Alles wat we weten over 'Teen Mom OG' Star Catelynn's reis naar een vierde baby

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'Teen Mom OG' Star Catelynn's reis naar een vierde baby
Alles wat we weten over 'Teen Mom OG' Star Catelynn's reis naar een vierde baby
Anonim

Terwijl fans zich afvragen of Teen Mom echt of nep is, is het zeker waar dat het ouderschap zwaar en vermoeiend is, ongeacht de leeftijd waarop iemand zijn eerste kind krijgt. Toen fans Catelynn Lowell voor het eerst ontmoetten, was ze 16 jaar oud en liet ze zien hoe het was om te bevallen van haar eerste dochtertje, Carly, en ze deelde ook de hartverscheurende beslissing om haar af te staan voor adoptie. Fans raakten al snel geïnteresseerd in Catelynn's relatie met Tyler B altierra, aangezien de twee al samen waren sinds ze heel jong waren.

Catelynn en Tyler's lange relatie was vol hoogtepunten en dieptepunten, en nu het paar hun vierde kind heeft verwelkomd, laten we eens kijken naar Catelynn's reis naar baby nummer vier.

Een vierde dochter

Catelynn en Tyler hebben een lief liefdesverhaal en ze daten al sinds ze op de middelbare school zaten. Het was prachtig om te zien hoe ze hun gezin lieten groeien.

Catelynn beviel van haar vierde dochter en Tyler en Catelynn noemden het meisje Rya Rose.

Volgens People.com vertelde Catelynn aan Celebuzz: "We zijn trots om onze vierde en laatste kleine prinses Rya Rose B altierra aan te kondigen! Mama, baby en papa maken het goed, en Rya wordt aanbeden door iedereen die haar ontmoet. We zijn ongelooflijk gezegend."

Catelynn en Tyler zijn ook ouders van de tweejarige Vaeda en de zesjarige Novalee, en fans zagen hoe ze worstelden met de keuze om hun eerste dochter Carly af te staan voor adoptie.

Pagina zes keek naar een voorproefje van Teen Mom OG en meldde dat Catelynn vertelde hoe zij en Tyler geïnteresseerd waren in het krijgen van een zoontje. Catelynn legde uit: “We willen heel graag een jongen. We hebben zelfs gekeken naar geslachtsselectie. Zwanger worden was niet gemakkelijk. Ik heb een paar jaar geleden een miskraam gehad, gevolgd door een heleboel valse positieven en toen nog een miskraam. En ondanks al het liefdesverdriet bleven we het proberen.”

Volgens People vertelde Catelynn dat ze in februari 2021 zwanger was en zei ze: "Deze regenboog was de storm waard. Baby B altierra komt eraan."

Een moeilijke tijd

Catelynn heeft twee miskramen gehad, wat zo hartverscheurend is om te horen. Volgens Us Weekly sprak Catelynn over haar tweede miskraam en zei: "Ik kan zien dat het geestelijke gezondheidswerk dat ik heb gedaan heeft gewerkt, maar dat gezegd hebbende, het is nog steeds klote, en je hebt nog steeds een moment van boos zijn op je lichaam. Het is super moeilijk en het is een traumatische ervaring."

In een aflevering van Teen Mom die in april 2021 werd uitgezonden, sprak Catelynn met Tyler over deze miskraam. Haar eerste miskraam was in 2017, volgens E! Nieuws.

Catelynn zei: "Ik denk dat het enige dat deze keer anders is, is dat mijn geestelijke gezondheid duidelijk in een betere staat is, omdat het me niet overwint."

Volgens Hollywood Life deelde Catelynn mee dat het erg moeilijk was om deze twee zwangerschappen te verliezen, omdat het haar herinnerde aan de pijnlijke tijd toen zij en Tyler afscheid namen van Carly en besloten dat adoptie de juiste keuze was.

Baby Carly

Het is al moeilijk genoeg om de beslissing te nemen om een kind af te staan voor adoptie en het moet zo overweldigend zijn om een gezin te vinden dat bij haar past. Gelukkig voor Catelynn en Tyler vonden ze Theresa en Brandon en zoals fans van Teen Mom hebben gezien, zijn ze geweldige ouders voor Carly.

Er is door de jaren heen spanning geweest omdat Theresa en Brandon zich niet zo op hun gemak voelen bij het filmen, dus kijkers hebben ze niet vaak gezien.

Catelynn en Tyler werden geïnterviewd met Theresa en Brandon op Teen Mom OG en volgens E! News, Tyler en Brandon bedankten elkaar allebei. Het leek erop dat de ouders het goed met elkaar konden vinden en de reis die ze samen hadden gemaakt erg op prijs stelden.

Tyler zei: "Bedankt dat je ons erbij hebt betrokken en haar gewoon hebt gezien en gewoon geweldige ouders voor haar bent", deelde Tyler mee. "Eerlijk gezegd hadden we niets meer kunnen wensen." Brandon zei: Dat is erg aardig. Het eerste dat in ons opkomt, zoals altijd, is dankbaarheid en dankbaarheid voor jullie allemaal. En ik bedoel, we zouden hier niet zijn als dat niet zo was."

Catelynn en Tyler hebben een hele reis achter de rug en fans hebben veel grote momenten kunnen bekijken op 16 en Pregnant and Teen Mom. Hoewel ze veel moeilijke tijden en tragedies hebben meegemaakt, zijn fans blij dat ze een nieuwe aanwinst hebben verwelkomd en het is zo lief om te zien hoe ze in de loop der jaren een gezin hebben gesticht.

Aanbevolen: