Fans reageren op Kylie Jenner en Travis Scott die weer bij elkaar komen in een open relatie

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Kylie Jenner en Travis Scott die weer bij elkaar komen in een open relatie
Fans reageren op Kylie Jenner en Travis Scott die weer bij elkaar komen in een open relatie
Anonim

Kylie Jenner en Travis Scott's weer aan, uit-weer relatiestatus is zojuist bevestigd als weer aan… met een twist. Ze hebben zojuist aangekondigd dat ze officieel een stel zijn, maar deze keer is er een addertje onder het gras. Ze zijn nu een open relatie aangegaan.

Fans reageren niet goed op dit nieuws, en de meesten van hen bekritiseren het paar omdat het opnieuw niet echt hun relatiestatus bekendmaakt. De meeste fans kunnen niet begrijpen dat ze "officieel een stel" zijn als dat ook betekent dat ze intiem kunnen zijn met andere mensen.

Ze zien geen punt in de verklaring van deze relatiestatus, omdat er nu schijnbaar geen verschil is met dat er altijd al was.

Ze zijn officieel onofficieel

Zo vaak aan en uit zijn, houdt in feite in dat Kylie Jenner en Travis Scott voor elkaar zorgen, maar niet klaar zijn om zich volledig in te zetten. De status van een open relatie is in wezen hetzelfde, alleen een meer brutale aankondiging die de wereld vertelt dat ze het oké vinden om elkaar met andere mensen te zien.

Per definitie geloven de meeste fans dat 'officieel een stel' betekent dat twee mensen toegewijd zijn aan elkaar, maar toch lijken Travis en Kylie elkaar nog steeds niet zo goed te kunnen beloven.

Waarom kunnen ze zich niet gewoon committeren?

Fans hebben ze gecrediteerd voor hun standvastigheid in co-ouderschap met succes. Ze brengen veel tijd samen door met het gezin, waarvoor ze vaak worden geprezen, maar voor zover ze een stel zijn, lijken ze het niet voor elkaar te krijgen.

Fans denken dat dit niet telt. 'Samen' en 'in een open relatie' spreken elkaar tegen. Twitter heeft hier gedachten over, en geen van hen is positief.

Fans zijn niet onder de indruk

Het enige dat fans van hun aankondiging hebben geleerd, is dat er helemaal niets te leren v alt en dat ze gefrustreerd zijn.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; "OPEN RELATIE??? MET KYLIE JENNER??? WIE HEEFT TRAVIS NODIG NODIG???" net zoals; "hij prolly prolly Rosalía, " en "wat heeft het voor zin om een relatie te hebben als je gewoon met andere mensen gaat daten?"

Verwarring gaat door

Dat is de gemeenschappelijke gedachte van velen, die ook hun frustraties uitten door te zeggen: "dus ze zijn gewoon vrienden met voordelen", "open relatie, gewoon een mooie naam voor vreemdgaan", en "Laten we samen zijn, maar niet samen"

Een fan vatte het het beste samen door te zeggen wat ze echt geloven dat er tussen Kylie en Travis gebeurt; "Eigenlijk vreemdgaan, maar het is prima met zowel de persoon in een relatie."

De twee lijken in alle opzichten goed met elkaar overweg te kunnen en doen het fantastisch om Stormi groot te brengen. Het blijft onduidelijk waarom ze zich niet officieel kunnen vestigen.

Aanbevolen: