Hoe het leven voor Rebel Wilson is veranderd sinds het begin van haar reis naar gewichtsverlies

Inhoudsopgave:

Hoe het leven voor Rebel Wilson is veranderd sinds het begin van haar reis naar gewichtsverlies
Hoe het leven voor Rebel Wilson is veranderd sinds het begin van haar reis naar gewichtsverlies
Anonim

Sinds Bridesmaids-actrice Rebel Wilson, 42, besloot om aan haar gezondheidsjaar te beginnen, is haar leven volledig veranderd. De komische ster, echte naam Melanie Elizabeth Bownds, lijkt bijna onherkenbaar nadat ze heeft besloten haar gewoonten voorgoed te veranderen en bijna 80 pond aan lichaamsgewicht te verliezen. Door openlijk te praten over haar beslissing en haar ervaring met gewichtsverlies, was het een zeer openbare reis voor Wilson - die verheugd is met de verandering en hoopt anderen te inspireren om positieve veranderingen in hun gezondheid aan te brengen.

Maar het is niet alleen haar lichaam dat volledig is veranderd. Het lijkt erop dat Rebels hele leven ook een radicale transformatie heeft ondergaan en ze heeft een aantal verrassende veranderingen gezien. Dus hoe is het leven veranderd voor de ster Wat te verwachten als je in verwachting bent, en wat heeft ze daarbij geleerd?

8 Wat motiveerde Rebel Wilson om iets te veranderen?

In een openhartig interview met de BBC opende Rebel haar redenering om zo'n grote gezondheidsbeslissing te nemen. Ze zei: "Ik wist diep van binnen dat sommige van de emotionele gedragingen die ik deed niet gezond waren. Ik had niet elke avond een bak ijs nodig."

Wilson voegde er verder aan toe: "Dat was ik die mijn emoties verdoofde door voedsel te gebruiken, wat niet het gezondste was."

"Ik thema mijn jaren, vorig jaar, en ja dat is niet gelukt. Dus ik was vastbesloten dat dit jaar het jaar van gezondheid is en ik ben vastbesloten om te slagen in deze missie."

Ze zei ook: "Het gaat heel goed, het is moeilijk. Ik werk niet alleen aan de fysieke kant, maar ik werk ook aan de emotionele kant."

7 Het dieet van Rebel Wilson is nu compleet anders

Zoals je zou verwachten, behoudt Rebel haar gezond gewicht door consistent te zijn met haar dieet - dat nu compleet anders is dan vóór het gezondheidsjaar.

“Voordat ik de meeste dagen waarschijnlijk 3.000 calorieën at,” legde Rebel uit, “en omdat het normaal gesproken koolhydraten waren, had ik nog steeds honger. Dus ik ben echt overgestapt op het eten van een eiwitrijk dieet, wat een uitdaging is omdat ik vroeger niet veel vlees at. Ik eet vis, zalm en kipfilet.”

6 Rebel Wilson kleedt zich anders

Na een paar kledingmaten te hebben laten vallen, moest Rebel haar garderobe volledig opnieuw opbouwen. De ster heeft genoten van de uitdaging en pronkt met haar nieuwe figuur op Instagram met een groot aantal prachtige nieuwe looks.

5 mensen behandelen Rebel Wilson nu anders

In een interview op de Australische radioshow The Morning Crew met Hughesy, vertelde Rebel hoe mensen haar anders behandelen tijdens dagelijkse interacties sinds ze het grootste deel van haar gewicht verloor.

4 Mensen kijken anders naar haar

Ze zei: 'Soms omdat ze groter waren, keken mensen niet per se twee keer naar je. Nu ik in goede vorm ben, bieden mensen aan om mijn boodschappen naar de auto te dragen en de deuren voor je open te houden.'

'Is dit wat andere mensen de hele tijd hebben meegemaakt?' vroeg ze zich af.

3 Ze is ook verrast door de reactie op haar gewichtsverlies

Hoewel Rebel blij is een voorbeeld te zijn op het gebied van gezondheid voor toeschouwers, is ze niettemin verrast door de mate van reactie op haar gewichtsverlies.

'Ik vind het ook interessant dat mensen zoveel aandacht besteden aan een transformatie van gewichtsverlies, terwijl er zoveel gebeurt in de wereld', zei ze.

Rebel's instagram-berichten over haar reis zijn enorm populair geweest en ze is overspoeld met berichten van felicitaties en steun.

2 De geestelijke gezondheid van Rebel Wilson is drastisch verbeterd

Wilson was dolgelukkig dat ze eindelijk haar streefgewicht had bereikt (en ook van tevoren!) Toen ze naar Instagram ging, zei ze blij tegen haar volgers: 'Behaal mijn doel met nog een maand over! Ook al gaat het niet om een gewicht, het gaat om gezond zijn, ik had een tastbare meting nodig om als doel te hebben en dat was 75 kg.'

De mentale boost van het bereiken van deze mijlpaal heeft ook andere voordelen gehad. Rebel voelt zich over het algemeen gelukkiger en positiever - zelfs op slechte dagen.

Een nabije bron vertelde Hollywood Life: 'Het draait allemaal om het handhaven van een gezonde levensstijl en zichzelf fysiek blijven pushen, omdat ze houdt van hoe sterk en gezond ze zich voelt. Zelfs als ze een slechte dag heeft, zal ze zichzelf dwingen haar sportkleding aan te trekken en eropuit te gaan.'

1 Rebel Wilson is zelfverzekerder

Hoewel Rebel nooit verlegen en met pensioen is geweest, heeft haar nieuwe look haar een extra dosis vertrouwen in haar werk gegeven - en ze vindt het leuk om mensen aan het lachen te maken over de veranderingen die ze in haar zien.

Presenteerde op de BAFTA's 2022 (een enorm optreden voor de actrice), vertelde Rebel het publiek dat ze de afgelopen twee jaar een behoorlijke transformatie had ondergaan en zei: 'Ik zie er misschien een beetje anders uit dan de laatste keer dat jullie zag me hier.'

De Pitch Perfect-ster vervolgde: 'Dat was twee jaar geleden en sindsdien heb ik een behoorlijke transformatie ondergaan. Ik hoop dat JK Rowling het nog steeds goed vindt.’ Ze zei gekscherend: ‘Iedereen vraagt me: ‘Waarom ben je afgevallen?’ en ik dacht: ‘Het was echt om de aandacht van Robert Pattinson te krijgen.’

Aanbevolen: