Ron Perlman confronteert mensen aan de verkeerde kant van de geschiedenis in 'The Big Ugly

Inhoudsopgave:

Ron Perlman confronteert mensen aan de verkeerde kant van de geschiedenis in 'The Big Ugly
Ron Perlman confronteert mensen aan de verkeerde kant van de geschiedenis in 'The Big Ugly
Anonim

Ron Perlman lijkt het leuk te vinden om personages met contrasterende eigenschappen te spelen. Hij deed een mainstream beroep op de half-demonenbroeder Hellboy, die de traditionele sadistische trekken van demonen afwerpt en opereert met een gevoel van moraliteit en mededogen. Hij bracht Clay Morrow tot leven, een man die in één ogenblik van zijn club, zijn geadopteerde zoon en zijn vrouw houdt, om zichzelf te openbaren als een meedogenloze, meedogenloze dictator, die zijn beste vriend vermoordt en zijn vrouw slaat, in de voormalige hitshow, Son's Of Anarchy. Het lijkt erop dat de aanleg voor bepaalde personages niet zal veranderen, aangezien zijn laatste rol hem uitdagend laat zien dat hij opstaat tegen de vlagvliegers van de Confederatie, ze bijna uitdagend om hem aan te pakken, maar wie is het personage eigenlijk?

Winnaars en verliezers

Ron Perlman deelde onlangs een tweet op zijn Twitter-account @perlmutations, waarin hij een van de redenen beschrijft waarom hij ervoor koos om aan deze film deel te nemen. In de getoonde scène benadert Perlmans personage, Preston, een groep jonge zuidelijke mannen, die op een vliegveld staan te wachten met hun pick-up truck met trots een zuidelijke vlag op het bed. Preston benadert de mannen, wisselt beleefdheden uit en merkt op dat er mensen naar de stad vliegen om de rust en sereniteit van zijn huis in West-Virginia te ervaren. Aan het einde van zijn woorden scheurt Preston de vlag eraf en begint hem in zijn handen te verkruimelen.

Terwijl de jonge mannen klaar lijken om met Preston te vechten, deinst Preston niet terug en begint hij de mannen uit te schelden, door hen te vertellen dat hij zijn geschiedenis heeft gelezen, een opleiding heeft genoten en de "cskers" die de vlag vertegenwoordigde, waren niets meer dan verliezers die het land hadden verdeeld en toen ophielden. Hierna wordt het onduidelijk of Preston een hekel heeft aan de vlag vanwege zijn raciaal controversiële verleden of, omdat hij gelooft in, "winnen en verliezen, en een echte man weet beide waardig te doen." Preston maakt zijn punt af door toe te voegen: "Je wilt een vlag voeren, ga iets winnen", voordat hij wegloopt van de groep.

Dus is Preston meer van streek dat de gevoelige vlag aanstootgevend is of omdat hij winnaars waardeert en geen afbeeldingen van verliezers om zich heen wil? We kunnen het antwoord niet alleen uit de clip afleiden, maar de synopsis van de film biedt meer inzicht in de geest van Perlman's Preston.

Wat is 'The Big Ugly'?

Een goed ouderwets verhaal over mysterie en vergelding, besprenkeld met wat lijkt op een hoop dodelijk racisme. The Big Ugly volgt Neelyn (Vinnie Jones) die werkt als handhaver voor een misdaadbaas, Harris (Malcolm McDowell). Harris sluit een nieuwe oliedeal met zijn oude vriend Preston, waardoor Harris en Neelyn naar West Virginia moeten reizen om de details glad te strijken, samen met Neelyn is zijn zwarte vriendin Fiona (Lenora Crichlow). Na een nacht van hevig feest, wordt Neelyn wakker en ontdekt dat zijn vriendin vermist is, voor het laatst gezien met Prestons zoon Junior. Het gaat van kwaad tot lelijk (bedoeld) wanneer Neelyn Fiona's geslagen lijk in een rivier in het binnenland drijft. Nu is hij op oorlogspad om de verantwoordelijke mannen te vinden, ongeacht wie hem in de weg staat.

15 Leuke weetjes, zelfs de grootste Sons Of Anarchy-fans weten het niet

Het lijkt erop dat we het dilemma of de contrasterende eigenschap hebben die in Preston zal worden vastgelegd. In het ene moment verschijnt hij voor een ietwat morele man, die stelling neemt tegen symbolen van racisme en onderdrukking. Aan de andere kant lijkt het erop dat zijn zoon betrokken is bij een dodelijke daad die leidde tot de dood van een zwarte vrouw. Het zal interessant zijn om te zien hoe Perlman dit personage uitbalanceert dat tussen twee werelden zit, zoals alleen een acteur die de wereld sympathie voor een demonenkoning heeft bezorgd, dat kan.

The Big Ugly komt uit op VOD 24 juli, en gaat dan de theaters in op 31 juli.

Aanbevolen: