Trolls slam Olivia Wilde omdat ze haar beste leven leidde tijdens het Harry Styles-concert

Inhoudsopgave:

Trolls slam Olivia Wilde omdat ze haar beste leven leidde tijdens het Harry Styles-concert
Trolls slam Olivia Wilde omdat ze haar beste leven leidde tijdens het Harry Styles-concert
Anonim

De slechtste mensen in de Harry Styles-fandom zijn weer bezig nadat Olivia Wilde werd gespot tijdens het optreden van haar vriend.

De Engelse zangeres en de Booksmart-filmmaker zijn sinds eerder dit jaar aan het daten, waarbij sommigen de relatie niet konden accepteren en zich met hun eigen zaken konden bemoeien.

Gelukkig zijn Wilde-fans te hulp gekomen na weer een ander denigrerend discours over haar en hoe ze haar romance met Styles beleeft.

Olivia Wilde-fans verdedigen haar na oneerlijke kritiek

Wilde is gefilmd terwijl ze uit haar hart danst tijdens een van de meest recente optredens van Styles. Sommige fans van Styles vinden echter dat ze niet moet pronken met haar bewegingen en er gewoon moet zijn, broeds in de verte.

"Ze degradeerde naar een groupie van middelbare leeftijd, die te hard haar best deed om cool te lijken. En wat meer dan zielig dat ze in elke toespraak opduikt: ik ben een moeder, ik slaap niet terwijl ze nooit bij hen is, " een persoon schreef op de theepagina van beroemdheden @deux.discussions.

"Ik ben er vrij zeker van dat ze expres slecht danst……" was een andere opmerking.

Fans van de actrice en regisseur verdedigden haar na weer een nieuwe golf van oneerlijke kritiek gericht op de relatie met Styles.

"Sommigen van jullie moeten mensen laten leven. Ze danst bij een concert net zo erg als de fans daar lol. Je hoeft Stan niet te waarderen of haar leuk te vinden, maar kom op," zei een persoon.

"zoveel jaloerse mensen in elk bericht over hen", was een andere opmerking.

"Ik kan niet geloven dat ze het naar haar zin heeft, hoe wanhopig. Ze is net een groupie voor hem en ze is duidelijk een slechte moeder omdat ze niet 24/7 bij haar kinderen is, want dat is wat alle moeders zijn moeten doen omdat ik alles weet.lol dat is hoe sommige van jullie kontpijn Harry-fans voor mij klinken, " merkte een andere persoon op.

Wilde en de steriele 'slechte moeder'-discours

Dit is niet de eerste keer dat Wilde wordt bekritiseerd omdat hij een afwezige moeder zou zijn. De actrice heeft twee kinderen met voormalig partner, Jason Sudeikis.

In augustus werd een foto van Wilde en haar twee kinderen gepost op beroemdhedenthee-account DeuxMoi, waarbij sommige gebruikers haar uitlachten omdat ze haar kinderen verwaarloosde. Voor sommigen zou Wilde niet genoeg tijd doorbrengen met Otis en Daisy, zoals ze vaak is met Styles.

Is hetzelfde discours van toepassing op Sudeiki's, als vader? Waarschijnlijk niet. Over dubbele standaarden gesproken.

Aanbevolen: