde en daarom gaat het zo soepel, ' viel een derde in.

In een ander verwijderd Twitter-bericht van vorig jaar beweerde Kanye dat hij had geprobeerd te scheiden van zijn reality-tv-stervrouw. Je twitterde dat zijn beslissing kwam nadat de aspirant-advocaat Kim een ontmoeting had gehad met collega-rapper Meek in een poging om de gevangenis te hervormen.

"Ik probeer te scheiden sinds Kim Meek ontmoette in de Warldolf voor hervorming van de gevangenis", schreef West in het bericht, zonder verder uit te weiden.

Aanbevolen: