Twitter barst los nadat Nicki Minaj gediend heeft voor het 'intimiderend' van het verkrachtingsslachtoffer van haar man

Twitter barst los nadat Nicki Minaj gediend heeft voor het 'intimiderend' van het verkrachtingsslachtoffer van haar man
Twitter barst los nadat Nicki Minaj gediend heeft voor het 'intimiderend' van het verkrachtingsslachtoffer van haar man
Anonim

September is een behoorlijke maand geweest voor Nicki Minaj, maar het lijkt erger te worden voor de 'Hard White'-rapper nadat ze was gedagvaard om voor de rechtbank te verschijnen.

Volgens rapporten werden Minaj en haar man Kenneth Petty bediend nadat ze naar verluidt het verkrachtingsslachtoffer Jennifer Hough van laatstgenoemde hadden "intimideerd", die beweert door het paar te zijn bedreigd om haar verklaring over haar ontmoeting met de beau van de rapper in te trekken.

Volgens Hough begon de intimidatie in 2018 voordat de medewerkers van het paar er naar verluidt bij betrokken raakten, wat de vrouw ertoe aanzette een rechtszaak aan te spannen.

Hoewel het onduidelijk is hoe Petty en Minaj werden bediend, onthulde het gerechtsdocument op Twitter dat het papierwerk op 13 september aan het paar werd overhandigd.

De rechtszaak komt slechts enkele weken nadat werd onthuld dat Petty in januari 2022 opnieuw zal worden gehoord nadat ze schuldig had gepleit voor het niet registreren als zedendelinquent nadat ze in 2020 met Minaj van New York naar Los Angeles was verhuisd.

Fans hebben sindsdien gereageerd op het nieuws op Twitter en benadrukken dat ze zich zorgen maken dat Minaj te veel negatieve publiciteit trekt na het Met Gala-debacle.

De hitmaker "Chun-Li" verliet de media woedend nadat ze fans had verteld dat ze ervoor had gekozen om het jaarlijkse mode-evenement niet bij te wonen omdat gasten moesten worden gevaccineerd als ze wilden komen - Minaj zei echter dat ze dat niet was klaar om de prik nog te nemen.

In plaats daarvan vertelde ze de fans dat ze verder onderzoek zou doen naar de vaccinatie en als ze die toch zou nemen, zou het zeker niet zijn om het Met Gala bij te wonen.

Ze herinnerde zich toen hoe de vriend van haar neef gezwollen testikels had ervaren nadat ze was ingeënt, wat leidde tot een enorme verontwaardiging bij journalisten en omroepen over de hele wereld, en beweerde dat de moeder van één nepnieuws verspreidde onder haar beïnvloedbare fans.

Minaj bleef bij haar woorden en zegt dat ze weigert door de media gepest te worden, allemaal omdat mensen het er niet mee eens waren dat ze fans vroeg waarom ze geen onderzoek deden naar dingen die ze in hun lichaam stopten.

Om eerlijk te zijn, stelde ze een zeer goede vraag.

Aanbevolen: