90 Day Fiancé': Twitter barst los over Jihoon die de schuld krijgt van Drascilla die de straat op rent

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': Twitter barst los over Jihoon die de schuld krijgt van Drascilla die de straat op rent
90 Day Fiancé': Twitter barst los over Jihoon die de schuld krijgt van Drascilla die de straat op rent
Anonim

Drama is de onuitgesproken middenweg voor zowat elke show op The Learning Channel. TLC draait voornamelijk op reality-tv-shows en verdient zijn geld aan kijkers, net als elk ander televisiestation. Dus ze hebben genoegen genomen met drama om ze gaande te houden en we komen elke week op zoek naar meer.

90 Day Fiance, bijvoorbeeld, biedt genoeg voer voor zelfs de meest dramatische fan. Neem deze week Deavan en Jihoon. Tussen de vertaler, hun eigen flagrante verkeerde waarnemingen en kleine Driscilla; je kon de spanning door het televisiescherm voelen komen.

Afbeelding
Afbeelding

Driscilla Drama

De tweejarige Driscilla, het oudste kind van Deavan Clegg, heeft de afgelopen week voor haar eigen drama gezorgd. Tijdens het filmen voor hun meest recente aflevering was Jihoon naar verluidt verantwoordelijk voor het kleine meisje terwijl ze een nabijgelegen park bezochten om de problemen van het jonge stel te bespreken.

Op weg van het park liet Jihoon blijkbaar Driscilla's hand los en het kleine meisje rende de straat op met Jihoon en Elicia, Deavans moeder, die haar achterna renden. Gelukkig is het kleine meisje niet gewond geraakt, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van Jihoon en zijn relatie met Deavan.

Dat houdt ook geen rekening met de vreselijke vertalingen die op de show voorkomen dankzij het vertaalapparaat dat Deavan en Elicia gebruiken. Het interpreteert voortdurend wat de ene persoon tegen de andere zegt en voor je het weet is de spanning die misschien net is gezakt weer in volle gang.

Afbeelding
Afbeelding

Deavan's Ex

En alsof deze twee nog niet genoeg problemen hadden om op te lossen, lijkt Deavan zich nu zorgen te maken dat haar ex, die ook de vader van Driscilla is, tegen wie ze zogenaamd een straatverbod heeft ingediend, is uitgelekt naar de media. Ze heeft beweerd dat haar leven in gevaar is en volgens dailysoapdish.com; ze heeft legitieme redenen voor de beschermingsbevel.

De website beweert ook dat wat kijkers op de show zagen niet de hele reden was achter zowel Deavan als Elicia's frustratie en woede jegens Jihoon. Volgens de site was Drascilla in staat om weer weg te komen van Jihoon en opnieuw de straat op te rennen, waar ze bijna werd aangereden door een auto. Tijdens het filmen uitten de twee vrouwen Jihoon in tranen voor het incident.

Fans kwamen echter snel naar Jihoon's verdediging, steunden de jonge man uit Zuid-Korea, merkten op dat hij heel weinig tijd had om te acclimatiseren aan de realiteit van een vader te zijn, laat staan een stiefvader, en beschuldigen Deavan van een arme moeder te zijn.

De realiteit is dat het er op de lange termijn niet veelbelovend uitziet voor deze twee en als ze de kans krijgen om dingen uit te werken, willen ze misschien beginnen met het krijgen van een nieuwe vertaler.

Aanbevolen: