Een geschiedenis van Chris Evans die grappen uitha alt met mensen

Inhoudsopgave:

Een geschiedenis van Chris Evans die grappen uitha alt met mensen
Een geschiedenis van Chris Evans die grappen uitha alt met mensen
Anonim

Marvel-acteur Chris Evans begint de laatste tijd een reputatie op te bouwen als een beetje een grappenmaker, meest recentelijk meespelend met Lizzo's recente 'zwangerschap'-aankondiging, en duidelijk geniet van een goede grap. Chris, 40, speelt over het algemeen serieuze rollen - hij speelde in tal van superheldenfilms als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe, maar het is duidelijk dat de acteur een veel leukere en ondeugende kant heeft, en houdt ervan om praktische grappen te maken met medeacteurs, familieleden, en zelfs zijn aanbiddende fans.

De superheldacteur is bekend geworden en geliefd vanwege zijn luchtige, grappige persoonlijkheid en liefdadigheid, waardoor hij fans over de hele wereld heeft. Naast het vullen van zijn Insta met schattige hondenselfies, deelt Chris ook regelmatig video's van zijn meesterlijke grappen en heeft hij meer van zijn ervaringen gedeeld in interviews. Dus voor welke lafhartige grappen is de knappe Captain America-acteur verantwoordelijk en betrokken bevonden? Laten we de volledige, hilarische geschiedenis doornemen.

6 Terugbetaling op zijn broer

In december vorig jaar kreeg de Avengers-ster een serieuze beloning voor zijn broer, Scott, die besloot Chris te verrassen toen hij thuiskwam van een rustige hondenuitlaat, door Chris' naam luid schreeuwend - waardoor hij uit zijn vel springt. Scott plaatste het op zijn Instagram-verhaal en ondertitelde het: 'Ik heb hem weer. En legde een klein privégesprek vast met Dodger [de hond van Chris]' Chris kreeg echter al snel zijn eigen rug, maar slopen Scott vroeg in de ochtend - terwijl hij zijn naam terugschreeuwde terwijl hij de keuken in liep. Wraak is nog nooit zo zoet geweest.

5 Fans in de maling nemen

Chris' grappenmakerij gaat verder dan zijn familie. In een video voor het goede doel Omaze leent hij zijn stem aan een Captain America-pop en verandert hij een stripboekwinkel in een escape room, terwijl hij toekijkt hoe onder druk staande, nietsvermoedende shoppers tegen de klok moeten werken om de winkel uit te komen. De grap zorgde voor hilarische kijkcijfers. Terwijl de onwetende fans proberen te ontsnappen uit de winkel, wacht de duivelse acteur op hen in de kelder van de winkel - schokkend en opwindend voor de fans wanneer ze hem daar ontdekken. EPISCHE PRANK.

4 Kindergrappen

Chris verscheen samen met zijn broer Scott, praatte met Jimmy Fallon in The Tonight Show en haalde herinneringen op aan de grappen uit zijn kindertijd die hij met zijn broer of zus zou uithalen. Chris herinnerde zich hoe hij zijn broer verleidde om samen met hem te snijden, terwijl Scott zich een keer herinnert dat zijn broer hem omver duwde en hij met zijn hoofd op een tafel sloeg en zijn hoofd openbrak. Ondanks de verwonding deed Scott tegen zijn moeder alsof hij net alleen was gevallen. De broers deelden veel gênante en hilarische verhalen over elkaars rug bedekken met grappen en misdrijven.

3 Samenwerken met Ellen

Chris en collega-Hollywood-acteur Scarlett Johansson hebben vele malen samengewerkt aan superheldenprojecten en hebben een geweldige vriendschap met elkaar, met veel wederzijds vertrouwen. Toen Scarlett in The Ellen DeGeneres Show verscheen om haar nieuwe film te bespreken, greep Chris echter de kans om een klassieke grap uit te halen door langzaam achter haar aan te kruipen terwijl ze vrolijk kletste met de gastheer op de studiobank. Toen hij haar bereikte, riep Chris luid "Scarlett!" in haar oor, waardoor de actrice verrast opspringt. Gastvrouw Ellen, die zelf ook een beruchte grappenmaker is, hielp bij het opzetten van de grap - en genoot zeker van de gevolgen, lachend met het publiek mee.

2 Ouders die hem in de maling nemen

maxresdefault
maxresdefault

Terwijl hij op Jimmy Kimmel Live!, vertelde Chris het verhaal van de keer dat zijn ouders hem en zijn broers en zussen een gemene truc uithaalden en de kinderen informeerden dat het hele gezin van de VS naar Londen zou verhuizen. Chris was blijkbaar diep geschokt door het nieuws en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds moeite om de grappige kant van de grap te zien. Chris zei tegen Kimmel: "Je vertelt het verhaal zo vaak dat je denkt dat het grappig is. Maar hoe meer je het vertelt, hoe meer je denkt dat dit echt in de war is. We begonnen te brullen. Iedereen huilde tijdens het avondeten. En ze hielden het het hele diner aan de gang - waarschijnlijk minstens een uur." Au. Dat is misschien een 1-aprilgrap te ver.

1 Meespelen met Lizzo

Beelden van Chris Evans en Lizzo
Beelden van Chris Evans en Lizzo

Chris deed onlangs mee aan een 'grap' die popzangeres Lizzo uithaalde op haar TikTok-fans. Lizzo streelde haar buik en kondigde haar 'zwangerschap' aan de wereld aan en noemde Chris de gelukkige toekomstige vader. De Avengers-acteur zag de grappige kant en besloot mee te spelen en schreef Lizzo terug dat 'Moeder zo blij zal zijn.' Fans begrepen de grap gemakkelijk en genoten van de ironische aankondiging tussen het paar. Het lijkt erop dat Chris ervan geniet om met anderen samen te werken om zijn fans in de maling te nemen.

Aanbevolen: