Hoe Rebel Wilson echt voelt over haar gewichtsverlies

Inhoudsopgave:

Hoe Rebel Wilson echt voelt over haar gewichtsverlies
Hoe Rebel Wilson echt voelt over haar gewichtsverlies
Anonim

Australische actrice Rebel Wilson kreeg voor het eerst erkenning in Hollywood als het typische grappige bijpersonage. Toen ze voor het eerst op het toneel verscheen in projecten als Bridesmaids en Pitch Perfect, was ze een van de weinige actrices in het vak die geen maat nul had.

In 2020 kondigde Wilson aan dat ze een gezondheidskick ging doen. Ze verloor het hele jaar door een drastische hoeveelheid gewicht en fans waren helemaal geïnspireerd toen ze haar waanzinnige lichaamstransformatie liet zien. Tegenwoordig beschouwen fans Wilson eigenlijk als de onofficiële woordvoerder van een positief lichaamsbeeld.

Maar niet de hele reis van Wilson was positief. Ze kreeg niet plotseling zelfvertrouwen toen ze afviel, en er stonden mensen in de weg die niet wilden dat ze zou veranderen. Afvallen bevestigde ook enkele lelijke waarheden over de samenleving en hoe mensen met overgewicht worden behandeld. Lees verder om erachter te komen hoe de How to Be Single-actrice echt denkt over haar gewichtsverlies.

Waarom Rebel Wilson beroemd is

Rebel Wilson werd beroemd door haar rol in de Pitch Perfect-franchise als het humoristische personage Fat Amy. Sindsdien is ze in verschillende andere projecten verschenen, waardoor ze haar plaats als komische actrice in Hollywood heeft versterkt.

Tot de hoogtepunten van Wilsons carrière behoren Bridesmaids, Night at the Museum: Secrets of the Tomb, How to Be Single en The Hustle.

In 2022 voegde Wilson nog een prestatie toe aan haar indrukwekkende cv toen ze de BAFTA-awards ontving.

Rebel Wilson's gewichtsverlies

In 2020 stelde Wilson zichzelf een streefgewicht van 165 pond. Ze bereikte dat doel in november en kreeg veel lof op sociale media van haar fans. Dat is een totaal gewichtsverlies van ongeveer 77 lbs.

Sommige fans waren verrast om Wilsons slankere figuur te zien, aangezien een paar van de personages die ze had gespeeld, zwaarder waren als onderdeel van hun algehele identiteit, zoals Fat Amy van Pitch Perfect.

Hoe Rebel Wilson echt voelt over haar gewichtsverlies

De actrice onthulde (via ABC News) dat het gewichtsverlies haar niet noodzakelijkerwijs meer zelfvertrouwen heeft gegeven, omdat ze zelfverzekerd was voordat ze afviel: "Ik vond het leuk om te denken dat ik er goed uitzag in alle maten en zo. En ik ben altijd behoorlijk zelfverzekerd geweest, dus het is niet alsof ik geen zelfvertrouwen had en nu ben ik super zelfverzekerd."

Wilson erkende echter dat haar werkelijke eetgewoonten niet gezond waren toen ze groter was, en is blij met haar gewichtsverlies omdat het een teken is dat ze nu gezonder is.

"Een deel van het emotionele eetgedrag dat ik deed was niet gezond", zei Wilson, eraan toevoegend dat te veel eten misschien haar mechanisme was om "om te gaan met het niet zijn van een natuurlijke artiest."

"Het is gewoon beter om de gezondste versie te zijn." Wilson bevestigd.

Interessant genoeg was Wilsons eigen team niet blij dat ze had besloten om af te vallen. Volgens ABC News kreeg de actrice "pushback" voor het verliezen van gewicht omdat haar identiteit in Hollywood die van "de grappige dikke meid" was.

Wilson herinnerde zich dat toen ze haar management vertelde dat ze wilde afvallen, hun antwoord was: "Waarom zou je dat willen doen?"

Ondanks dat haar team aanvankelijk niet ondersteunend was, was Wilson vastbesloten om de beste beslissing te nemen voor haar gezondheid.

Mensen meldt dat Wilson openhartig is over hoe anders mensen haar behandelen nu ze dunner is. Haar ervaring benadrukt het feit dat de samenleving vriendelijker lijkt te zijn voor degenen die ze fysiek aantrekkelijk vinden.

"Ik denk dat wat echt interessant is, is hoe andere mensen je behandelen", merkte de aluin van de bruidsmeisjes op."Omdat ik soms groter was, keken mensen niet per se twee keer naar je. Nu ik in goede vorm ben, bieden mensen aan om mijn boodschappen naar de auto te dragen en de deuren voor je open te houden."

Hoe Rebel Wilson gewicht verloor

Toen ze aan haar reis naar gewichtsverlies begon, stond gezondheid voorop bij Wilson, dus ze zou zichzelf niet uithongeren of een ongezond rage dieet volgen om snel af te vallen.

“Ik zou tegen iedereen willen zeggen, wees niet geobsedeerd door hoeveel je werkelijk weegt,” zei Wilson tegen People. “Het gaat meer om alle gezonde praktijken, en dan de veranderingen in je hele levensstijl.”

Volgens News.com.au wendde Wilson zich tot regelmatig wandelen in plaats van slopende gymsessies om af te vallen.

“Ik zou trainen in de sportschool, weet je, zelfs als ik op mijn zwaarst was, zoals hardcore en gewichten doen en dingen doen waarbij je je daarna gewoon absoluut uitgeput voelt, en dat hoefde ik eigenlijk niet te doen ', legde Wilson uit en onthulde dat ze het "heel geruststellend" vond om door haar arts te horen dat ze gewoon moest lopen om af te vallen.

De actrice volgde naar verluidt ook de Mayr-methode, waarbij ze bewust op voedsel kauwde en langzaam at om overeten te voorkomen.

Aanbevolen: