Beyoncé-fans komen voor producer Diplo nadat hij beweerde dat hij met haar sliep

Beyoncé-fans komen voor producer Diplo nadat hij beweerde dat hij met haar sliep
Beyoncé-fans komen voor producer Diplo nadat hij beweerde dat hij met haar sliep
Anonim

Muziekproducent Diplo heeft Beyoncé's trouwe fanbase de "Beyhive" woedend gemaakt.

Uit gelekte sms-berichten blijkt dat de Grammy-winnaar beweerde met Beyoncé naar bed te zijn geweest.

Hij zou de sms in 2010 naar een vrouw hebben gestuurd.

Het mysterieuze meisje - dat beweerde seks te hebben gehad met Diplo - nam contact met hem op om hem te laten weten dat ze een seksueel overdraagbare aandoening van hem had.

De vader van drie kinderen ontkende de beschuldiging en bestempelde haar als leugenaar. Om vervolgens te bewijzen dat hij haar de soa niet had kunnen geven - hij beweerde dat hij zelf met de koningin B had geslapen - Beyoncé Knowles Carter.

De screenshots zijn onlangs vrijgegeven door de vrouw die zei dat ze "bang" was voor Diplo toen hij contact met haar opnam nadat het verhaal was uitgelekt.

Sommige mensen zeiden dat de berichten mogelijk afkomstig waren van een nepaccount. Er is dus een video opgenomen om te laten zien dat de berichten afkomstig zijn van Diplo's geverifieerde account.

Diplo hielp bij de productie van twee nummers op Beyoncé's Lemonade-album: "All Night" en "Hold Up."

Er gaan geruchten dat Diplo - echte naam Thomas Wesley Pentz - jonge zwarte vrouwen heeft verzorgd en gefetisjeerd. "Gebruikers van sociale media hebben gewezen op een tien jaar oude tweet die teruggaat tot juni 2010. De muziekproducent schreef: "meisjes geboren in de jaren 90, ik moet stoppen met met jullie naar bed te gaan." Een recentere tweet veroorzaakte verontwaardiging nadat Diplo schreef dat hij, "ingehouden mijn CV stuurde voor lidmaatschap van een R Kelly-sekscultus." Twitter-gebruikers hebben Diplo opgeblazen en hebben beschuldigde hem van "liegen" over het slapen met Beyoncé."geen diplo die op zijn lul liegt over beyoncé chile…" twitterde een fan. "Meisje: 'JE HEBT MIJ EEN SOA GEGEVEN, IK HEB ZO VEEL ONGEMAK HEEFT SINDS WE SEKS HEBBEN.'" "Diplo: 'IK HEB GEEN SOA, OMDAT IK MET BEYONCÉ SLAAP, NU VERLOREN OF IK KRIJG EEN BEPERKING VAN BESTELLING.'" "IK HAAT. MANNEN," een andere fan getweet. "Laat Beyoncé hierbuiten!" merkte een boze fan op. Diplo wordt ook gesleept vanwege zijn relatie met de 19-jarige TikTok-ster Quenlin Blackwell. Blackwell onthulde dat ze momenteel samenwoonde met het 41-jarige Major Lazer-lid.

"Ik woon momenteel bij Diplo en hij steunt mijn inspanningen volledig", zei ze in een verklaring.

Fans waren echter verbijsterd omdat ze een leeftijdsverschil van 22 jaar hebben. Velen waren bezorgd dat de twee een romantische relatie waren begonnen.

"Ik ben een volwassene", zei Quenlin op Twitter en sloeg de geruchten af. "Ik word niet verzorgd. Platonische relaties bestaan. Ik woon hier al meer dan een jaar…. Ik breek liever mijn beide benen en word gedwongen te lopen dan Diplo romantisch achterna te zitten en hij zou liever stikken." "Hij is gerst in LA omdat hij het zo druk heeft," vervolgde ze. "Diplo heeft me de kans en de veiligheid gegeven maken. Diplo en zijn team zijn mijn mentoren in LA en ze zijn mijn vangnet. Diplo en zijn team hebben me talloze keren gered van de gekken in LA. Mijn ouders vertrouwen hem. Ik vertrouw hem. Jullie zorgen ervoor dat ik me rot voel. Diplo is mijn vader in LA… niets meer." Diplo reageerde ook op de beschuldigingen van ongepastheid. "Als huisbaas beschouw ik leeftijd of race niet echt als een kwalificatie," voegde hij eraan toe. "Je moet gewoon een borg betalen. En prik geen gaten in de muren of verpest mijn tapijt." Toen fans vroegen waarom hij niet gewoon "een appartement voor haar had gekocht", antwoordde de vader van drie: "Ik heb mijn eigen kinderen om voor te zorgen en hypotheken te betalen."

Aanbevolen: