De bizarre manier waarop Tom Cruise zijn waanzinnige stunts uitha alt tijdens het filmen

Inhoudsopgave:

De bizarre manier waarop Tom Cruise zijn waanzinnige stunts uitha alt tijdens het filmen
De bizarre manier waarop Tom Cruise zijn waanzinnige stunts uitha alt tijdens het filmen
Anonim

Actiefilms zijn al tientallen jaren een hoofdbestanddeel van het grote scherm en deze films weten, ondanks hun stigma, het publiek te vermaken. Gevaarlijke stunts uitvoeren is onderdeel van het werk, en hoewel stuntartiesten worden gebruikt, doen sommige sterren liever dingen alleen.

Tom Cruise is een actiester die al jaren zijn eigen stunts doet. Dit is algemeen bekend, maar wat de meeste mensen misschien niet weten, is dat Tom Cruise een werkelijk bizarre manier heeft om zijn dodelijke stunts voor zijn grootste films uit te voeren.

Laten we eens kijken hoe Tom Cruise filmmagie mogelijk maakt.

Tom Cruise is een acteerlegende

Tom Crusie is al sinds de jaren 80 een enorme filmsterren en is een artiest die miljoenen filmfans graag op het grote scherm hebben bekeken. Cruise had wat tijd nodig om op gang te komen, maar toen hij eenmaal de kans kreeg om te schitteren, liet hij de wereld zien dat hij een ster in wording was.

Sinds zijn uitbraak heeft Tom Cruise van alles een beetje gedaan. Hij kan in elk genre gedijen, maar er gebeurt iets heel speciaals als hij schittert in een actiefilm. De man weet gewoon hoe hij een geweldige actiefilm moet maken, en het zal lang duren voordat de supersteracteur van zijn troon wordt geslagen.

Nu de Mission: Impossible-franchise nog steeds van kracht is, wordt het invoegen om te zien hoe lang Cruise de legendarische Ethan Hunt blijft spelen. Misschien wordt het een soort legacy-rol die hij zo lang mogelijk aanhoudt.

Door zijn jaren in Hollywood is Tom Cruise bekend geworden om veel dingen, waaronder zijn voorliefde voor het uitvoeren van zijn eigen stunts in zijn grootste films, iets wat de meeste sterren nooit zouden doen.

Tom Cruise doet altijd zijn eigen stunts

In tegenstelling tot veel van zijn tijdgenoten is Tom Cruise meer dan bereid om het ondenkbare te doen en zijn eigen stunts uit te voeren. Het is extreem gevaarlijk, maar het draagt zeker bij aan zijn prestaties in elke film.

Toen hij met Graham Norton sprak, zei Cruise: "De eerste keer van een stunt is zenuwslopend, maar ook opwindend. Ik heb een paar keer gehoord dat ik tijdens het fotograferen van een stunt moet stoppen met glimlachen."

Dit heeft er op zijn beurt toe geleid dat Cruise enkele verwondingen opliep.

"Ik ben een zeer fysieke acteur en ik doe ze graag. Ik studeer en train en neem veel tijd om alles uit te zoeken. Ik heb veel botten gebroken", zei hij.

Op een gegeven moment zal Cruise op een punt komen waar hij moet stoppen met het doen van enorme stunts, maar in de tussentijd moeten fans achterover leunen en genieten van wat hij op tafel brengt.

Weten dat Tom Cruise zijn stunts doet, helpt zijn films zeker des te echter voor fans, maar de meeste mensen weten niet dat Cruise een unieke manier heeft om deze grote stunts uit te voeren. Het blijkt dat een specifieke keuze aan ondergoed een rol heeft gespeeld bij het succes van Cruise op de stuntafdeling.

Tom Cruise draagt een string om zijn stunts uit te voeren

Dus, hoe helpt Tom Cruise zichzelf de dood te trotseren met zijn waanzinnige filmstunts? Strings. Ga je gang en haal dat mentale beeld uit je hoofd terwijl we wat dieper graven over waarom Cruise schraal ondergoed gebruikt voor zijn grootste stunts.

Volgens de Daily Star: "Insiders zeggen dat de 51-jarige scientoloog G-strings eist die gemaakt zijn van zacht, rekbaar materiaal, waardoor hij zich onbeperkt kan voelen bij het uitvoeren van stunts en actiescènes. Cruise, die onlangs speelde in Oblivion, begon strings te dragen toen hij zich ongemakkelijk begon te voelen bij het uitvoeren van stunts op de set."

Dit is misschien niet wat sommige mensen verwachtten, maar eerlijk gezegd is het logisch. Door zichzelf te ontdoen van dingen die fysiek beperkend kunnen zijn, blijft hij flexibel genoeg om het onmogelijke tot leven te laten komen, en dankzij zijn keuze in ondergoed hebben we een aantal geweldige stunts gezien.

"Er zijn niet veel films waarin je Tom niet over de grond ziet rollen of een backflip van de zijkant van een wolkenkrabber ziet maken. In de loop der jaren heeft het zijn tol geëist en hij liet zijn garderobe-afdeling hem een comfortabele string ritselen, " onthulde een bron, volgens de Daily Star.

Het is misschien niet de keuze waar andere stuntartiesten of andere grote acteurs mee zouden gaan, maar het is duidelijk dat het dragen van een string tijdens het uitvoeren van gevaarlijke stunts de manier is waarop Tom Cruise de klus geklaard krijgt. Houd daar rekening mee de volgende keer dat je een van zijn blockbusters met een groot budget bekijkt.

Aanbevolen: