Rebel Wilson online gepest nadat hij zich had opengesteld over de reis naar gewichtsverlies

Rebel Wilson online gepest nadat hij zich had opengesteld over de reis naar gewichtsverlies
Rebel Wilson online gepest nadat hij zich had opengesteld over de reis naar gewichtsverlies
Anonim

In de afgelopen 18 maanden is Rebel Wilson meer dan 60 pond afgevallen, maar internettrollen pesten haar nog steeds. Wilson opende over haar reis naar gewichtsverlies naar de podcast The Weekend Briefing op Listnr. Ze begon haar recente reis naar gewichtsverlies in 2020 en zegt dat ze trots op zichzelf is.

Hoewel ze zichtbare vooruitgang heeft geboekt, pesten internettrollen haar nog steeds.

Sommigen suggereerden dat ze nog steeds niet mager is.

dun
dun

Anderen zeiden dat ze bekend stond om haar meer dan levensgrote filmrollen en dat ze nu moeite zal hebben om gecast te worden.

groter
groter

Maar de reacties zijn niet allemaal negatief. Er zijn natuurlijk fans die Wilson steunen en blij zijn dat ze is overgestapt op een gezondere levensstijl.

Tijdens de podcast legde de actrice uit dat haar reis naar gewichtsverlies eigenlijk meer ging over een verandering in gewoontes om gezonder te eten en een gezonde levensstijl te leiden, in plaats van simpelweg afvallen voor de cijfers. Ze noemde 2020 zelfs het 'Jaar van de Gezondheid'.

Wilson concentreerde zich vooral op haar vruchtbaarheid en op het vermijden van emotioneel eten. Wilson heeft zich op Instagram geopend over onvruchtbaarheid, het hebben van polycysteus ovariumsyndroom (PCOS) en haar beslissing om haar eieren te bevriezen. Ze verklaarde dat een arts haar had voorgesteld dat haar vruchtbaarheid zou verbeteren als ze wat zou afvallen.

Wilson dacht ook na over hoe ze nu "schaamteloos" foto's van zichzelf deelt op Instagram: "Voor de eerste keer in mijn leven ben ik afgevallen en heb ik niet meer gejojo en ben ik weer op gewicht gekomen. wat mij in het verleden is overkomen. Ze zei dat een deel van de reden waarom ze zo openbaar was met haar reis naar gewichtsverlies, de verantwoordingsfactor was. Als ze het zou delen, zou ze zich meer verantwoordelijk voelen om ermee door te gaan.

Volgens het tijdschrift People heeft de actrice van Pitch Perfect het dieetplan van de Mayr Method gevolgd. Dit dieet richt zich op alkalisch voedsel en bewust eten. Het ontmoedigt het consumeren van koffie, alcohol, suiker, gluten en zuivel (met name koemelk). Een van de belangrijkste principes van het dieet is dat de darmgezondheid belangrijk is, vooral als het om gewicht gaat. In 2020 trainde Rebel ook tot zes keer per week met de personal trainer van beroemdheden, Jono Castano.

Aanbevolen: