Fans reageren op Conor McGregor en MGK die naar elkaar zwaaien tijdens de VMA's

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Conor McGregor en MGK die naar elkaar zwaaien tijdens de VMA's
Fans reageren op Conor McGregor en MGK die naar elkaar zwaaien tijdens de VMA's
Anonim

Machinegeweer Kelly en Conor McGregor werden tijdens de VMA's gezien tijdens een fysieke woordenwisseling op de rode loper. Het lijkt erop dat Conor in de war is geraakt en even dacht dat hij in de ring zat.

Machine Gun Kelly arriveerde samen met vriendin Megan Fox die hem en Travis Barker's optreden later introduceerde naast Kourtney Kardashian. Conor McGregor kwam met zijn verloofde Dee Devlin en reikte later de prijs voor Kunstenaar van het Jaar uit aan Justin Bieber.

Nieuws over het gevecht brak als een lopend vuurtje uit op de rode loper en er kwamen meerdere video's naar voren waarin de beveiliging tussenbeide kwam om het te verbreken. Het evenement begon nog niet eens en het drama had de VMA's van 2021 al getroffen.

Conor McGregor verliest het

Conor gooit zijn drankje naar Kelly en Fox tijdens de VMA's.

Na de vechtpartij werden Kelly en Fox gezien terwijl ze bespraken wat er was gebeurd en ze leken er helemaal niet van onder de indruk. Later op de avond won Kelly de prijs voor Beste Alternatief.

"Ze kregen ruzie, maar toen kwam het tot rust en Conor ging weer voor hem", zei een bron, volgens Page Six, eraan toevoegend dat fotografen op het evenement "niet blij waren" en "zeiden dat ze gingen boycotten" Conor omdat ze bang waren dat MGK en Megan niet over de rode loper zouden lopen."

Gelukkig weerhield dat Fox en Kelly er niet van om de rode loper te vernietigen.

MGK en Conor Post Scuffle

Kelly slaakt een luide snik, tikt op de microfoon en trekt Megan weg nadat ze naar binnen is geglipt: "We mogen er niet over praten."

Conor McGregor beweert dat er niets is gebeurd en dat het slechts een gerucht is. "Ik vecht alleen tegen echte vechters - mensen die echt vechten. Ik vecht zeker niet tegen kleine witte Vanilla Ice-rappers."

Fans reageren op de ruzie

Twee onwaarschijnlijke namen die bij elkaar komen.

Blijkbaar ontkende MGK een foto met Conor te hebben genomen, dus hij verloor hem.

Conor begon naar verluidt met zijn stok naar Kelly te zwaaien.

Ten slotte een clip van Troye Sivan die niet kan geloven wat hij zojuist op de rode loper heeft gezien.

Op dit moment is er geen concreet bewijs voor wat de ruzie veroorzaakte, maar de speculatie is dat McGregor Kelly om een foto vroeg, die hij weigerde.

Aanbevolen: