Justin Bieber barst in tranen uit met zijn nieuwe dominee nadat hij gestopt is met Hillsong

Inhoudsopgave:

Justin Bieber barst in tranen uit met zijn nieuwe dominee nadat hij gestopt is met Hillsong
Justin Bieber barst in tranen uit met zijn nieuwe dominee nadat hij gestopt is met Hillsong
Anonim

Sinds Justin Bieber de Hillsong-megakerk verliet vanwege de controversiële ontrouw van Carl Lentz, heeft hij een nieuwe ruimte van aanbidding gevonden. The Hollywood Fix bevatte een video van de zanger die een band kreeg met zijn nieuwe kerk Churchome.

Lead pastor Judah Smith, wiens gemeenschap ook beroemdhedenpaar Ciara en Russell Wilson omvat, had een emotioneel moment op het podium met de Canadese artiest.

Samen huilen

Smith opende de toespraak door te zeggen: "Ik wil Justin Bieber bedanken…Laten we niet te veel oogcontact maken, want ik begin te huilen. Als hij niet huilt, zal ik me ook rot voelen omdat hij huilt veel. Omdat ik niet codependent ben of zo."

Bieber is aan de linkerkant te zien, wrijft over zijn nu kaalgeschoren hoofd en luistert naar de woorden van zijn nieuwe mentor. Hij noemde Carl Lentz ooit zijn 'tweede vader', dus het moet een beproeving zijn geweest om een andere leider in geloof te vertrouwen.

De spreker van Churchome raakte nog meer in de war toen hij probeerde door te gaan, en zei zelfs dat hij en Bieber al een moment van hart tot hart als dit beleefden.

Hij bedankte de popsensatie voor het "nemen van een risico" en voor het schreeuwen vanaf metaforische bergtoppen over zijn geloof in God en het christendom. Entertainers zoals Bieber zijn zwaar bekritiseerd voor het maken van muziek of films met betrekking tot religie. Dat weerhoudt hen er niet van om te praten over wat ze geloven.

Terwijl de echtgenoot van Hailey Bieber zweeg voor zijn aanbiddingsoptreden op het podium, zeiden zijn rode gezicht en betraande ogen alles wat nodig was. Hij voelde zich thuis.

Het verleden achter je laten

Bieber zong zijn eigen single met Judah Smith Where Do I Fit In live. We hopen dat Smith niet de zoveelste pastoor is die probeert de achtervolging in te zetten en op zijn jas te rijden, net zoals Lentz.

Er zijn verhalen naar boven gekomen over Lentz die naar verluidt exclusieve nachtclubtafels reserveert bij Bieber en zich onderdompelt in de luxe van het leiden van een kerk vol beroemdheden. Hij gaf prioriteit aan degenen met volgers op sociale media, in plaats van aan de christelijke boodschap. Vingers gekruist dat Churchome een andere boodschap najaagt.

Talloze kerkgangers postten over het ontroerende lied en de dienst. Het gaat er niet om of Churchome Hillsong zal vervangen of niet. Als het een wedstrijd wordt over de populairste megakerk, gaat de boodschap van aanbidding verloren.

Een gelovige van Churchome complimenteerde Bieber met zijn bereidheid om zijn nieuwe zondagse go-to te vertegenwoordigen: "Bedankt Justin dat je zo moedig bent en jezelf op zo'n kwetsbare plek plaatst."

Aanbevolen: