Rebel Wilson had het extreem moeilijk tijdens haar reis naar gewichtsverlies, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Rebel Wilson had het extreem moeilijk tijdens haar reis naar gewichtsverlies, hier is waarom
Rebel Wilson had het extreem moeilijk tijdens haar reis naar gewichtsverlies, hier is waarom
Anonim

In 2020 kondigde Rebel Wilson aan dat ze een verbintenis aanging om een gezonder zelf te worden. En na maanden van trainen en diëten bereikte de actrice eindelijk haar doel om af te vallen.

Voor haar fans was Wilsons fysieke transformatie gewoon opmerkelijk (sommigen vergeleken de actrice zelfs met mede-Aussie Margot Robbie). Maar misschien, buiten medeweten van velen, was het hele proces van gewichtsverlies een enorme uitdaging voor Wilson, omdat ze tegelijkertijd met een andere aandoening moest vechten.

Ze verloor gewicht nog voordat ze aan haar plan voor gewichtsverlies begon

Zelfs voordat ze een verbintenis aanging om een gezondere vorm te bereiken, merkte Wilson dat ze gewicht verloor tijdens het filmen van Cats. Het waren niet noodzakelijk de uitvoeringen die ze in de musical deed die tot het gewichtsverlies leidden. In plaats daarvan was het ook te wijten aan de temperaturen die ze op de set aanhielden.

"Ze hebben de set erg hoog opgewarmd, tot bijna 100 ° F, zodat we nooit konden afkoelen", legde de actrice uit tijdens een gesprek met Entertainment Tonight. "Deze mensen zijn de beste dansers ter wereld, dus ze kunnen hun spieren niet afkoelen of ze kunnen een blessure krijgen en ze zouden uit de film verdwijnen … Dus ze zouden de set opwarmen als een sauna dus we zouden nooit afkoelen, maar het maakte het behoorlijk ongemakkelijk.” Uiteindelijk verloor Wilson in korte tijd een aanzienlijke hoeveelheid gewicht. "Ik verloor acht pond en schoot mijn nummer binnen vier dagen", onthulde ze.

De echte reden waarom ze kilo's kwijt wilde

Niet lang daarna realiseerde Wilson zich ook dat ze gezonder moest worden. Dit werd voornamelijk gemotiveerd door haar droom om ooit haar eigen gezin te hebben, ondanks vruchtbaarheidsproblemen."Ik dacht aan vruchtbaarheid en het hebben van eieren van goede kwaliteit op de bank", legde de actrice uit tijdens een Instagram Live-sessie. En zo realiseerde ze zich ook dat ze ook haar algehele gezondheid had verbeterd. "Dus ik dacht: 'Oké, ik ga dit doen, ik ga gezond worden.'"

Dit inspireerde haar op haar beurt om van 2020 haar 'Gezondheidsjaar' te maken. In tegenstelling tot anderen die op reis gingen om af te vallen, wist Wilson echter dat de hare vanaf het begin een zware strijd zou worden. Ze had tenslotte niet alleen te maken met zware trainingen en diëten, de Australische actrice moest ook vechten tegen een aandoening die ze al vroeg had.

Dit is waarom het gewichtsverlies echt moeilijk was voor Rebel Wilson

In 2019 was Wilson voor controle geweest en ontdekte ze dat er een overgroei van candida in haar lichaam was. Het verhoogde in wezen haar verlangen naar suiker, waardoor het voor de actrice moeilijker werd om af te vallen. Een studie die in 2017 door Memórias do Instituto Oswaldo Cruz werd gepubliceerd, vond een directe correlatie tussen de groeisnelheid van candida en de glucoseconcentratie (dezelfde studie toonde ook aan dat fructose de verdere groei van candida remt). Een andere studie gepubliceerd in het Journal of Clinical Medicine in 2019 vond ook dat candida-infectie ongecontroleerde hyperglykemie bij diabetespatiënten kan verergeren (voor de goede orde, Wilson is geen diabetespatiënt). Wat Wilson betreft, gaf ze zelf toe: "Suiker was mijn zwakte." Aanvankelijk probeerde ze haar onbedwingbare trek te beteugelen door een sapdetox te doen, maar dat werkte niet echt. Voor de actrice geloofde ze dat dat mislukte omdat ze niet volledig toegewijd was. “

Tegelijkertijd onthulde Wilson ook dat de overgroei van candida niet het enige was dat gewichtsverlies bemoeilijkte. "Ik had iets genaamd PCOS - polycysteus ovariumsyndroom - en ik kwam snel aan", onthulde de actrice aan E! Nieuws. "Het is gewoon een hormonale onbalans en je komt meestal veel aan en zo manifesteerde het zich in mij. Soms voel ik me verdrietig, maar tegelijkertijd heb ik mijn lichaam in mijn voordeel gewerkt.” Rond de tijd dat ze 40 werd, werd Wilson echter 'gezondheidsbewuster' toen ze begon 'te denken aan het stichten van een gezin.”

Om haar 'Gezondheidsjaar' een kickstart te geven, beloofde de actrice veranderingen in haar dagelijkse routine aan te brengen, te beginnen met haar dieet. "Voordat ik de meeste dagen waarschijnlijk 3.000 calorieën at, en omdat het normaal gesproken koolhydraten waren, zou ik nog steeds honger hebben", vertelde Wilson aan People. "Dus ik ben echt overgestapt op het eten van een eiwitrijk dieet, wat een uitdaging is omdat ik vroeger niet veel vlees at." Tegelijkertijd begon ze serieus te sporten. Wilson's personal trainer, Jono Castano, vertelde Page Six dat de fitnessroutine van de actrice gewichten, mobiliteit en HIIT omvatte. Voor Wilson is wandelen echter haar favoriete fitnessactiviteit.

Zelfs vandaag is Wilson nog steeds open over haar gezondheid. Voor de actrice is de sleutel om fit te blijven, gematigdheid. Alles wat ze leuk vindt eruit halen, zou tenslotte nooit werken. "Ik probeer gewoon voor een algehele balans te gaan, een algehele gezonde balans", legde Wilson uit. “Ik heb deze staat van zijn, wat niet mijn citaat is, maar ik ga: 'Niets is verboden.'” Een paar maanden geleden onthulde ze ook dat haar vruchtbaarheidsstrijd voortduurt. Na zoveel meegemaakt te hebben, is Wilson geen opgever. "Het universum werkt op mysterieuze manieren en soms is het allemaal niet logisch… maar ik hoop dat er licht op het punt staat door alle donkere wolken te schijnen", schreef de actrice op Instagram.

Aanbevolen: