Teen Mom': alles wat we weten over de reis van Catelynn en Tyler B altierra met hun geboortedochter Carly

Inhoudsopgave:

Teen Mom': alles wat we weten over de reis van Catelynn en Tyler B altierra met hun geboortedochter Carly
Teen Mom': alles wat we weten over de reis van Catelynn en Tyler B altierra met hun geboortedochter Carly
Anonim

Toen Catelynn en Tyler B altierra voor het eerst op Teen Mom verschenen, doorstonden ze een ongelooflijk stressvol punt in hun leven, dat zich allemaal afspeelde voor de camera's, voor de wereld om te zien. Ze waren jong, zwanger en stonden voor een zeer moeilijke keuze hoe ze moesten omgaan met de kwetsbare toekomst van hun ongeboren kind dat op het spel stond. Ze waren pas 17 jaar oud toen de MTV-camera's begonnen te draaien, ze legden elk moment vast van hun ongelooflijk moeilijke reis en hun uiteindelijke beslissing om hun dochter af te staan voor adoptie.

Catelynn en Tyler deelden een heel teder moment met Carly voordat ze haar overdroegen aan haar adoptieouders, Brandon en Teresa Davis, die haar zouden opvoeden als hun eigen ouders. De adoptie vond plaats in 2009, en nu, 12 jaar later, blijft hun relatie zich op zijn eigen unieke manier ontwikkelen.

10 Het adoptieverhaal

Jong en onzeker over hun vermogen om voor hun jonge dochter te zorgen, realiseerden Catelynn en Tyler zich dat het beste wat ze voor Carly konden doen toen ze werd geboren, was haar over te dragen aan een liefhebbend gezin dat de middelen had om te geven haar het leven dat ze verdiende. Ze konden niet voor haar zorgen en namen de pijnlijke beslissing om haar ter adoptie te plaatsen. Teen Mom-camera's draaiden terwijl het jonge stel een zwangerschap doormaakte zonder de beloning om hun kleine meisje elke dag te kunnen zien opgroeien.

9 Catelynn en Tyler hielden contact met Carly en haar ouders

Catelynn en Tyler hadden het geluk dat de meest ongelooflijke familie op het bord kwam. Brandon en Teresa beseften dat de biologische ouders belangrijke figuren waren in het leven van hun geadopteerde dochter en hielden de communicatielijnen met Catelynn en Tyler open en lieten hen van tijd tot tijd contact houden. Deze unieke kans bleek evenzeer een zegen als een verwoestende herinnering voor Catelynn en Tyler dat hun kleine meisje daarbuiten een heel ander leven had dat werkelijk helemaal niets met hen te maken had.

8 Ze kregen veel kritiek te verduren omdat ze Carly voor adoptie hadden geplaatst

De beslissing om Carly ter adoptie te plaatsen was niet alleen emotioneel belastend voor dit jonge stel, maar het was ook een groot controverse voor veel mensen met tegengestelde opvattingen. Sociale media ontstoken met hatelijke opmerkingen jegens de jonge tieners, waarbij veel fans brutaal genoeg waren om Catelynn en Tyler te vertellen dat ze het niet eens waren met hun beslissing om hun dochter af te staan aan de familie Davis. Ze kregen in de loop van de jaren te maken met voortdurende terugslag en moesten herhaaldelijk hun positie verdedigen tegen hun haters.

7 Catelynn en Tyler hebben meer kinderen gekregen

Het lukte Catelynn en Tyler om bij elkaar te blijven ondanks de tegenspoed waarmee ze werden geconfronteerd, en ze hebben lang na het adoptieproces een langdurige relatie onderhouden. Uiteindelijk kregen ze zelf meer kinderen, dit keer om ervoor te zorgen dat ze beter voor hun eigen kinderen konden zorgen. Ze trouwden in 2015 en breidden hun gezin uit met de toevoeging van hun dochters Nova, Vaeda en Rya. Carly is hun enige biologische kind dat ter adoptie is geplaatst.

6 Ze gutsen met trots over Carly's prestaties

Ondanks het feit dat ze geen deel uitmaken van Carly's dagelijkse leven, zijn Catelynn en Tyler nog steeds erg trots op hun kleine meisje, en ze zijn dol op haar elke kans die ze hebben. Ze spraken publiekelijk over hoe trots ze waren op Carly's academische prestaties, heldere persoonlijkheid en unieke houding. Catelynn en Tyler zijn erin geslaagd een manier te vinden om contact te maken met hun eerstgeboren dochter en op de hoogte te blijven van haar vooruitgang en prestaties in het leven.

5 Catelynn en Tyler blijven zich minderwaardig en kwetsbaar voelen

Gezien het feit dat ze geen daadwerkelijke rechten hebben op Carly's leven en niet in staat zijn om in te schatten hoe ze over dingen denkt of haar ouderlijk advies te geven, hebben Catelynn en Tyler constant het gevoel dat ze op eieren moeten lopen en zeker niet om de verkeerde dingen te zeggen tijdens hun uitwisselingen met Teresa en Brandon. Ze hebben nagedacht over het gevoel 'inferieur' te zijn en te weten dat de familie Davis hun bezoekrechten in een opwelling kan inkorten wanneer ze maar willen.

4 Ze mochten de foto van Carly niet publiceren

Er waren momenten die moeilijk waren om aan te wennen, en de biologische ouders werden gedwongen een stap terug te doen uit Carly's leven zodat haar nieuwe familie hun eigen beslissingen kon nemen over haar opvoeding. Een van deze uitdagende momenten deed zich voor toen Catelynn en Tyler de foto van Carly op sociale media wilden gebruiken in combinatie met een aflevering van Teen Mom OG, maar ze waren daar niet mee akkoord.

Carly's ouders wilden haar identiteit beschermen tegen het sociale platform. Ze smeekten door te zeggen: "We hebben een platform om over adoptie te spreken vanuit het perspectief van een adoptieouder dat niemand anders heeft." Helaas was de reactie van Teresa Davis: "De baby is biologisch gezien van jou, maar in alle andere opzichten is ze ons kind, en je moet op onze beslissingen vertrouwen."

3 Carly heeft Rya nog niet ontmoet

Tyler en Catelynn genieten de voordelen van het kunnen onderhouden van een relatie met Carly, maar het is niet zo'n verbonden familie-eenheid als ze zouden willen. Sterker nog, ze hebben Carly tot voor kort niet eens kunnen voorstellen aan Rya, hun jongste dochter, ondanks het feit dat ze wilden dat de zussen elkaar hadden ontmoet op het moment van haar geboorte. Veel van de momenten van de familie vertegenwoordigen de echte strijd die gepaard gaat met adoptie, waardoor kijkers een kijkje kunnen nemen in hoe diep alle partijen worden beïnvloed… voor het leven.

2 Ze zijn dankbaar voor hun voortdurende toegang tot Carly's leven

Catelynn en Tyler begrijpen wel dat hun relatie met Carly grenzen kent en dat haar adoptiefamilie degene is die de laatste hand legt als het gaat om alle beslissingen die van invloed zijn op haar leven. Het is een zware pil om te slikken, maar ze zijn zo dankbaar voor hun vermogen om in welke hoedanigheid dan ook contact te houden met hun biologische dochter, dat ze manieren vinden om dingen te laten werken. Het feit dat ze toegang hebben tot Carly betekent meer voor hen dan wat dan ook, en ze zijn zo vol liefde voor haar dat ze erin geslaagd zijn zich aan te passen aan de steeds veranderende dynamiek die deze situatie heeft opgeleverd.

1 Ze deelden zojuist een zeer emotionele reünie

Deze maand namen de families deel aan een diep emotionele reünie voor Teen Mom O. G. die alle broers en zussen en families samenbracht voor een langverwachte bijeenkomst in een plaatselijk park. De emoties liepen erg hoog op toen Catelynn en Tyler hun duidelijke geluk uitten dat ze tijd met Carly konden delen en hun dankbaarheid voor haar adoptieouders omdat ze echt genoeg zorgzaam genoeg waren om deel te nemen aan deze reünie.

Afscheid nemen van haar was zo pijnlijk na deze euforische blootstelling aan hun kleine meisje, en het was duidelijk dat het niet uitmaakt hoeveel tijd er verstrijkt of hoe ideaal de situatie tussen beide ouders lijkt te zijn, Carly's biologische ouders missen haar diep en afscheid nemen is nog steeds erg moeilijk om te doen.

Aanbevolen: