Trolls slam Meghan Markle voor het onthullen van een tragische miskraam nadat ze 'privacy' wilde

Trolls slam Meghan Markle voor het onthullen van een tragische miskraam nadat ze 'privacy' wilde
Trolls slam Meghan Markle voor het onthullen van een tragische miskraam nadat ze 'privacy' wilde
Anonim

Meghan Markle heeft helaas onthuld dat ze in de zomer een miskraam heeft gehad in een artikel geschreven voor de New York Times.

De hertogin van Sussex onthulde op tragische wijze het verlies van het tweede kind nadat ze een "scherpe kramp" had gevoeld.

Vandaag in de New York Times schrijft de 39-jarige dat hij thuis in Los Angeles ziek werd.

Ze zag verdrietig toe hoe haar man, prins Harry, "hart brak toen hij probeerde de verbrijzelde stukken van mij vast te houden" terwijl ze rouwden om hun baby.

Beschrijvend het tragische moment waarop ze besefte dat "er iets niet klopte", zei ze: "Na het verschonen van zijn luier voelde ik een scherpe kramp."

"Ik viel op de grond met hem in mijn armen, een slaapliedje neuriënd om ons allebei kalm te houden, het vrolijke deuntje stond in schril contrast met mijn gevoel dat er iets niet klopte."

In het stuk genaamd "The Losses We Share" zei ze: "Ik wist, terwijl ik mijn eerstgeboren kind vasthield, dat ik mijn tweede zou verliezen. Polarisatie, in combinatie met het sociale isolement dat nodig is om deze pandemie te bestrijden, heeft liet ons meer eenzaam voelen dan ooit', schreef ze hartverscheurend.

Ondanks Meghan's moedige bekentenis, hebben sommige wrede commentatoren zich afgevraagd waarom ze het nieuws openbaar heeft gemaakt.

In januari kondigden de hertog en hertogin van Sussex aan dat ze "een stap terug" zouden doen als "senior" royals en zouden werken om financieel onafhankelijk te worden.

"Heel verdrietig, maar ze is geen Royal en Harry nu ook niet. Wil je je privacy, houd dit dan privé, "een harde commentator.

"Veel details waarom de noodzaak om zo'n hartverscheurend intiem moment te delen, " las een andere onsympathieke opmerking.

"Ik zou dit niemand toewensen, maar ik dacht dat ze privacy wilden? Het uitzenden van een zeer privékwestie druist in tegen alles wat ze eerder hebben gezegd, " viel een andere persoon binnen.

"Zij zijn het die zeggen dat ze privacy wilden en dit kwalificeert zeker als een privéaangelegenheid ", luidde een botte opmerking.

"Een privé-aangelegenheid. Als ze inderdaad een verlies hebben geleden, dan gaat mijn hart naar hen uit. Waarom de noodzaak om het openbaar te maken, en in zo'n detail over de luier en het opruimen, wanneer vermoedelijk hebben ze kindermeisjes, "voegde een minachtende persoon eraan toe.

Meghan schreef dat haar miskraam had plaatsgevonden op een ochtend in juli die 'net zo normaal begon als elke andere dag'.

De hertogin van Sussex zei dat ze wakker was geworden, de honden had gevoed, Archie's kleren en kleurpotloden had opgeruimd voordat ze "mijn haar in een paardenstaart gooide voordat ze mijn zoon uit zijn wieg haalde."

Ze voelde toen pijn in haar maag toen ze Archie's luier verschoonde en viel toen op de grond terwijl ze hem vasthield toen ze haar ongeboren baby verloor.

De voormalige Suits-actrice schreef: "Uren later lag ik in een ziekenhuisbed en hield de hand van mijn man vast. Ik voelde de klamheid van zijn handpalm en kuste zijn knokkels, nat van onze tranen."

"Starend naar de koude witte muren, mijn ogen glazig. Ik probeerde me voor te stellen hoe we zouden genezen."

Het is nog niet bekend hoeveel weken Meghan zwanger was toen ze haar baby verloor.

Aanbevolen: